>

sent

alldeles för sent... jag måste gå och lägga mig i tid. men nu för tiden är jag aspigg så här sent på kvällarna. måste lägga av med det, seriöst... men jobbigast är på morgonen när man vaknar, att man ska upp och sen vara ute hela dagen i 20 minus graders kyla typ... fy fan! tur att imån är den enda dagen denna vecka jag jobbar på hemtjänsten... är ledig tors & fre och jobbar på Boken (inomhus) på lördag!

(tiden läker alla sår och jag börjar tro på det. speciellt när situationen är som den är, jag är starkare och du är en idiot)

god natt! =)


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

julpyssel

igår kväll så var det julpyntning som gällde här hemma. och resultatet, jag blev nöjd =)





Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

fyllestädning

 

 

 

 

 










   


 

Postad i: < bilder > Kommentarer (1)

första advent

och dagen tillbringades i city. först käkade jag & syrran en asgod lunchbuffé, tror de hette wok&company? haha hittar kanske på men... men vi bestämde NEJ inga kläder, skor, smycken... endast inredning. och så blev de... nu finns det 1000 nya inredningsbutiker i city. fan va glad man blir! jag älskar inredning!

jag fick med mig en mössa & halsduk från åhlens (enda undantaget hehe) och ljusstakar så klart. samt nya tyger till gardiner i vardagsrummet, assnyggt är hur nöjd som helst. och ett roligt spel på lagerhaus vi ska spela på lördag på festen, "knäppgöken".

nu pyntas det hemma hos sany, ska sova över här. snöstorm ute hehe. god natt alla ni!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

olle OMG

Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

vad är bakfylla?

ja det undrar jag. jag blir knappt aldrig bakfull. okej trött då men aldrig bakis. ibland undrar jag om jag är klen på att dricka eller vad? näää...

idag så ska jag julshoppa med min lillasyster sany. längesen man umgicks med henne. får passa på att köpa gardiner till vardagsrummet, golvlampan till vardagsrummet, elljusstake till köket, ev matta till vardagsrummet, halsduk & mössa på åhlens samt all alkohol till nästa helgens fest jag ska ha hemma =) =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fredagskväll

svårt val ikväll... nu så går fantastic four på tv 3, sin city på kanal 5 & idol på tv 4. WTF???!!! vad ska man välja???
jaja... får väl zappa hehe.
 
imån taggar jag jobb, sen hämtar en gubbe min gamla soffa & flyttstädning hos sassa. kvällen?? hmm lutar åt fest, eventuell utgång i vmo kanske. jag mår bra nu, faktiskt. önskar bara att livet kunde vara lite lättare ibland, inte bara motgångar av dig hela tiden... men detta kanske är du? jag kanske inte känner dig tillräckligt väl?

förresten, titta va fint det kan vara att jobba en kväll på hemtjänsten... ser ut som ett vykort ute i den vita skogen.

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

.........

gaaah.. hatar vara sån här. okej värken är över men det har tyvärr dragit sig upp till huvudet. har huvudvärk som fan! ohh va gör jag??

nej nej jag tänker inte ringa och sjukskriva mig på tallis. det skulle va taskigt mot arbetskamraterna eftersom jag vet att det inte finns vikarier. en del folk tänker inte alls på att man sätter arbetskompisarna i skiten om man skulle ringa typ nu. men jag, jag hatar att sjukskriva mig. mitt samvete gaaahhh :S

har kollat på the hills hela dagen. säsong 6 från en asbra hemsida, http://tvshack.cc/tv/



 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

sjuk...

njae sjuk & sjuk. legat och vridit och vänt på mig haft dööööont hela morgonen. iprenen hjälpte inte. kan ju inte tvinga skiten att vara över tills skolan börjar om typ 3 timmar. så hoppar skolan idag och hoppas att jag blir bättre till jobbet ikväll :(
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

usa på gång

resan till usa verkar vara på gång... emma ville självklart följa med!

allt handlar om datumen bara men klart allt kommer lösa sig. alla ska ju självklart vara så nöjda som möjligt. och min kusin... hon blev helt överlycklig. ska bara få tag på moster med så hon oxå vet, om inte debora skvallrat redan hehe. usaaa... here we come =)











men en annan sak med... jag fick äntligen mina pengar från försäkrningskassan. OMG inte trodde jag att jag skulle få så mycket. iiiiiiiiiiiii helt överlycklig (okej, lycklig nu men ont sen när operationen sker).

Postad i: < resor > Kommentarer (0)

usa

ni läste det. jag & sassa vill ju åka till amerika. egentligen, varför åka på resa i europa när man kan åka till usa. kanske lite dyrare men så mycket mer för pengarna. ska fjäska för emma men hon tackar aldrig nej. sen om nån mer ska följa med... varsegooood!

kollade på biljetter... okej, sas är dyrt men ca 5000 spänn tur & retur till new york är okej. sen usas inrikesflyg, hallå?? ca 1000-2000:- till kalifornien tur & retur från new york. boende då?? jo, jag har tur. min kära moster bor i san fransisco, så whazzz up. gratis boende, chilenare är gästvänliga =) 

OMGGGGG vadå spara nu... fatta vilken resa eller?? 














Postad i: < resor > Kommentarer (0)

???!!!

har vart irriterad som fan ikväll. jag pallar inte med en person mer... orka vara du???

här är i alla fall min nya soffa... nåt som glädjer mig en dag som denna. och mina underbara töser sassa & sanna. fick dessutom se sassas nya crib idag, nice men kallt ;)

Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (1)

soffan på gång

soffan kommer hem till mig när som helst... äntligen!!! ska bli såååå skönt med en ny soffa. MENNNN, jag har fortfarande inte lyckats sälja min "gamla" soffa. var tvungen att sänka den på blocket till 1600:- istället. hoppas hoppas hoppas nån köper den. den ser ju fortfarande ny ut.

jag fotar den nya soffan när den är hemma =)
Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

mysmåndag

nu är jag hemma igen. vart en tuff dag men jag är nöjd!

hollywoodfruar next & mackor med keso/hackad rödlök på. och té förstås.


Svenska Hollywoodfruar
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

måndag och ledig

eller inte??? har massor att göra egentligen. detta ska hinnas med bland annat...

- måla resterna efter tapetseringen

- laga mat!!!

- fixa ett sjukintyg av läkaren

- ta ett långt bad

- städa hela lägenheten

- fixa iordning min soffa ifall den blir såld på blocket

- åka in till resebyrån & tjata igen, om den inställda resan

- fotbollsträning ikväll, med mariebo?
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

vapenvallen förstörd

mmm vapenvallen är totalförstörd. våra omklädningsrum, all material allt är sönderbränt. ekonomin för klubben har ju inte vart de bästa i år men så kommer denna smäll. varför finns det folk som vill förstöra? tror knappast att en brand sätts igång en lördagnatt kl 04 av sig självt?

http://www.jnytt.se/nyhet/36588/vapenvallen-brann-inatt

 

men men... annars är min jobbhelg över. det gick fort men kändes helt okej. dock hände det ena och det andra i natt som glädje mig men ändå inte. kunde inte sova alls, så det var tungt idag efter jobbet. god natt alla ni!

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

ohhhhhhh

ohhhhhhhhh va uttråkad jag är!!!!!!!!! jag vill ut... ut och festa, dansa, shotta, leva... inte sitta här hemma i min lägenhet och vara uttråkad. många som ska ut ikväll, men men... får väl acceptera läget. är nog mest nervös över en sak men egentligen, så borde jag slappna av. när jag är ute så är jag i alla fall ute för att ha kul med mina vänner! 

I wanna danceeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!










Postad i: < party > Kommentarer (0)

rast

nu har jag rast från jobbet... jobbar delat idag. världens roligaste tur, not!

är hemma hos mina päron och myser... dom nyvakna & jag halvjobbat haha. ska skriva ut några kort jag vill ha i mina fotoramar. sen låna en hammare med!

ska bland annat ha dessa kort i ramarna...


 

 

 

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

idol-olle är kvar!!!

yeeeeeeeesssssssss. olle blev kvar i idol. och andreas gråter. naaaaw. olle olle olle, första gången jag såg honom på audition jag dog. OMG, jag är kräsen men denna kille är för snygg. FÖÖÖR snygg. charmig, sexig, gitarren, rösten, kroppen... ja jag kan fortsätta...



Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

fredagsmys... not

inte för mig inte... har vart i skolan idag och läst läst & läst. sen en snabbis förbi syntema för att tjata om mina fondtapeter samt hämta färg. nu så... mätt & go. laddar för jobbet på tallis ikväll. fredagsmys, näää. resten av helgen?? jobb jobb och jobb. likabra det, får ju ändå inte festa till det pga penicillinet jag äter. ha de bra ni alla... festa åt mej =)

förresten... ÄNTLIGEN fick jag hem kallelsen till operationen hem i min brevlåda. 22 dec. det närmar sig...
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

nytt nytt nytt

iii pengarna bara rinner iväg... men jag köpte exakta saker jag skrev på min lista så lugnt, inget spontant. (okej, en brämhults apelsin/mango-juice, men de va susys fel). jag köpte 2 st svarta fotoramar som jag ska sätta upp i vardagsrummet. 65 spänn st. sen 2 st vita tavelramar, 35 spänn st. billigt va?? men jag ska inte ha tavlor på utan kokböcker & cocktail böcker, ska självklart vara i köket.


men lyckligast men ändå ondast av allt, så beställde jag en helt ny soffa från bergmans möbler. jag spontanköpte min ektorpsoffa när jag & D separerade oss. men nu så kommer jag ha en soffa jag verkligen vill ha, perfekt inför sjukskrivningen. en svart, tyg, divansoffa med massor av kuddar och mjuk & gooooo. jävligt bra pris. LOVE IT!!!


så nu kära läsare... nu vill jag sälja min ektorpsoffa från ikea. inköpt i slutet av 2009. inga fläckar, har verkligen tagit hand om den =) sen så går det att tvätta... jättelätt!!! 2000 spänn. först till kvarn, kontakta mig i kommentarfältet.

EKTORP 3-sits soffa vit Bredd: 218 cm Djup: 88 cm Höjd: 88 cm Sitsdjup: 50 cm Sitshöjd: 45 cm

Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

kvällen...

kommer att bestå av ett ikea-besök. älskar inredning & billigt är det med. behöver lite småsaker hem. nu går pengarna till detta roliga nöje än helg festligheter (äter ju penicillin). ska åka in med sassa & susy... få se hur allt går. just de, kanske ett besök på ica maxi med.

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

varning för känsliga tittare

god morgon... eller god dag. idag är jag ledig. väldigt ledig, har inte gjort nåt idag haha. jo tvättar kläder. men jag måste plugga lite oxå, är lite efter. har 1000 tals projekt jag vill göra i min lägenhet... NU! så jag & sassa ska kanske ta en sväng till stora staden och kolla runt lite. vill även ha en ny soffa... hihi...

ansiktet ser bättre ut idag. men inte helt och hållet. tog kort igår... så VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!



Postad i: < vardag > Kommentarer (1)

oj då...

chattar med en lag-kompis på facebook nu. vi snackar om spelarmötet ikväll med fotbollslaget. verkar som att vi i huskvarna ska slå ihop oss med våra rivaler mariebo. jäkla vilken förändring och redan i år. hallåå asså??
okej positivt för a-laget, för ska man uppåt divisionerna så måste en förändring ske, typ NU.

men oss i b-laget då??  har inte smält det än men det innebär mer konkurrens då... fan, inte nu efter operationen. egentligen ska jag tänka tvärtom men det är svårt. får antingen ta utmaningen eller dra mig till nåt lokalt lag, tyvärr en division lägre. och det vill jag inte... div 3 är superlagom för mig =) 

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

operation

glömde ju säga glädjenyheten. jag fick operationstid den 22 dec. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!

nu kan jag hitta motivationen tillbaka och snart så står man på fotbollsplanen igen... mer taggad än nånsin med ett nytt korsband. men först, operation, rehabträning och sen då jävlar!

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

grannar

jag börjar jobba 16.15, en kortis idag på tallis.

vaknade av ungjävlar till grannar igen. seriöst, jag vet jag vet. jag vet ofta hur barn fungerar, har många vänner med barn. men seriöst, jag står inte ut med dessa grannbarn. det är inte normalt att böla & skrika onormalt mycket i en trappuppgång. dra in ungen och trösta den istället för att skrika och skälla på den. detta kan hända när som helst på dygnet, 8, 10, 15 eller 23 som för ett tag sen, jag pallade inte mer. där gick min gräns!
ringde och sa till hyresvärden att jag hotar med polis nästa gång. jag jobbar ju fan på morgonen (det gör tydligen inte dessa soc-grannar alls) man måste ju ta i för att det ska hända nåt, och vad hände? jo det blev tyst på kvällarna...

nu ska jag städa min lägenhet. finns sååååååååååå mycket jag vill ha till lägenheten. bland annat en ny vardagsrummsmatta, nya gardiner, en ny golvlampa, en ny soffa... ohhhh!!
nu är det bäst för mig att fortsätta va inne... my face my face. fan som det ser ut. folk skulle tro att jag var spetälsk eller nåt? vill se ut så här igen.......

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

aj aj aj

mmm så känns det verkligen. utslagen dödar mig. jag känner mig nere och äcklad. sårig & finnig. fy fan för denna infektion. fick antibiotika för 10 dagar nu, måste gå bort alltså. snart vågar jag inte visa mig offentlig, men tyvärr... måste till jobbet ändå. orka sjukskriva sig för detta?


det är inte billigt att va sjuk. 150 spänn för läkare (mitt frikort är slut). sen 255 spänn för antibiotikan. jaja får bli detta istället för cider till helgen hehe.

annars då?? gick världens långpromenad med sassa idag. och som sagt, tisdag idag. vadå då? jooo desperate så klart! nu så ska jag fösöka sova utan att det gör ont... snälla gå över... fort!!!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

filmning till min kusin

nu är jag hemkommen... vart och hälsat på mina föräldrar. min kusin mabel i chile ska gifta sig, så jag & min familj filmade en hälsning till dom. hade vart askul att gå på bröllopet men tyvärr, chile ligger inte så nära. hoppas dom skickar en film till oss så man får uppleva bröllopet. jag älskar bröllop, blir alltid så tårögd och tänker...
nån gång kanske det blir jag??!!

men sen är det verklighet igen, dax att vakna. nu över till det sura. mitt ansikte, jag döööööööör. ska besöka läkaren imorgon, alltså måste. har fått utslag men det klias inte, det bara är där. utslagen över läppen klias men det beror på att jag snyter mig 24/7. värst är att det gör ont... OMG mitt ansikte är fucked up nu!!!


min kusin i rött hår är bruden =)

Postad i: < familj > Kommentarer (0)

tapetsering

mmm hela helgen. tack till min syrra & hennes ante. samt barnen så förstås. nu är det superfint här inne i vardagsrummet men det enda som fattas är de jävla fondtapeterna. kom kom koooooomm nuuuu!!!

Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

tjejmiddag & vin

 

   

 

 

tack tjejer för en underbar kväll in my place i fredags. uuu rooccckkk!!!

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

såååå...

det känns som programmet "halv åtta hos mig". fan va jag har stressat. tur att jenni är här för hon har lugnat ner mig haha. ha en mysig fredag kväll!!
Postad i: < party > Kommentarer (0)

äntligen fredag

sitter och äter frukost nu. laddar för skolan idag, eller not haha. sen är det systemet & ica som gäller. ska bjuda några tjejkompisar på middag & vin hemma. fredagsmys till MAX!


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

bonde söker fru suger

nyvaken men ändå hunnit med 3 telefonsamtal hittills. måste folk ringa så tidigt? ring efter 10 eller 11, de e lagom en ledig dag =)

annars då... sen frukost på gång och sen... det märker vi.

förresten, blev ingen bild på min goda köttfärssås. jag & sassa glömde det, vi blev totalt låsta i bonde söker fru hahaha, typ gnäll gnäll gnäll. "klipp dig för fan", "dra ner byxorna kvinna", "men prata själv då", "iiiiiuuuuuuuhhhhhh", "nnnaaawww, vi äter ju dom söta grisarna, typ nu"... osv. okej jag ska vara ärlig, bonde söker fru suger helt enkelt.


                           
 
                                                 =

 
  
                                     
 
 
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

maaat

nu lagar jag & sassa mat. spagetti & köttfärssås är kvällens mysmiddag. bild kommer senare...
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

gymkort

äntligen har jag hämtat mina tapeter och all material som behövs. fick till och med låna ett tapetseringsbord. MEEEEEEEEEENNNNNNNNN... mina fondtapeter har inte kommit, inte förrän v 52. FAAANNN!! jag blev så besviken. jag var så inställd på att ha just dom tapeterna. men jag tänker inte byta bara för att... nu är jag inställd på dessa snygga tapeter så jag väntar...

väntar på att min snygging sassa ska komma. vi ska ner till gymmet och fixa ett kort till henne. äntligen ska vi gymma =)

 


gymma eller vadå?? ;)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

funderingar

fick ett jävla ryck innan... diskade jättehögen innan. lagade mat till mig ikväll & till min matlåda imån, så jävla gott. kyckling, broccoli,rödlök,paprika & cocktailtomater i en stekpanna med massor av kryddor.
sen har jag hunnit med ett långt bad med spotify i bakgrunden (nej inga jävla ballader, tål det inte).

förresten, fick en sån ångestklump i magen idag på jobbet igen. ni fattar inte hur ont det gör, känns som kramp och håller på i 20-30 min. kunde inte stå och sitta ner lindrade en liten stund.
vad är det för fel på mig?? kan det bero på mitt krångliga liv?? stress eller??

okej, så krångligt är det inte med jag känner att jag vill två saker mest i hela världen just nu och för alltid. varav ett påstående som jag fick höra igår, gjorde mig sååå deppad. men jag måste sluta jämföra mig med andra, jag är faktiskt lycklig. har en underbar familj som jag älskar mest, ett fast jobb, mina underbara vänner som ställer upp jämt, en fin lägenhet som även kommer bli finare ;) 
men ändå vill jag inom mig, långt inne i mig ha dessa två saker och jag tror att det är därför jag får mina ångestklumpar.
är det för mycket begärt? förtjänar jag inte det?

har jag dessa ting så skulle mina 2 pusselbitar fallit på plats och jag skulle va den lyckligaste tjejen i världen. men men... ödet bestämmer...
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

mörkt?

ohhh va mörkt de är ute. men samtidigt ljust, för jooo det har ju snöat. men denna gången är snön inte bortsmält. nu är det vinter på riktigt. fan vilken tur att jag köpte min vinterjacka, den är såååååååå gooooooo.

igår hann jag inte skriva nånting. full rulle på jobbet till 16. sen åkte jag & D till jkpg, han skulle fortsätta med sin tatuering. vilka flashbacks man fick när man såg och hörde ljudet. zzzzzzzzz. jag vill gadda mig igen, men ändå inte pga rädslan för smärtan. mycket bättre med piercing, det går fort och sen är det över.

sen handlade vi alldeles för mkt godis och mat från max. mätt och rund var man hahaha. men idag då??
jag vill träna, men ärligt. jag orkar inte. jag vill bara ta de lugnt här hemma. sen öppna flaskan för ikväll blir det premiär med vinterns första glögg. kunde inte låta bli att köpa en flaska på ica. MYS!



okej, så här tufft ska det inte bli att öppna glöggflaskan ;)

 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

just det vilken dag...

käkade mat på Martini med hela gänget idag. kul med all snack om vad fan som hände igår på festerna?

            


sen kom bakfyllan... jag och sassa däckade på min soffa efter maten. men jag var ju så klart tvungen att jobba vid 17. men det gick jättebra. det var faktiskt kul att jobba idag. alla vårdtagare var så tacksamma ikväll =)

förresten... lady gaga är bäst. bara så ni vet. kollade nyss på mtv ema-awards. hon är drottningen.
nähä nu ska jag sova. natti natti

Postad i: < party > Kommentarer (0)

mtv & pizzahäng

jag vaknade ganska tidigt idag... har hunnit med rätt så mycket men nu börjar baksmällan sakta komma =(

kvällen igår va kul som fan! förfesten var suuuuuuuuuper, hemma hos elise. katten ;) sen hade eve & sandra hand om en halloween party i skillingaryd. jag skiter i ifall det var lite folk, vi hade kul tillsammans ändå. dom som klagade eller stack, äsh orka va ni?? vi hade iaf kul med mycket dricka, dans & dramatik hahaha. sen festade vi vidare hos alex...

nähä... nu ska jag göra iordning mig. käka en fet pizza med min onda docka sassa & alven sanna. sen är det jobb 17-22. fan!

förresten... visst är eva longoria grym här! kolla in!

Postad i: < party > Kommentarer (0)

halloween 2010

 

 

 

 

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

hemkommen...

vilken kväll! nej jag är inte så full... gick faktiskt hem tidigare från efterfesten. jag gillar att köra på heeela kvällen men idag, njae... hade ingen lust. ville hem och krypa ner under mitt varma duntäcke. helst med dig, men det är komplicerat nu... ni skulle bara veta...

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

nytt nytt nytt

sååå... här har ni bilder på det jag bland annat shoppade igår. jag sa ju nödvändiga saker, eller hur =)


mina nya nike skor (inomhus) stadium.



fjällräven intersport

Postad i: < shopping > Kommentarer (0)

shopping igen =/

aaa igen... men det nödvändigaste. MÅSTE ha en vinterjacka. har haft min i för många år. men de e sååååå svårt... beslutsångest. en billig eller en dyr som håller i många år???

sen behöver jag ett par gympaskor. kan ju inte fortsätta att använda mina löparskor inne på gymmet mer haha. snart börjar dessutom försäsongen och då kan jag verkligen INTE ha dom inne. fick hem en rabattkupong från stadium 20 % rabatt på valfri vara. bingo =)

jahopp... nu ska jag dra. ha en trevlig fredagkväll. hör av dig om du är i stan... jag är ensam =( hehehe

Postad i: < shopping > Kommentarer (0)

top model

nu denna vecka när jag inte har jobbat dagar så har jag småkollat lite på tv, typ top model 8. följde alltid top model förr, men man tröttnar ju. men nu när man följt top model 8 med spänning så råkar man kolla på tyra banks show idag. gissa vad tyra gör???

hon avslöjar ju vinnaren av top model 8 jaslene, genom en "catwalk" på hennes show. faaaan! var hon tvungen eller??


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

helgens planer

ohhh kan man va duktigare eller?? kom precis hem från en härlig joggingrunda runt sjön (ca 10 km). vädret e ju knepig, ska det regna eller inte?? men jag hade tur... det var soligt & inte alls blåsigt ute.

kom på att det är torsdag nyss... iiiiiiiiiii fan de e ju helg snart. fattar inte det??!! va tiden går snabbt!!! men helgen är fullspäckat ändå... så här ser det ut:


- fredag ledig!! men måste till stan och köpa en vinterjacka. hämta tapeterna som jag beställt.

- lördag jobb 7-15. förfest hos elise & sen eves halloweenparty. kanske utgång på det ;)

- söndag bakis? nä hinner inte. jobb 17-22.  




jag & sassa förra året på olearys



jag på ful-festen =)



jag på 80-talsfesten i somras



jag & tjejerna på mallis för 100 år sen

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

nätshopping

ännu en morgon... väntar på att börja jobba typ haha. hittills har jag hunnit att beställa nya kläder från HM. blev så sugen på att shoppa?? lite, så gjorde det på nätet istället. beställde hem bland annat detta...




och så beställde jag hem ett pkt med efterlängtade strumpor haha. och ett par sportbyxor, bra att ha hemma eller på sina promenixer/joggingturer. klänningen här uppe kostade bara 49 spänn. helt sjukt!! vilket kap asså!! får se om jag får plats i den hahaha. kanske ska ha den på min förfest om 3 veckor??

Postad i: < shopping > Kommentarer (0)

en kväll bara...

mmm en kväll efter jobbet bara. gick hur snabbt som helst, förutom att det är hyperstressigt! fy fan! tur att min kollega är lugn, för jag är en ganska stressad människa i vanliga fall.
hallååååå skaffa mer personal!!! denna kommun går mig på nerverna, allt ska ju sparas men på vadå??? personal eller???  


stress???


nu lugnar jag mig med en kopp te & mackor med äggkaviar på. jag skiter i ifall jag går upp ett kilo för detta är sååååå gott. förresten... i helgen är det maskerad. min utklädnad är hemligt än så länge, men ni kan ju ana vad jag tycker om. en tv-serie jag älskar har inspirerat mig ;)

här har ni en skön låt. men ni får den engelska versionen då. är inte shakira en av världens vackraste kvinnor??? 


 
Postad i: < musik > Kommentarer (0)

ny taklampa

idag så ska jag jobba för första gången på mitt jobb sen en vecka tillbaka... jobbar kväll både idag & imån. ännu fler sovmornar =)

idag så ska jag & mami hjälpas åt att tvätta min smutsiga vita ryamatta... sen om jag hinner en löparrunda, men inte säkert för vädret suger idag igen. men i alla fall... här är min nya taklampa från ikea som jag lovade visa.


Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

soft dag

vilken lugn dag. wooow!

har sprungit en runda idag. alltid lika gött när man kommer hem, vädret var inte okej idag men va fan. bättre det än hur det kommer se ut om 3 månader då jag inte kan springa alls =(

sen har D hjälpt mig att sätta upp min nya taklampa. för mig var det alldeles för komplicerat, men han gjorde det som om han gjort det 100 ggr förut. jaja.. nu är det ljust här inne i vardagsrummet iaf =)

kvällen bestod av ett möte med fotbollslaget i huskvarna. ny tränare osv... låter som om nästa år kommer bli kanon. får se med kontraktet, har inte bestämt mig än... ??!!

nu är det desperate på tv med te & marabou frukt/mandel =)
Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

ledig

ännu en dag ledig... jag e inte van att va ledig så här länge. tog ju semester i helgen och nu är jag automatiskt ledig. så skönt att bara ta de lugnt, det kan jag behöva! har vart såååå överstressad de senaste veckorna.

igår städade jag heeeela min lägenhet från topp till tå. sen blev jag så sugen på att dra in till a6. och det blev så, åkte in med mina fina föräldrar. fick med mej en taklampa hem från ikea (den jag har nu i vardagsrummet är fan ingen lampa, ska ha den i första delen av hallen istället).


denna duschdraperi köpte jag på lagerhaus i göteborg



sen var jag ute efter en vinterjacka. alltså är jag snål eller inte? är det värt att köpa en jacka för ca 3500? det är ju jävligt mycket pengar egentligen. tänk va mycket jag hade kunnat köpa för 3500 istället. men jag blev kär i en fjällrävenjacka. varm, go och dessutom snygg. ska fundera lite till bara...
Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

kärlek

kärlek. ska inte svika dig, göra dig rädd eller förslava dig. kärlek ska göra dig fri ♥


(jag blir sviken nästan jämt, man tror på nåt bra men blir sviken ännu en gång. jag är rädd när ditt beteende förändras. du blir en annan du. vad jag än gör så blir allt fel, jag försöker göra dig nöjd men jag orkar inte mer. jag var fri förr, men idag känner jag mig fast i en ond cirkel där du trycker ner mig. jag ska lägga av för jag är stark, men kan inte smärtan ta slut snart? jag vet inte vad allt detta är, men detta kallas i alla fall inte för kärlek. inte vår kärlek vi upplevde förr. den minns jag inte längre...)

Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

göteborghelg

helgen i göteborg var underbart. så skönt att bara dra iväg med tjejerna och bara va. ingen vaggeryd, inget jobb, inga bekymmer bara ha kul!!

    
 
    

    

    


och så här är vi bakisar...

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)