>

bahamas & sassas B-Day

igar sa firade vi sassas fodelsedag pa bahamas. akte kryssning i 4 timmar dit med sol & bad. sen valde jag & emma att snorkla i korallrev i havet. sa javla nice. basta jag gjort hittills nastan!!

sen sa hann vi kaka karibisk mat & ta lite snygga strandkort pa bahamas stranden. sen bussen tillbaka till baten & dar stekte vi vid poolen & drack drinkar. firade sassa sa klart!

idag sa har vi stekt pa stranden igen, sista dagen. nu ska vi shoppa det sista & kaka mat ute med vara nya "nya zeeland-polare". ha de bra alla sa skriver jag i los angeles sen! bye byeeeee

Postad i: < resor > Kommentarer (0)

livat i miami

mandag idag & sassa och emma var hangover hela dagen idag. sa jag stack sjalv till beachen och stekte. sa skoooony =)

igar sa akte vi i alla fall spontant till everglades & akte "luft-batar" pa trask bland aligatorer. sen fick vi se nan show och halla i en aligator. roliga bilder hehe.
sen bestamde vi oss for party party sa vi bokade platser sa vi fick happy hour i 2 timmar och sen akte vi i limosine igen hehe... till nikki beach. ganska kant stalle har i miami pa oceans drive. va dar ett tag traffde folk och drog pa poolparty. mycket vodka & bad var la hemma lagom till frukosten :P
imorgon ar de sassas b day party. sa vi ska aka pa bahamaskryssning!!!
Postad i: < resor > Kommentarer (0)

miami loooooove it

harliga miami!!!

igar sa korde vi en utgang. for bara 30 dollar sa var det happy hour i 2 timmar kanske. sen akte vi hummerlimo till klubben. fy fan assa. helt sjukt!!! partyyyy ;)

idag sa hade jag ingen hangover som tur var. sa vi hangde pa stranden hela dan, badade & badade i det varma vattnet. nu har vi kakat och ska la snart hem till hotellet.

planer?? everglades pa mandag och bahamaskryssnig pa tisdag. sa javla nice!!!

Postad i: < resor > Kommentarer (0)

miami biatch

nu ar jag i miami... traffde en hotellkompis, fick lana hans dator. sa snallt =) =)

har ar det sjukt underbart. saaaaa fruktansvart varmt, san fuktig varme sa man dor typ men alldeles UNDERBART!!!

har vart pa hotelllobbyn och druckit en hel del drinkar... sen gick vi langst ocean drive och njot. sa stannade jag emz sassa & george och drack drinkar och njot av semestern. lagger ut lite kort fran kvallen... njut =)





imorgon ar det beachen som galler... har i MIAMI BEACH =) =)
Postad i: < resor > Kommentarer (0)

sista kvallen i new york

jag hoppas att ni fortsatter att lsa har aven fast jag inte lagger ut sa manga bilder men det kommer. datorn har pa hotellet ar trog tyvarr...

igar sa var det en javligt regnig dag har i storstan. vi hoppade pa turistbussen i typ 5 minuter sen steg vi av. skulle upp pa empire state building. fan vilken utsikt. typ 80 vaningar plus. sen sa blev det ett besok pa madame toussaud? tror det stavas sa hahaha... blev en massa vimmelbilder med kandisar ;)

idag har vi vart ute hela dagen pa turistbussen. solig dag =) =) hoppade av pa china town och lyxade oss med manikyr osv... sen akte vi och kollade pa frihetsgudinnan och kollade pa en rolig show hahaha.

imorgon ar det miami som galler!! wwiihhhoooo =) =) 

Postad i: < resor > Kommentarer (0)

3 dan i new york

saaaa.... nu sa har vi lart kanna ganska mycket av new york. helt underbart igen!!

i sondags kvall sa tog vi en utgang. inte sa mycket uteliv pa en sondag tyvarr. men vi akte i en cykeltaxi till en rekomenderad nattklubb pachas. men den var fan stangd. sa vi var spontana och tog en gul taxi till ett stalle med manga barer & klubbar. och fy fan va kul vi hade!! vilken utekvall!! alla amerikanare ar saaaaaaaaa trevliga =) =)
massa ol, shots ohhh allt hahaha. men musiken var detsamma som i sverige =)
fyllekak pa donkan & skjuts av en snygg amerikanare hahaha ;)

dan efter igar assa... madde inte toppen men vi hade bokat en tur till en outlet utanfor staden. massa buiker med rea... men det var ju bara marken typ gucci och sant... men vi fick med oss hem ganska mycket anda. massa converseskor pa 250 spann och levisjeans for 200 spann. helt sjukt :P

idag har vi bokat 2 dagars turer med turistbussar. man sitter pa taket. ska bli nice for vi ska vara turister idag haha. ha de braaaaaaaaaaaa kram!!
Postad i: < resor > Kommentarer (1)

New york

Jahopp... ar i new york nu... vilken resa!!!
Vi holl pa att missa planet eftersom vi satt i baren pa landvetter for lange hahaha. Sen i new york, inte det finaste vadret, regnigt och gratt men helt underbart. Vilket liv, staden som aldrig sover. Igar sa kakade vi pa min favoritstalle KFC mmmmmmm =)
Sen gick vi genom Time Square, vi bor precis bredvid. Och i morse vaknade vi astidigt pga tidsomstallningen... Vi tog en powerwalk pa central park 6 i morse och kakade frukost pa ett mysigt fik. Idag ska vi SHOPPA wwiihho...

Ha de gott alla for det har vi =)
Postad i: < resor > Kommentarer (0)

resfeber!!??

jag vill sova och jag är trött men kan inte... det pirrar nu och nervositeten börjar bli värre och värre... ska upp vid 5 för att sen åka till landvetter och usa!

en heeeeeeeeeeeeeeeeel månad. det var längesen man var borta så länge. sist var väl mallis på den gamla goa tiden. ska bli skönt att åka iväg nu med mina närmaste & sanna vänner emma & sassa. känslan att åka iväg och vara fri är härligt faktiskt, ingen pojkvän att tänka på. nu menar jag inte att jag ska släppa loss sååå där borta hahahaha... men jag slipper den där tanken och frasen "jag är upptagen, jag har pojkvän hemma i sverige". den körde jag även fast vi inte var ihop förra sommaren hahaha... men jag kommer sakna min familj, mina vänner och några till ;)

hinner nog inte blogga imorgon men wish me luck!! ska försöka uppdatera bloggen där borta men blir nog mest facebook... ha de bra alla så länge... kolla in här ändå okejjj, PUSS & KRAM!


Postad i: < resor > Kommentarer (0)

tagga semester

nu har jag kommit hem från mitt sista arbetspass på hemtjänsten (är på tallis imån) för sen har jag SEMESTER =) =) =)

kollar in jersey shore nu... fan va jag vill vara där NU! och the hills... alla dom klubbarna... det är inte långt kvar. får la sitta och surfa och ta reda på var dessa hänger haha stalkeeeeeer :P


 



nähä... dax att sova nu... natti natti

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

svettigt värre

var precis ute på en löparrunda runt hjortsjön... fy fan va varmt. tur att det var skog. tänkte dela med mig korten från B-Day Partyt i fredags...































Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

det närmar sig...

så idag efter jobbet stack jag till stan... var tvungen att småhandla inför resan på lördag. kan inte fatta att vi åker snart???!!!!&&&&####

sen fick jag min födelsedagspresent med... ett par nya joggingskor. jag var tvungen att springa i dom efter shoppingen, så jävla sköna. sen fick jag oxå presentkort på a6, passade på att köpa ett sånt "armband" som håller mobilen när man springer, musik så klart. fick även med mig ett handbagage... 

ska ta en runda imån med... mår så bra nu, fatta vilken skillnad det är på mig för 3 veckor sen innan jag blev sårad och nu? jag tror det var ödet... att jag var fast i skiten så länge kan jag inte begripa nu, helt sjukt att man kan vara så blind. och facebook var toppen ikväll, speciellt en viss statusuppdatering. fegt? ja verkligen. tur att det inte rör mig i ryggen, utan det får mig att bli mer taggad för framtiden och att det inte finns nån återvändo.

men en dusch nu i alla fall... ha de gott alla ni. det känns toppen att vara 25 nu faktiskt och inte 20-21 =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lycklig

ohhhh vilken underbar helg. helt fantastiskt. kan inte beskriva känslan att allt är så underbart. först susys 20-årsfest som var sjukt kul. och sedan min & sannas b-day party som var fööööööööör bra. allt från bra väder, go mat, familj & vänner samlade, dans dans & dans & mys pys =)

seeeeeen i lördags... sån underbar dag. jag, sassa, svenne banan & pj bara glassade hela dagen. sola, bada, paddla kanot, drack öl, byggde tält i svens trädgård, massa myyys & på kvällen öltält i skillingaryd.

och idag... solade, spelade volleyboll, flummade, skrattade & sen party hemma hos svenne banan.

TACKKKKKKKKKKK för en sån underbar helg. kunde inte bli bättre. känner mej sååååå lycklig och hel igen. puss på er, bilder kommer snart... förresten, idag fyller jag 25. och det känns bra, jävligt bra =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

livet är underbart

jaaaa fatta. det är sommar, sol & massa party denna helgen. igår fyllde min yngsta syster 20 år. hade födelsedagsfest i hok, folkets hus då. astrevligt =) fick agera dj och okej, det gick sådär haha... blev jävligt sent igår var hemma vid 4. och frissan idag med kl 8... iiiiiiiiiiiiiiiiii... men det gick. nu taggar jag festen på bistro ikväll. har 1000000000000 saker att göra så bäst att jag sätter igång nu... ha de bra och ni som är bjudna, börja TAGGA B-Day Party =) =) =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

stekish

sol sol soooooooooooool ute. synd att man börjar 13.30 idag... men men, man hinner säkert med lite stek innan. måste vara brun till klänningen jag ska ha på mej. blir inte mycket mer gjort idag faktiskt. jag hoppar över träningen idag, blir för stressigt. 


men imån på morgonen ska jag träna FOTBOLL =) det var föööööööör längesen jag skrev det sist. som sagt, det går framåt...

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)