>

ohh fredag

nu sååå. äntligen hemma. tog komp från jobbet så stack hem vid 12. nu är tvättmaskinen igång i källaren och jag håller på med det sista av städet. fick nästan allt städat igår kväll. så skönt!!

tänkte fixa lite käk sen. blir nog lax med nån röra och potatis till. lax e sååå gott. sen kommer D hit och ska betala sina räkningar. så kan de gå när inte internet fungerar. vad knäpp jag skulle bli om inte internet fungerade här hemma hehe...

Postad i: < bilder > Kommentarer (4)

knäpp?

jag är så uttråkad. känner mig ensam och vill ha sällskap. får nöja mig med sushi =)
är som sagt sååå uttråkad så jag har börjat städa lägenheten nu så här dax. vet inte om jag är knäpp hehe
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

slutet

sitter här hemma och är nyduschad. har vart och tränat fotboll ikväll. sista träningen, känns surt men ändå. man måste ju ha uppehåll. vi va ett blandat b och c lag som mötte a laget. jag tyckte vi kämpade på bra fast a laget vann. fick reda på att vi kanske inte ens ska åka till spanien på träningsläger. fan va surt om det vore sant! jag vill ju åka!! det var därför jag bland annat ville spela kvar ett år till i huskvarna. få se hur det blir nu då...  

ska äta lite nu... bjuder på lite fotbollsbilder... hade bara gamla kort på lagret ;)














Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

stressiga dagar

ja stressiga dagar. har alltså jobbat som en galning och sen efteråt inga lugna stunder. i måndags efter jobbet handlade jag mat, lagade mat sen innebandy träning. igår efter jobbet stress, hem, göra iordning sig inför kvällen och sen raka vägen till jkpg för att se hv-matchen. och idag... gratta min underbara mamma som fyller år. 50+ =)
efteråt innebandyträning och nu sitter man här.

igår alltså. vi fick bra platser i kinnarps arena. men det första jag och lollo gjorde.. raka vägen till puben och en cider. det var lollos första cider sen december förra året kom vi fram till. det roliga var att hon drack ju upp glaset före mig haha.

första perioden va helt okej men hv va inte riktigt igång. sen andra perioden med en hel del godis inköpt, så blev det match. tror att hv ledde med 4 eller 5 mål. jag såg i alla fall alla mål men inte lollo...

jag: lollo, vilket mål har vart snyggast hittills?
lollo: hmm, jag vet inte jag har inte sett nån.
jag: va?? vadå inte sett nåt??
lollo: jo straffen såg jag. men varenda gång de blitt mål så har jag kollat på publiken.


hahaha hon e go hon. sen blev vi sugna på popcorn så jävla gött. det är farligt att kolla på hv matcher för man bara äter äter och äter. som sagt... spännande blev det i tredje perioden för då vaknade rögle och det blev farligt. men hv vann ju som sagt med 5-3. och på tal om halva potten? tror ni jag uppmärksammade det?
neeej så klart. typiskt mig. men potten låg ju på 35000. fan va pengar! tänk om det var jag som vann?

sen hemma i vaggeryd så fick jag träffa mina favoritpojkar alexiz och leo. men när jag kom hem till mig... så väntade min lilla sushi på mig =) 




jag och min cider


lollo helt lycklig med sin cider


mums popcorn


lollo missade målet  ;)


jag posar från min plats


hv i attack mot rögle


hv spelar farligt framför rögles målvakt


ser ni pucken? hv satte straffen!

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

hv blååå

nu har jag kommit hem från jobbet... stressdag som vanligt. dagens höjdpunkt var väl när jag råkade tappa spannen med vatten över halva vardagrumsgolvet typ. tur att tanten inte var hemma när jag städade.

efter jobbet så var det dax för att betala räkningar. så såg jag att jag hade fått post från locellus. dom har fått in min uppsägningslapp jag skickade in. äntligen! äntligen är det snart dax. att flytta härifrån! från torsbo och från framförallt slarviga och nochalerande locellus (fortfarande inte fått fönstrerna putsade, tjatat sen somras). sen satte jag mig ner framför laptopen och in på handelsbanken, skrapa kodrutan med ett vitt sträck för siffrorna. hmm, chansade 3 ggr men PANG! jag kunde inte logga in, hallååååå. så nu måste jag till banken och hämta en helt ny bricka imorgon. SUCK!

jaja... nu måste jag göra iordning mig för kvällen. jag och lollo ska kolla på hv när dom spöar rögle medan hennes karl står i hörnet med röglefansen. ska bli kul ikväll för det är alltid en sååå härlig stämning i kinnarps arena när hv spelar. jag satsar på 3-1 till hv ikväll. men kom ihåg, hv tar sm guld i år =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

helgen är över...

nu är helgen över... det har gått sååå fort. i lördags morgon så mötte jag upp min syster michelle på hälsoborgen och vi crosstrainade. det va så skönt att morgonträna. sen stack jag och solade och köpte färska frukostfrallor.
en härlig start på dagen!!

senare på dagen åkte jag förbi D och hälsade på. förfesten började sen hos honom men jag kände mig inte på något vidare humör eftersom alla drack och skulle ha kul på kvällen. medans en annan skulle stå i en garderob en hel lördag kväll. så jag stack och hälsade på min pingla sassa. hon får alltid en på ett glatt humör så sen åkte jag och sussie till huskvarna folkets park.

den härliga garderoben! men tiden gick fort ändå och det berodde nog på alla oss som var där. pratglada och flummiga tjejer. plötsligt va klockan halv 2 och vi va färdiga och redo att åka hem.

klockan 14.50 vaknade jag. faaan!!! jag skulle ju börja jobba kl 15. PANIK! men så kom jag på att man skulle dra klockan en timma bakåt. vilken tur jag hade, så länge har jag nog aldrig sovit. men skönt va det hehe.
jobbet kallade. det blev boken ikväll. det är en dagverksamhet för dementa men ibland så sover några över och därför jobbade jag ikväll. det va trevligt faktiskt, skönt med lite ombyte.

nähä nu ska jag sova. jobb imorgon kl 7...





sussie "jobbar" stenhårt med posen


jag sitter och latar mig


närbild på sussie, mig och min finne


just meee


dansar bugg i folkets park


jannez dansband (tydligen populära)


me like

 

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

en sen fredag kväll

nu sitter jag här hemma i lägenheten. kom precis. kunde ju ha vart en bättre dag.

på morgonen ringde papi och sa till mig att byta vinterdäck på min bitch (bilen, mitsubishi??) nu eftersom han höll på med det. okey då lika bra det, annars blir det aldrig av typ. skönt att ha fått de gjort!

senare så pratade jag med D. alltså alltid när man vill få något viktigt sagt så glömmer man hälften. borde skriva ner allt på papper innan man sätter igång allvarsnacket. tyvärr ledde detta till något helt annat än vad jag hade hoppats på. men är det tid som fattas så får han väl ha det då. jag hoppas fortfarande på oss men vad behöver han mer tid till då? att vara ensam? fundera ännu mer? detta gör mig galen!!
inom mig är det ett känsomässigt berg och dal bana. är tiden till han själv eller till att söka efter något "bättre" än mig?

jag läste en artikel på aftonbladet nyss om så kallade återföreningar. läs själva om ni kopierar denna adress till ett nytt fönster: http://www.aftonbladet.se/wendela/article6005009.ab#

senare på dagen hälsade jag på emelie. men jobbet kallade på henne så meningen var att jag skulle åkt och simmat men jag var för nere för det. så åkte till min familj istället så fick syrran stå ut mig mig på kvällen. hann med lite shopping och en pizza på martini... MUMS!! 
men krogen kallade på syrran så då åkte jag och hämtade sassa så stack vi och hälsade på mattias. där satt de och drack något som heter alkohol hehe. men jag höll mig nykter, hade noll lust att dricka. men vi blev kvar och hade trevligt.

detta var min fredag i alla fall. det blev rätt bra till slut ändå. men det svider fortfarande...



bara jag


mattias e på g


söta sassa

 


bara vi yää

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

test

var inne och kikade på min kompis heddans blogg... gjorde ett test hon hade rekomenderat som handlar om inredning. perfekt inför flytten ;)
mitt resultat var:

Du är en avskalare!
Avskalat, rent och enkelt, på gränsen till asketiskt är din stil. Du väljer färger och föremål med omsorg och tänker efter noga innan du fattar ditt beslut. Inga spontanköp här inte! Du bejakar det klassiska uttrycket, möbler och inredningsdetaljer som står över alla trender. Gärna retro-prylar och dansk design. Beige, grått, svart och vitt är basen i din färgskala hemma och de få möbler du har, är verkligen skapta för utrymmet där de står. Det är synd att säga att du är färgstark och vågad i din inredning. Nej, här gäller verkligen principen "less is more".

jag kunde inte fixa klicket direkt så kopiera denna adress och gör testet: http://www.nordsjoidedesign.se/index.php?page=900

lycka till!!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ohh

måste jag bli besviken gång på gång? kan det aldrig vända? jag orkar inte må så här längre, vill bara vara lycklig. nu ska jag till simhallen och förtränga smärtan som sticker i hjärtat.
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

men hallå?

jag vägde mig nyss precis innan duschen. jag vägde 56,7 kg. alltså jag har aldrig bantat i hela mitt liv och jag hatar bantning. men hallå?? i sommras så vägde jag 64 kg. är det fel på vågen undrar jag? den som är så ny...
klart jag är glad men det är inte alls meningen. har mina muskler försvunnit eller hahaha...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

tvätt blää

ohh jag hatar att tvätta på morgonen. men så är det när det inte finns några tider. från 7 har jag hållt på med tvätten. men nu så, ska jag snart ner och hämta det sista. ska bli skönt att slippa allt detta till nästa flytt. där vet jag att allt var mycket smidigare. kanske ofräshare och läskigare eftersom det ligger i en mörk källare, men men...

sen blir det träning som vanligt för min del. hoppas crosstrainern är ledig den här gången. igår var båda upptagna så fick nöja mig med springmaskinen vad heter det, det som rullar. mina knän tar stryk med den men va fan =)

sen jobb 15-22 igen... gick jättesmidigt igår. och alla va på ett glatt humör. det är sååå skönt att komma till ett jobb där man trivs. den enda nackdelen med jobbet är att man måste använda cykelhjälm. det är så jävla fjantigt. känns som att man har börjat på dagis igen. jag är 23 år och jag vet vad det finns för risker att cykla utan hjälm. men hallå, jag kan bestäma det själv! blir så trött på det tjatet. dessutom får inte mitt huvud plats i dom hjälmarna pga av mitt tjocka hår som jag måste ha uppsatt på jobbet.

nu ska jag springa ner till tvättstugan...

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

aj aj aj

idag blev det verkligen sovmorgon. jag typ drog mig upp halv 12. men så kollade jag på handen, fan lillfingret är ju lila. var det så illa? dessutom är den sne. och ont gör det. här får ni se själva...



finn ett fel



hittar ni felet?



det är värre än vad det ser ut =(



där fick ni se. men nu så, nu är det dax för träning. ska återigen trampa på crosstrainern. finns ju inga pass så här mitt på dagen. sen ikväll är det jobb som gäller, 15-22. härlig dag,va! =)

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

en lugn tisdag

nu sitter jag här. kollat lite på barcamatchen och desperate. längesen man hann med att ens titta på tv. blir nog mer nu när man bor själv. eller jag vet inte?! :S

idag har jag i alla fall jobbat, till 12 egentligen men blev några timmar mer. sen efter jobbet fixade jag e gooo kycklingsallad här hemma. tiden går ju så fort, nästa sekund var jag på väg till fotbollsträningen.
det va helt okey på träningen förutom att jag stukade lillfingret. jag har nästan glömt bort den smärtan sen handbollstiden. på den tiden var det ju inget särskilt. bara skölja med kallvatten, tejpa sen köra på. nu är man nästan lipfärdig så fort man anstränger den.

sen åkte jag & syrran förbi videobutiken efter träningen. fick ha med mej Duplicity hem. nån ny film med Julia Roberts. nä nu ska jag kolla... 



kycklingsalladen =)



bjöd sushi på kycklingskinn (bläää)



sötaste sushi



jag mindre söt och söta sushi



om ni undrar varför katten heter sushi så var det inte min idè. det va D som kom på det och det klickade direkt. hon var en sushi. hon är en sushi. men ägarna sa först att det var en kille för det var det vi va ute efter. så vi gick väl på det, kattungarna va ju så små. men med tiden så märkte vi att det inte stämde. men idag gör det inget. hon är vår lilla prinsessa, inte för D kanske haha men för mig i alla fall =)

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

en vacker dikt

I loved you from day one
still strangers we`ve become
stay with me don`t live me alone
Is there anything I can do?
Just let me know
Or something I can change
I`m on my knees
is there anything I can do?
Something I can change?
I don`t want to say good bye.

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ledig idag men ändå full rulle

måndag härliga måndag. men jag slapp jobba, e ledig idag. och det behövdes!!

idag har jag lämnat sassa på jobbet i värnamo. sen efter det så hälsade jag på lollo och lille leo. passade på att ta lite kort på lillen. alexiz va saknad. men så gick vi alla och hämtade alexiz på dagiset. han va så söt fick en stor kram av honom. när tommy sa till alexiz "hämta jackan alexiz" så gick alexiz mot mej istället och tog tag i mig. det är ju lika jacka och jackie hehe ;)

sen efteråt så passade man på att veckohandla och göra lite ärenden. ikväll är det innebandy som gäller ska bli kul =)

 


leo ca en månad


leo boxas ;)


nu börjar leo tröttna på kort


Jag hittade lite äldre kort där min favorit Alexiz är med men då är Leo nästan nyfödd hehe =)



bröderna alexiz & leo


söta alexiz


jag, alexiz & leo

Postad i: < vänner > Kommentarer (2)

söndag morgon

jag mår bra... not haha. får skylla mig själv. igår va jag på lagfest i stan. det var kul faktiskt =)
mat,dricka,lekar,dans osv... men klantiga jag glömde ju självklart min mobil där borta. la märke till det när jag redan va framme i vaggeryd. som tur fick jag tillbaka den. vilken jävla tur!!

idag händer inte mycket. ska göra iordning mej för dagen snart för jobbet väntar kl 15. men först ska jag iväg på nåt viktigt, hoppas det är positivt iaf. orkar inte med nåt negativt just nu iaf,det får räcka!  

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

oj då

nu är jag färdig här, nyduschad och redo att cykla till jobbet om en stund. tränade crosstrainer i typ en timma sen styrketränade jag lite.

när man står där och trampar i crosstrainer så ploppar det 1000 tankar upp i huvudet fast man försöker anstränga sig av att njuta av musiken som är på. ibland går det ibland inte. när jag tänker tillbaka så hugger det till i hjärtat och mina ögon blir tårfyllda. att vara lycklig betyder mycket för mig men senast jag var lycklig, ja det var längesen sist. visst jag är glad emellanåt men bara halvt inte hel. man ska inte tänka på det förflutna har jag lärt mig, man ska ju blicka framåt. nya målsättningar i livet. men jag känner mig själv, det kommer ta tid. väldigt lång tid!
jag har försökt jobba med mig själv sen somras. men jag tror jag gör det på fel sätt. jag tränar varje dag nästan och sätter mig tillgänglig på jobbet nästan varje helg. allt detta för att glömma. men hur länge ska jag hålla på så här? det kommer ta slut på mig till slut. många säger lev livet nu, ut och festa, ut och res, du hittar säkert någon ny snart! någon ny???????? aldrig! hur ska jag hitta någon ny om jag fortfarande älskar honom? de säger att det är lättare att glömma honom om jag hittar någon ny. nej, jag känner mig själv. det hjälper mig inte. jag har ingen lust eller är ens intresserad av att desperat gå ut på krogen m.m bara för att hitta en ny. det skulle va orättvist mot mig själv och mot den så kallade nya. vet inte om det är fel av mig eller inte men jag lever på hoppet. hoppet om att vi ska hitta tillbaka till varandra igen. han gjorde mig lycklig. han gav mig en helt annan positiv syn på livet och han gav mig en underbar tro på framtiden. det finaste av allt är att han lärde mig att älska. jag fick uppleva kärlek. är det fel att tro på hoppet? 
det finns många par som hittat tillbaka till varandra, fått en ny kick i förhållandet och blivit mer kärare än nånsin. det finns andra par som bara bråkar bråkar gör slut blir ihop gör slut återigen och blir ihop osv. men dessa par är starka, tror på varandra och fixar problemen. jag vill inte tro och hoppas på oss ensam. man är ju två. vill man och vågar satsa och kämpa till 200% så fixar man det. kan inte han också försöka? ge oss en andra chans? 
jag vill inte att ni läsare ska tro att jag tycker synd om mig själv. gör inte det. men ibland så blir det så. jag saknar bara att va mig själv. den glada och positiva jackie som lever livet och som ser allt positivt! 

va långt inlägget blev, var bara tvungen att skriva av mig. ibland orkar man inte hålla det inom sig själv eller prata med nån om detta. ha de bra nu alla! jag ska iaf ta en dag i taget =)    
Postad i: < vänner > Kommentarer (2)

fredagsträning

nu ska jag sticka till hälsoborgen och träna lite... tänkte crosstraining. måste bränna lite, ätit för mycket gott i veckan hehe.


   
mina nya träningskläder från intersport


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

nystädat


nystädad lägenhet


igår när jag lagade grekiska biffar


lilla sushi latar sig på soffan

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

stress stress & stress

hahaha varför e jag alltid stressad?? samma sak varje gång. nu e de full jour i köket. lagar hemmagjorda grekiska biffar, tsasiki (tror de stavas så) och klyftpotatis. MUMS!

men jag måste sticka till fotbollen snart, hinner nog inte äta det nu. får bli efter =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

åter tisdag

dagarna går sååå fort. redan tisdag. och en snöig sådan, alldeles för tidigt med snö. men vad har man att vänta sig i höst och vinter :P

igår så tränade jag för första gången i år innebandy. emma ville också börja eftersom hon har spelat förr. så vi åkte in till stan och köpte en klubba till mig. pinsamt att säga till intersportkillen " njae jag e inte så duktig på klubbor eftersom jag e nybörjare". jaja de e ju aldrig försent ;) på kvällen så åkte vi då till nya sporthallen i skillingaryd och tränade med u-laget. det gick mycket bättre än jag trodde, jag va inte sämst iaf hehe. så vi bestämde oss för att träna imorgon med. ska bli kul och göra nåt annat än bara fotboll. även fast fotboll är underbart!

ikväll har jag & D hjälpts åt att laga en tacopaj med sallad till. det var det bästa som hände idag iaf =) MUMS!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

lördagsgodis













Postad i: < bilder > Kommentarer (1)

seeeg inte bakis!

sitter här och väntar på min pizza nu. vilken kväll igår! va så kul och festa ihop med tjejerna! 

kvällen började hemma hos sara som fyllde 20 år. god mat och godaste efterrätten. sen blev det lite tipspromenad och lekar. och en hel del alkohol så klart. sen cyklade jag och tjejerna iväg till en annan fest hos alex. trevligt trevligt! men emma livade upp stämingen hon va på topp haha. sanna dansade som en galning. sassa va sjukt törstig efter sprit hela tiden hehe. sandra med toarullen haha. tack tjejer! va hemma runt 5, sist från festen som vanligt.

idag e de full rulle som vanligt. ska först ha min pizza sen sticker jag till huskvarna. ska stå i kiosken på herrarnas match. alltid lika onyttigt och stå där. svårt och hålla sig borta från allt hehe. sen hemma ska jag fixa till tacopaj, eftersom det va sååå gott igår så måste jag äta det igen. 

laddar upp bilder ikväll istället, hinner inte nu.    
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

lördagsbilder

 


Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

lördag

idag är det full rulle... är hemma hos emma nu. ska snart dra till systemet och inhandla inför kvällen. sen ska vi till skillingaryds sporthall och heja på sannas syster moa. innebandymatch hehe. sen blir de la bara att dra hem käka göra iordning sig för vid 4-5 börjar förfesten hos sassa. vi blir la ett gäng för sen är det fest hos sara.
ha en rolig lördag! det ska jag ha iaf =)

Postad i: < party > Kommentarer (0)

äntligen fredag

äntligen är man ledig i helgen. har jobbat 2 helger i rad nu. ska bli sååå skönt att sova ut!

men det är fullt upp i helgen ändå. om en timma ska jag träffa tjejerna. emma har fixat ihop något så vi ska simma, basta och sola dvs massa skvaller hehehehe... sen blir det lugnt för imån blir de party party ;)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

stressad

nu är jag färdig. fick jobba till halv 5 idag på talludden. men det gick bra =) nu ska jag till huskvarna och träna fotboll... det var en vecka sen sist ups!



B-laget HFF =)

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

slarvig

nu har jag slarvat... fan! men jag har vart upptagen faktiskt... men men...

vad gjorde jag igår?? jobbade till 4 sen va de meningen att jag skulle träna på hälsoborgen. men jag orkade inte :S så gissa vad jag gjorde istället?? städade!! hehe typiskt mig. måste alltid ha nåt att göra. överenergisk kanske det heter. ibland undrar jag om det är en sjukdom eller nått?!

jaja sen idag då?? jobbade aset till 2 idag full rulle!! sen stack jag hem till mami och fick mat =) det serverades ris panerad fisk och massa grönt. hennes mat e helt underbar. sen åkte jag och mami till stan och shoppade (igen). hon fick en del saker med sig hem och jag kom hem med ett par svarta högklackade stövlar från skopunkten och ett halsband från vila som föreställer 2 st brickor där det står im rock och den andra im roll. coolt!! sen till slut fikade vi på gasellen.

men det bästa av allt det är att jag har fått en ny lägenhet, en tvåa mitt i centrala vaggeryd. ska bli så jävla skönt att flytta tillbaka till smeten från torsbo. jag va nämligen i stan och skrev kontraktet idag. 1 december då jävlar ;)

nää nu ska jag kanske gå och lägga mig. natti natti
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

spinning

Nu ska jag iväg och spinna med min syrra...




Min nya outfit och sushi springande

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

shopping

äntligen!!! äntligen har jag shoppat... mycket =) det var längesen sist... förr brydde jag mig bara om vår gamla lägenhet men nu så brydde jag mer om mig själv. (behövde det)

först va jag hos emelies farbror och klippte mej, salong påpee i stan. blev bara till att toppa håret, vågade inte kapa av det. är sååå skönt att ha långt hår egentligen.
sen efter klippningen shoppade jag heeela dagen. hmm ska försöka rada upp här på grejerna jag köpte.

Vila:
  2 leggings, gråa och demin. 2 enkla kortärmade långa toppar. En svart kofta. En snygg scarf.

Stadium:
2 par träningslinnen lila och turkos. Ett par långa träningsbyxor och ett par trekvart.

Gina Tricot:
Ett vitt linne. Ett par lackleggings. Och lite färgglada underkläder.

HM:
 En kortärmad grå polotröja. Ett vitt linne. Ett pkt Veet, ett pkt tofsar och ett pkt bomullstopsar.

Eneva:
En svart skinnjacka. Äkta!

  
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

prison break 4

Vill ha!!!!!!!!! Har verkligen hållt mig undan från tv:n när serien gått på tv. Bara för att köpa boxen hehe...


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

vänner

Ville bara bjuda på lite bilder på mina vänner... (trixar fortfarande med bloggen hehe...)


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

första inlägget

bättre sent än aldrig... för ett år sen skulle jag bli en bloggare. "uppdatering... ska börja med bloggen sen =)" stod det i ett år... men inte längre. ska försöka skriva så ofta jag kan jag lovar!!

kvällen är lugn för min del... jobbar extra hela helgen och tänker inte göra samma misstag denna helg som förra. när jag va 19 20 så sa jag det är sista gången!! men så hände det... spontan fest med min underbara vän sassa och detta varade fram till ca 5 och jag skulle börja jobba 7. inte bara det, jag skulle spela säsongens sista fotbollsmatch och sedan ut med laget också. men det gick!!! men jag lovar igen aldrig mer hahaha

fan va det regnar ute... ska försöka trixa lite med bloggen nu...

Postad i: < allmänt > Kommentarer (1)