>

dubbla födelsedagar

som jag måste uppmärksamma här på min blogg... först är det min yngre syster sandra som fyllde 22 år den 17:de mars... jobbigt att närma sig 30 eller hur hehe... grattis grattis =)




och så måste jag gratta min kära papi som fyller år idag faktiskt... 50 + =) grattis grattis papi

Postad i: < vänner > Kommentarer (1)

F*N

inga glada nyheter. värre än vad jag hade hoppats på. korsbandet är förmodligen paj. är inte säker än men jag ska på magnetröntgen och få träffa en läkare. faaan! detta innebär att det inte blir mer fotboll på lääänge.

ohhh är sååå arg och ledsen!

efter allt slit så händer detta. detta som inte fick hända. försöker peppa peppa men det är svårt. har fått ringa överallt idag. sjukskrivit mig från jobbet, fixat påskhelgen, ringt tränaren, ringt en annan ledare inom klubben, ringt försäkringskassan osv... blir nog inget träningsläger för min del. känns surt att lägga ner 2000 kr på träningsläger när man ändå inte ens kan vara med.

är så tacksam för att min kärlek D stöttar mig igenom detta. du är så underbar på alla sätt och vis ♥
det positiva med dagen är att jag har träffat min underbara vän sassa idag. vi hade mycket att prata om som vanligt hehe...



sassas sweet 25 ;)


Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

sjukgymnastik nästa

måndagmorgon och jag är ledig. och det behövdes pga knät. idag ska jag till sjukgymnasten och så får vi se vad som är fel. jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att detta går över snart och att det inte är så allvarligt som det är. fan om det vore det...

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

knä helvete

det gick visst inget vidare igår på fotbollsmatchen... jag fick gå ut ur plan efter en kvart pga knät. jag glidtacklade bort bollen så knäckte det till baksidan av knät. man blir ju så jävla förbannad på sig själv. varför ska detta hända? tror att det inte är så allvarligt eftersom jag kan gå... men i natt har jag haft en sån värk som inte går att beskriva. vill ju inte!!! vill spela fotboll precis som alltid... utan skador!

jahopp... efter matchen så va jag och D hemma hos hans bror och lollo. vi käkade god mat ihop... bjuder på lite bilder...



leliiii


min underbara pojkvän


Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

lördagmorgon

lördagmorgon med en kaffe!! härligt!! men snart så måste jag åka in till huskvarna, dax för match =) hoppas hoppas hoppas jag inte gör nån miss idag... ska göra mitt bästa!


gammal bild

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

emelie

idag så ska jag träffa min underbara vän emelie. det var evigheter sen sist. måste komma ifatt skvallren hehe... har saknat dig!! nää måste gå... 

 


emelie & jag i london

Postad i: < vänner > Kommentarer (1)

nu är det fredag

äntligen fredag, vilket innebär fredagsmyyyyyssss... men inte än. nu är jag hemma, ledig från jobbet. min enda lediga dag denna vecka. min baksida av lår känns bättre idag... igår var jag LIVRÄDD att jag skulle sträcka till låret för då hade det betytt bye bye fotboll i ett par månader. vilken tur att jag klev av planen i tid. det misstaget med att ha stannat kvar och sträckt mig ska jag fan aldrig göra om!

men nu idag måste jag hinna med saker som inte hinns med i veckan. typ städa :/ min kärlek kommer hem vid halv 2 så då måste jag försöka ha maten färdig. hade tänkt mig hemmagjorda köttbullar.. MUMS!

ikväll på fredagsmyset ska jag & D på bio. jag har bokat "shutter island". så hoppas hoppas att den är bra. leonardo va ju trots allt mitt allt när jag va typ 12 år hehe.. kommer aldrig att glömma när jag och min syster michelle satt och lipade när leo dog i titanic. det var hemskt!!




nu måste jag fortsätta med vardagssysslorna... ha en trevlig fredag!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

äntligen vår

vilket härligt vårväder det är ute!! alla dessa dagar det har vart soligt har jag passat på att cykla överallt på jobbet. visst, det är halt på vissa håll med vädret är helt underbart!!

nu ikväll är jag ledig från fotbollen vilket innebär att det blir myspys med min kärlek ikväll... är så glad för hans skull för att han har börjat jobba igen. det märks på honom att han är mycket gladare för att han fått börja jobba igen. tänk att sitta hemma hela dagarna... rena rama döden typ.
D ringde till mig innan idag och sa att vi är bjudna på en resa till sthlm med hans jobb i april. de skulle ta med sig sina respektive. ska bli sååå skönt! stockholm =)

jaja... nu så måste jag röra på mig. ska laga en viktväktarmiddag nu som min kära kollega hittat åt mig. fast nej, jag bantar inte. det är bara för jag vill äta lite nyttigt nu hehe... hoppas min plutt kommer tycka om det =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

taggar första träningsmatchen

nu sitter jag här hemma i vaggeryd igen... vi åkte hem från båstad igår så. om jag ska sammanfatta halva helgen så har det gått fort. vi va hos D lillasyster sent på fredagkvällen. där var redan många av hennes vänner taggade för fest. men vi började dricka och det va trevligt... sen hör det ju oftast till en utgång. men jag va inte på topp riktigt, blir ju så när man inte mår så bra. så jag stannade kvar med D hemma. men det gjorde inget... för hans pappa kom hem och snart så va det efterfest hehe. igår så slappade vi heeela dagen...

när jag och D kom hem så lagade vi wok som han kom på... sjukt gott!! kollade på en film med men jag somnade som vanligt hehe...

men nu idag så taggar jag för match. första träningsmatchen för i år. undra hur det kommer gå för mej hahaha?
jag känner mej taggad som f****n, men samtidigt oroar jag mig för min dåliga kondition. (jag kunde ju ha vart bättre på att va med på löpningarna). men jag får skylla mig själv! ska kämpa med vilja idag. sen ska jag skärpa mig och va med på nästan alla träningar =)


"superugly" ;)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

jaaa du...

det känns att man har börjat jobba heltid nu... annars brukar jag va ledig nån gång eller några gånger mitt i veckorna. samma sak med tiderna, längre arbetsdagar. men ska inte klaga, det var ju detta jag ville. lönen är inte helt fel heller. äntligen jobbar jag heltid!

nu sitter jag här och tar det lugnt. D är besatt av ditt nya ps3 spel och jag funderar på vad jag ska laga för mat idag. lutar åt kyckling, ris, sallad... enkelt och smidigt!

helgen kommer att bli kul. D lillasyster fyller 21 idag och det ska firas. så vi åker ner till båstad imorgon och stannar förmodligen där hela helgen. beror ju på om vi har match på söndag. verkar så eftersom vi ska träna på zinken ikväll... fan men ändå inte.

äntligen så har vi betalat första delen av thailandresan. nu så ska man börja spara på riktigt. en sak som jag och D har bestämt är att vi ska ta ett dykarcertifikat? i thailand så vi kan dyka. helt underbart! tur att pojkvännen tycker om sånt med =)



redo för dykning i Mallis



Postad i: < bilder > Kommentarer (0)