>

skola skola skola

vilka dagar!!!

intensiva dagar med mycket pendlande, idrott & teori... så skönt på nåt vis att bara tänka på skolan nu för tiden. klassen börjar lära känna varandra mer och mer och det börjar kännas bra. jag vill flytta till växjö NUUUUUUUUU!!!

är superförkyld nu med, som typ halva klassen. tur att man e ledig imån, har en examination till fredag så då vet jag vad jag ska göra =P


drunken sailors & kick off gruppen är på GGGGGGGGG

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

vilken bakisdag

fy fan vilken bakisdag. för mej är det att vara bakis när jag är trött... riktigt svintrött. tänk att man har tagit igen 6 dagars festande på en enda dag idag. alla andra dagar har man alltid tagit återställare hahaha.

insparken?? så jävla underbart!!!

och reaggefesten?? så jävla nice!!!

jag kommer skriva mer imorgon istället... klockan är mycket och imorgon ska jag till skolan =)


 

 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

inspark idag =)

wwwiiihhooo idag är det inspark och jag blir en högskolestudent!! har 10000000000 saker att göra innan men de får gå... måste packa väskan (ska bo hos titti till fredag), hämta madrassen, skriva ut antagningsbeskedet, soooola, duscha & fixa iordning mej. sen tar de la en timma till växjö... måste va där innan 15... faaaan va kul det ska bli =) =) =)

igår då... stack till stan med sassa för reaggejakt. jag hittade bara ett halsband, alltså de fanns ju ingenting i reaggefärgerna. gjorde ju inte saken ännu bättre när jag skulle hämta min beställda data och den inte fanns inne =( men men... får hämta den efter insparken istället... sen igår efter a6, asså, när jag & sassa satt utanför hennes hem och tjatade, då vet man aldrig när folk går förbi nedanför. snacka om att vissa har dubbelmoral så man spyr, men men, jag har inte dåligt samvete iaf!! och så blev de ett låååångt telefonsamtal med söta emlii =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

reagge??

är bjuden på elises & mojjes reagge fest på lördag... alltså reagge?? jag förknippar de med bobban så klart men hur fan ska man klä sig som tjej?? jag har googlat överallt och ingenstans... det får bli som det blir. nu ska jag & sassa till stan och kolla runt lite... måste fixa de idag för denna vecka blir ju fullproppad med annat, typ inspark =)

har hunnit med andra saker idag som typ... städat hahaha... och skrivit ner hela mitt schema i min almenacka. iiiiiiiiiiii asså va jobbigt. jag går i skolan typ varje dag. pendla varje dag. fan va tufft de kommer bli. hej då säger jag till nöjen och allt annat... hoppas jag får lägenheten i växjö snart så man kan ha ett liv utan pendlande. funderar även på att hyra ut min lägenhet i andra hand, har så svårt att släppa denna för tänk om det inte är min grej, högskolan?!

nähä... dax att piffa upp sig för stan... och reagge :P




Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

soliga söndag

soliga söndag med en delad tur, min sista dag på jobbet... känns hur skumt som helst men ändå inte, för jag kommer ju jobba som vikarie i fortsättningen.
men men... min sista dag asså, i 5 år har jag jobbat på hemtjänsten. ni som inte testat på detta, gör det, vilken erfarenhet man får i livet. man får sååååååååååå mycket tillbaka av alla goa vårdtagare, jobbarkompisarna & ja allt... men nu så är det dax att ta steget vidare, plugga =)

igår så va jag & elise i stan. dock ingen utgång som man hade velat men vi hade trevligt ändå... vi kollade runt i stan eftersom det var jönköpingsdagen. sen satte vi oss på piren & käkade och drack. så jävla mysigt asså. vädret kunde ju inte varit bättre =)

(haha hittade gamla bilder på när vi var på piren för 1000 år sen typ...)


    

     


sen efteråt kollade vi på the moniker & en taekwando? show. fyyyyyyyyy faaaaan... slå sönder brädor & stenar. man fick fan ont när man såg det =/

sen så var det en hiphop show på en mindre scen... har alltid mer eller mindre tyckt om hiphop. elise var den enda blonda tjejen i publiken iaf haha. men vi tyckte att musiken var skön iaf =)

nu så har jag rast, vad ska man göra? inte sova iaf... kanske hämta ölen till insparksveckan? eller träna? eller vad?


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

sooooool

jaaaaaaaaaaa soooooooooool ute och jag sitter inne nu, fan... men ska göra i ordning mej nu, jag & elise ska in till stan, umgås, tjata, ta nån cider & kolla på folk haha... de e visst jönköpingsdagen. så nåt händer det ju, vill ju mest av allt ta en utgång men fan att man jobbar imån... ohhhhhhhhhhhhhh!!!

men det blir nog nice ikväll, ska försöka va hemma tidigt ändå. igår blev de sent... blev en spontanfest igår hemma hos linda & jocke. "jag har aldrig-leken..." går alltid hem =)

nähä... in i duschen nu kanske... ska ju träffa elise om en timma...!!!




Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ohhh orka

asså jag blir så jävla spyfärdig ibland. speciellt när man blir anklagad för saker som inte ens stämmer... fick ett sms av en så kallad vän idag att jag är en skitvän och så egotrippad så det smäller om det!

vad fan är det för vän som anklagar mig så och sen inte vågar svara när man vill prata ut om detta? jag blir så besviken och arg samtidigt för hon är tydligen den enda i hela min omkrets som vill att jag ska förändra mig. men alltså varför ska jag förändra mig när jag redan har så många vänner som tycker om mig för den jag är? jag får ofta höra att jag är positiv, framåt och alltid glad men aldrig egotrippad. men enligt min så kallade vän är jag den mest egotrippade personen i världen!

ni läsare, jag vet att vissa av er är mina vänner IRL... tycker ni som denna person eller vad??
jag tar inte åt mig för jag vet att detta inte stämmer, för annars hade jag inte haft några vänner idag, eller hur... 

jag tycker det är jättelöjligt att ta upp det på bloggen men det skiter jag i... ibland måste man få ut detta bara, skitsamma om det är blogg, vänner, familj, krogen, jobbet... behövde verkligen få ut detta!!

Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

depp dag

pga vädret. helt grått ute och de regnar. fan va vädret påverkar en egentligen... peppa peppa =)

idag börjar jag jobba 15... så planerna, ville ute och träna som vanligt. men får bli en sväng till hälsoborgen och rehaba knät. vart rätt dålig på det eftersom jag föredrar att vara ute och powerwalka/jogga.

igår så tränade jag 2 ggr hahaha... en joggingrunda med maria & sen fotbollsträning med sandras lag. kände att jag inte hann till huskvarna igår så det fick bli vaggeryd istället... gick bra, asså fast man vart borta så länge från fotbollen så känner man att man har bollkänslan kvar, sjukt kul =) 

   

sen ska jag la laga mat med, jobbar ju helgen så måste ha de förberett hehe. sen skulle jag åkt till systemet men hinner nog inte... sola??? jaaa de får jag unna mej med idag =)

Postad i: < träning > Kommentarer (1)

skola = snurrig

mmm snurrig är vad jag e. håller på och försöker förstå mig på mitt schema... men tror jag fattat de, måste ju skaffa en almenacka hahaha för att ha koll. på jobbet & min fritid är jag beroende av min lilla almenacka. men till skolan... får bli en XXXL!!!

funderar på vad som händer idag... ska jag följa med min syrra till landvetter eller inte?? hon ska till gbg... och sen till rhodos. fusk!!!  

eller stanna hemma... fixa allt som behövs fixas och sen träna fotboll... njaeee... fan vilket beslutsångest!!


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

spontant är bäst

skulle gymmat men jag hoppade de, tog för lång tid, ville bara utttttttttttttt... ut och springa och rensa huvudet. och tro mej... det behövdes och hjälpte verkligen. måste få ut all negativitet, osäkerhet & jaaaa allt som snurrar i mitt huvud, så jogging är ju sjukt bra hehehe...

nu så ska jag & denna coola brud nedanför ta oss ett glas vin och snacka skit ikväll =)



Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ohh dessa dagar... sammanfattning igen haha

vilka dagar jag haft... men fan, har fortfarande inte fått in rutinen att SKRIVA VARJE DAG!!!
vet inte när jag skrev sist men skitsamma... ni läser väl ändå =)

i fredags blev det mys pys med min underbara vän sassa... systemet, matlagning & inlinesåkning där sandra hängde på... har glömt bort har sjukt roligt det är att åka inlines... måste göra det oftare!!

sen i lördags så jobbade jag så klart... och på kvällen blev det däremot fest, en överaskningsfest för kj. 20.00skulle vi ha vart där men what a fuck, förfesten var rolig & skjutsen var sen. förfestade hos jung, jävligt nice med massa jäger. pj & sven körde in mej & sassa sen, fuck, inser nu egentligen hur dragna vi var hahaha. bistro strand & fest. inget regn som tur var så det var skönt att chilla ute och festa med alla möjliga =)












sen massa chill resten av dagarna fram tills nu... men all detta chill har gjort mej mer förvirrad än nånsin. massa frågetecken inom mig, både i hjärtat & hjärnan. inget negativt så men va faaaan... jag orkar inte tänka mer på allt. vilken jävla sits jag är i alltså... men men... måste hitta fokusen igen och gå framåt. jag visste att något skulle hända på vägen men jag ska inte vända bara gå framåt...................

Postad i: < party > Kommentarer (0)

seeeg dag

jobbar kväll idag och ändå vaknade jag halv 7 på morgonen. så typiskt =( 

så vad har man gjort idag?? jooo typ städat, segat, letat lägenheter, käkat frukost men det bästa av allt... tagit en joggingrunda runt hjortsjön. så jävla skönt asså =)

fotbollsträningen gick oxå jättebra igår... var med på halva träningen iaf. typ uppvärmningen & teknikcirkeln. sen körde jag & eve lite eget oxå så tiden gick inte bara till att bara vara vid sidan av planen och "rehaba" (snacka haha).


Postad i: < träning > Kommentarer (0)

seeeeg dag

vart såååååååå seg nu. gjort ingen nytta alls känns det som. jo vart på tallis och jobbat... sen hem och powernapa. hallå eller?????????????? jag som ALDRIG brukar powernapa, vad hände????

nähä... nu har jag sökt lite lägenheter i växjö. ska snart dra till huskvarna... träna fotboll =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

shopping och party

måndag idag & det kändes. då gjorde vi nåt annat jag, susy, sany & mami... vi stack till A6 efter jobbet och shoppade =)

fast shoppa och shoppa... dom gjorde det ja... själv var jag tvungen att köpa en ny data, ny skolväska, nya saker inför skolstarten & mat hem... har vart såååååååå lat det sista med matlagning så jag måste skärpa mej. jag är duktig på att laga mat, I KNOW, men orken asså. mycket annat som har lockat som typ fest?????

ja det var galet i fredags. mange schmidt & tomas rusiak på olles, men som om vi såg dom eller? näää... galet galet... men kvällen var kul som fan =) =)
















Postad i: < party > Kommentarer (0)

tuff vecka haha

jävligt tuff vecka och ändå har inte jag semester... mycket festande alltså!!

berättar mer sen... har lite bråttom nu. ska iväg till a6 & handla lite grejer inför skolstarten. samt stå i kiosken & sälja kööööörv på herrmatchen i huskvarna...

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)