>

årets första dopp

kommer att ske imorgon och jag e SUPERNERVÖS!!!!

okej... det är inte frivilligt, det hör till utbildningen... ska ut och åka långsfärdsskridskor på sjön, grilla pinnbröd och till slut plurra dvs gå igenom isen =P

väskan är packad, maten e redo och nu är det BB som gäller på tv... FAN att hanna bloggerskan gick ut frivilligt, hon gjorde ju BB... alla andra är så jävla fega för jag hatar mobbare fy fan asså att produktionen castade in dessa jävla idioter till mobbare... håller inte ni med??? helt sjukt och oacceptabelt!!!!!!!!!!!!!!

bjuder la på en bild från helgen... just de, den galna kick off helgen där vi festade med trosor på huvudet =/

 

 

Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

soliga och härliga PLUGG måndag...

Genus är en kraft som upprätthåller och skapar skillnader mellan kvinnligt och manligt enligt Fagrell (1998). Och i diskussionerna så kan jag reflektera att alla i gruppen följde den ”röda tråden”, även fast diskussionerna handlade om olika perspektiv inom ämnet genus. Det som diskuterades mest om handlade om undervisning i idrott och hälsa ur ett genusperspektiv samt ämnet hälsa........................

MMM ni förstår, skrivuppgift, den femtioelftetusende skrivuppgiften sen jag började plugga... och reflektion... men men... bara köra på, en sida kvar att skriva sen så få jag tagga till fotbollsträningen ikväll. Soligt och varmt ute, kan ju inte bli bättre?? =)

Blev ännu mer sugen på fotboll nu efter att jag sett Sandsbro spela match igår... känns fortfarande märkligt att säga att Sandsbro är mitt nya fotbollslag, lixom det har ju alltid vart HFF (huskvarna)... men bara till att vänja sig, matchen i sig var ganska tråkig, inget kul hände direkt... men det är ju bara träningsmatch så det fattas till seriepremiären!

nähä... skrivuppgiften kallar på mej...


Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

soliga lördag

solen är framme här i underbara växjö och mina föräldrar är på väg för att hälsa på mej =)

ska bli nice att få besök... nu kan man ju äntligen hitta på nåt i stan när snön e borta, tänkte ta med dom på en promenix runt växjösjön för den e så fin, blev helt impad igår efter joggingturen runt den. sen käk då, får la bli buffen på samarkand, världens goaste mat!!!

igår då... blev en joggingtur då runt sjön sen hem fixa sig och åkte iväg på shoppingtur med andreas... vi fyndade mycket och köpte det vi behövde inför resorna. så skönt att äntligen shoppa med en kille, annars brukar de va med tjejerna men då är det BARA kläder kläder och kläder. sen blev det en tripp till mary och förfest där, blev förfest med ramlösa och massa bra musik, varför kan aldrig vår klass lyssna på sån musik??? asså dance, reaggeton, R&B, hiphop medmera... förfesten va bra med nytt folk och nu idag ska jag TAGGA inför kvällen då utgång gäller =)

saknar mina rundor runt hjortsjön...

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

wwiihhhoooo

JAG KLARADE ANATOMI & FYSIOLOGI TENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Postad i: < skolan > Kommentarer (0)