>

tråk vecka

mmm verkligen rutin på vardan... veckan har bara bestått av jobb jobb & jobb. sen efter jobbet träning... okej då, lite annat blev det med. igår kväll så blev det grill & några cider hemma hos mojje & elise. sååååå gott med grillat =) 


idag har jag vart ledig, ska jobba hela helgen... har gjort lite nytta bland annat tackat ja till antagningen. sökt csn. och sökt lägenhet... allt på en gång hehe... fick lite panik ett tag så var tvungen att sticka ut på en joggingrunda. ni tycker säkert att jag är JÄTTELÖJLIG men ni förstår nog inte. har bott i vaggeryd, i min lilla lägenhet (okej, bodde sambo ett tag) nästan hela livet, jobbat på samma jobb sen gymnasiet typ... och nu plötsligt ge upp allt för skolan & leva fattigt... det är en stoooooooor omställning i livet, men jag är positiv för det =)




Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

hoka fest höhö

ja vad ska jag säga?? helt jävla lyckat, alla vi hade minnesluckor. men det måste ju menas att vi måste ha haft jävligt kul hahaha...

sammarfattar festen med mycket fylla, massa garv, massa bull & vodka, jävla vinglande med högklackarna & mycket myyyyyyyyyys =)

 









Postad i: < party > Kommentarer (0)

korsbandet igen...

näää inget negativt. BARA POSITIVT =) =) =)

som sagt... berättade ju sist att jag tränade fotboll i fredags för första gången på läääääääänge. det är 7 månader & 3 dagar sen jag opererade korsbandet.

så idag var jag hos anne, min sjukgymnast. vi körde på styrketestet även fast jag inte är så vältränad nu. jag körde på och tro det eller ej... men jag är fan mycket starkare i benen/knäna än innan operationen. sjukt vaaa???
fan va det ger resultat, ska köra på styrketräning ännu mer, speciellt på framsida låren för det var där det fattades muskler.

ni "korsbands-skadade"... hur går det för er?? berätta =)

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (1)

wooow helg

både en rolig helg... och tragisk... ingen kan väl ha missat det som hände i oslo och på ön igår. fy fan va hemskt!!! vilket jävla monster som gjorde detta!!! många oskyldiga har mist livet & alla anhöriga då?? det känns i hjärtat och man sörjer... tänker på alla drabbade!!!

jag vet att det känns dumt att fortsätta här och skriva om mitt liv... visst, detta som hänt är hemskt och jag är så ledsen. men det kan inte påverka mina planer för livet, jag sörjer på mitt vis. var någon som störde sig på min status på facebook tidigare idag men snälla?? vem fan som helst fattar väl att jag inte menade nåt elakt alls, utan visst, lite fel formulerat men orka skriva 10 olika statusuppdateringar. därför skrev jag en enda men den har jag tagit bort!

igår... min första fotbollsträning... fatta vilken frihet, vilken glädje. ingen smärta, värk... jag kunde vara med =) =)

sen stannade jag kvar till kvällen på fotbollslägret... för idag åkte jag & syrran med familj till växjö, checkade in den nya skolan. åkte på fel dag, såg fel på hemsidan... men bara att skratta åt det haha... nu så TAGGAR jag fest i hok. ska bli så jävla nice =) =) =)




svens egna "bongzilla", dock ska vi köra den riktiga ikväll wwiihhoo

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

vrigstad nästa...

nu ska jag på träningsläger med hff tjejerna... ska bli nice att röra en fotboll =) =)


Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

ohhh jobbigt

nu när man bestämt sig för att tacka ja till högskolan så kommer nästa grej... lägenhet och csn!

alltså lika bra att söka lägenhet direkt. börja om på nytt! bort från vaggeryd och en viss "granne"... är inte sur längre men jag vill gå vidareeee... !!!

de ringde till mig från universitetet idag... massa frågor jag fick svar på. och kick-off??!! hahahaha... OMG hur kommer de gå???

känns skönt nu att gå framåt. nu är jag taggad som fan. och knät?? inga problem sa dom. är det nåt jag inte kan utföra nu, kan jag göra det senare på året. det löser sig =)

idag är en tråktorsdag... jobbat till 15, nu tvätta kläderna... sen städa lägenheten, är tvungen hahaha. sen jogga en sväng... gått ner 2 kg nu sen resan. det varken känns eller syns. men siffrorna visar det :S då hade jag ändå ätit mat innan hahaha...





lite bilder från linda & jockes inflyttningsfest förra fredan... jag ser för jäääääääääääävlig utttttt ;) "

 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

shopping & sånt

är lite seg nu, tur att man kan sova på nätterna. första veckan var HEMSK! hade vänt upp och ner på dygnet totalt! mellan jobbdagarna har jag även hunnit med en shoppingrunda. utnyttjade mitt presentkort på A6 som jag fick av mina underbara vänner på min födelsedag =)

fick med mej hem min favoritrouge från Make Up Store & ett par höga blåa jeans från vila. känns som fan att jag gått upp i vikt, speciellt runt magen. så jag köpte dom i min vanliga storlek, mest som en morot att komma i form igen =)  

och det bästa av allt... nu fanns det sallad att välja på när vi skulle käka. till skillnad mot USA, maten var hemsk där!!! om du som läser detta och vart i USA, håller inte du med??????

nähä... taggar promenix nu med sassa & elise...





Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

jobb jobb jobb

jaaa jobb jobb... så är det när det överste chefen plötsligt tar bort årsarbetstiden mitt i semestern. va fan, kan man inte ha lite framförhållning i den här jävla kommunen??
detta menas att jag måste jobba ihjäl mig för att inte vara i minus... annars får jag ju betala tillbaka. allt detta innan jag börjar högskolan.

just det... jag har bestämt mej nu... det blir högskolan till hösten =) =) =) vad har jag att förlora på lixom???

men jag ska inte flytta till växjö direkt, kollade på schemat och visst det blir TUFFT!!! men tänk om jag inte trivs?? orka börja om lixom... nääää jag pendlar och tågtiderna stämmer så det känns toppen. är inte alls hemma sent på kvällarna som tur är =)

nähääää... äppelpaj nu hos syrran & hennes family. ha de bra alla... dax att tagga för andra jobbpasset för dagen...


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

tylösanddd

jag, emma & sandra drog spontant ner till tylösand i lördags och vi hade tur, bodde i husvagn med. öppnade första cidern på vägen & sen såg vi sooooooooooolen. stekte på stranden och tog även årets första dopp i havet, fast här i sverige. sen efter några timmar hörde vi afterbeachen och drog dit. helt galet mycket folk!!!








ännu fler cider och massa sköööön musik. vi blev så taggade på afterbeachen. vi drog tillbaka & började fixa i ordning oss för kvällen. förfesten började i husvagnen med tommy, robert & daniel. efter ett X antal drickor drog vi till leffes... wwiihhooo...

helt sjukt galet där inne. jag älskar ställlet. stämmningen, folket, sommaren, musiken... kan inte bli bättre =) =)

träffade ica snubben från ica reklamerna. paul tilly, skåningen. roligt raggningsreplik till oss och sen stod vi alla och pratade tillsammans lääänge. meeeeeen, vi drog vidare sen och träffade annat roligt folk ;)




Postad i: < resor > Kommentarer (0)

come back

efter ett låååååååååångt uppehåll... jag är jätteledsen! förklara mej?? denna adressen fungerade inte i datan när vi var i los angeles, så där gav jag upp... semestern hittills har vart helt jävla underbart!

känns som att man lever igen efter allt som hänt... även fast jag gått upp 3 kilo som verkligen syns, festat för mycket, halsontttttttt sååååå är jag nöjd =)

nu så tittar jag på VM-finalen mellan USA & japan... hoppas japan vinner, hade vart lite annorlunda & kul. nu klias det i fötterna för jag vill oxå spela... men snart snart... nu ska jag inte skriva så mkt för ikväll, ville bara tala om att jag verkligen saknat att skriva här, tro det eller ej hahahah... men det hör ju till att blogga när man sitter framför datan ;)




Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)