>

knäbilder

 


Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

dag 8 & 9

men nu så räcker det med dagar... det har gått mer än en vecka sen operationen så kommer jag att skriva lite som vanligt i bloggen samt nåt korsbandsinlägg då och då ;)

i alla fall... nu har jag äntligen hittat min kabel. imån så looovar jag att jag ska lägga ut kort. klockan är mycket och jag ska försöka sova. något som jag har haft svårt med pga värken i benet och runt knät. vaknar typ var tredje timma, även fast jag äter tabletter, isar knät, håller knät i högt läge med mera... så värker det ändå =(

igår så flyttade jag hem igen. till lägenheten och än så länge har allt gått utmärkt. igår hade jag filmmys med D och blåbärspajen var kvällens höjdpunkt. idag har jag vart med mina sötnosar emma & sassa. vi käkade en god middag i kinesresturangen i skillingaryd och sen glodde vi på film...

förresten... idag var jag ju hos sjukgymnasten anne. det gick kanon!!! är så lycklig för att nu får jag släppa kryckorna, inomhus iaf. och alla övningar gick hur bra som helst =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

dag 7 - rehabövningar

fatta va tiden går eller. en vecka har gått redan och jag har vart ovanligt pigg. förutom nu de sista dagarna, på nätterna. fan vilken värk jag har. även fast jag äter tabletter, vrider jag och vänder på mig. ingenting är bekvämt och det måste ske försiktigt. mina rehabövningar börjar bli tjatiga men de måste göras...

1. Trampa fötterna kraftigt uppåt och nedåt från ytterläge till ytterläge. 20 ggr varje vaken timma.


2. Spänn främre lårmuskel och känn att knäskålen glider mot dig under muskelspänningen. 5-10 ggr varje vaken timma.

Dessa övningar nedanför 2-4 ggr/dag

1. Spänn främre lårmuskel under stående med lika belastning på benen. Innan du går.

2. Luta dig på armbågarna och ligg med friska benet böjt. Glidcykla med det opererade benet, böjning och sträckning av knäleden. 5x3, kvarhåll av ytterläge var femte repetition.

3. Sitt på en stol med det opererade benet på en handduk. Glid med foten så att knäleden böjs och sträcks. 5x3, kvarhåll av ytterläge var femte repetition.

4. Ligg med det friska benet böjt. Lägg en ihoprullad handduk under hälen på den opererade benet. Slappna av och låt det töja på baksidan av knäleden. 1-3 min. Kontrollera sen din sträckning i knäleden.


Såååå det var alla övningar fram tills på torsdag. Då är det sjukgymnastikbesök hos Anne. Vi får se vad hon säger... jag är såååå peppad och jag bara längtar tills jag får stå på fotbollsplanen igen. Nu är det inte långt kvar... minst 9 månader bara =)

 

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

dag 6 - pigg & nyårsplanering

idag var jag verkligen piggelin till skillnad mot igår. blev lite saker gjorda idag, bland annat så var jag en sväng på jobbet. känns väldigt konstigt att jag ska vara borta från jobbet i MINST 2 månader... jag är aldrig borta från jobbet, inte ens om jag är aptrött, ledsen, bakis eller halvsjuk. sen så tog jag en sväng på ica och handlade mat med papi. vi lagade spagetti & köttfärssås tillsammans sen, duktiga kockar är vi =)

sprutan idag var hemsk. på min uppdatering på facebook skrev jag:

"ikväll slog jag rekord, 55 minuter tog det att ta sprut-jäveln. jag hatar sprutor!!!"

nyårsplanering med sassa. lutar åt en middag in my place med några vänner. bästa av allt, vi slipper laga maten. det får männen göra. men nyårskyssen får jag hoppa över =(

här är lite bilder från förra årets firande...











Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lite bättre

nu är jag lite bättre... fan vilken värk jag har lidit med hela dagen. har fortfarande känningar men jag är levande nu i alla fall. jag önskar att detta går över snart för jag orkar inte... vaden är typ avdomnad, det klias och känns obehaligt under plåstrerna och det värker i knät och låret. jag vill och försöker böja knät men det vill inte, jo det går på rehabövningarna men jag vill meeeer.

på tal om sprutorna... idag tog det en halvtimma för mig att ta den. jag hatar sprutor, kommer aldrig att vänja mig vid dessa fast jag redan tagit 5 st hittills själv. visst, mamma kan ge mig dom men klart man vill själv.

har fortfarande inte hittat sladden. den är spårlöst försvunnen. vill ju visa er kort både från operationen och festen igår. tålamod...


Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

dag 5 - ontttttttttt

idag har jag föööör ont. sån här värk hade jag inte ens efter operationen. orkar knappt skriva... så jag uppdaterar senare. nu ska jag bara ligga på soffan med isen på knät och äta värktabletter hela dagen =(
Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

juldagsparty

ohh yeahh. nu ska jag på party... dock ingen utgång men en hemmafest hos min underbara vän elise. jag uppskattar detta så sjukt mycket nu, även fast det blir nyktert för mig! tack tack tack =)

Postad i: < party > Kommentarer (0)

dag 4 - ultimata partydagen

dag 4 efter operationen och jag är pigg idag. och lite ledsen... jag som älskar att dansa, speciellt en dag som denna. juldagen, men men... får spendera den i lugn och ro medan resten av världen festar.

vaknade rätt sent idag. blev lite smårädd igår kväll när jag la mig. hade stora blåmärken på benet och runt knät. men det var inget ovanligt visst.

idag ska jag göra en stor process... duscha! känner mig sååååå äcklad men det blir så efter en operation. ingen normal nyopererad människa duschar lika mycket som en frisk. jag har ju fortfarande öppna sår men idag MÅSTE JAG DUSCHA!

idag har jag & min familj kollat på ena filmen efter den andra... men jag blir mer och mer partysugen efter dagens alla statusuppdateringar på facebook om att alla ska festa ikväll. okej jag fattar :P men jag kanske ska gå på en förfest i alla fall, hos några tjejkompisar. bättre än inget, eller hur?

nu är det dax för käk... sen dusch hihi. puss & hej

PS. jag hittar inte min kabel där jag kan föra över korten... jag är jätteledsen, men jag ska leta efter den så fort jag kommer hem till min lägenhet. ni får stå ut!!!
Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

dag 3 - juuul

julafton idag. och har sovit hela natten, förutom alla sms jag halvvaknade av hela förmiddagen. knät var ganska svullet när jag vaknade. ganska jobbigt att få på sig tubgripen, men det gick. rehabövningarna gick på morgonen och sen efter frukosten gick jag & familjen sakta bort till mig storasyster och hennes familj på lite julfika...  

sen hem igen och julmat... var så sjukt hungrig!!! men tabletterna först... efter maten så mådde jag dåligt i huvudet och magen. tror det beror på tabletterna. har sänkt dosen till en tablett tradulan istället.

julklappsöppnng och powernap på det. julklapparna är jag så nöjd med... men mest glad är jag för mina föräldrars skull. vi 3 systrar bjöd dom på en nyårsweekend i stockholm. vilka leenden dom fick! så kul att glädja dom, så mycket som dom har ställt upp för oss. jag fick i alla fall pengar, trisslotter, vattenkokare, en pilatesboll, spa-saker, en jättefin fruktskål bland annat... är supernöjd!

nu ligger jag på soffan med ice-bandet på knät och ska strax ta sprutan... god fortsättning på julen. här i familjen aaby skippar vi tomte-gröten, eftersom det smakar skit. får bli godis och filmmys istället =)
Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

julafton närmar sig

men även fast julafton närmar sig så blir julhelgen lugn för min del. men det är ju inte så konstigt. visst känns det skumt att inte tagga inför juldags-utgång, avundas alla er som ska ut och skaka på lördag. själv får jag köra på med mina rehabövningar och tvinga mig ta sprutor varje kväll. vill nån byta =)

nä men jag är sjukt stolt över att ha gått igenom den här processen med operation. kanske ska boka till nästa operation nu när jag ändå är på gång... sillisar eller en-två fettsugningar hehe, nä skojar bara.

tog sprutan för en stund sen... jag gav mig själv en halvtimma att ta den. efter 15-20 minuter fixade jag det och tog ut den. sen kollade jag på sprutan och bara "FAAAN, det är lite kvar". så jag fick panik och tryckte i sprutan i magen igen, men gud va segt det var. min hud är ju sjukt seg så jag fick med kraft verkligen trycka in sprutan men det gick inte trycka in vätskan i magen. så tog jag ut sprutan och ups, klart det inte gick. den var ju redan slut!

nähä... nu blir det myskväll med min familj med film, kvällsmat, godis & rehabövningar. god jul på er!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

dag 2 - dagen efter operationen...

igår opererades mitt högra korsband i knät. min första operation i mitt liv. istället för att stressa upp mig så försökte jag bara ta det lugnt, både jag och mina nerver.
mina föräldrar körde in mig till jkpg, ryhov på dagskirurgin. där fick jag börja med att byta om, en sån grön sjukhusrock och långa ribbade strumpor, kände mig så hot ;)

sen kom det värsta, kanylen på min högra hand. innerst inne tänkte jag att jag måste vara still med handen för annars får sköterskan göra om det. jag höll för mina ögon medan sköterskan satte dit kanyljäveln i handen. jag svettades som fan och höll på att svimma. jag vet att det är så fjantigt men jag tål inte sprutor. därefter fick jag dropp. efter en stund kom läkaren lars-göran till mig och ritade knät och förklarade vad han skulle göra med knät. nu är det på gång tänkte jag...

låg och läste en tidning och plötsligt kommer 2 sjuksköterskor och kör in min säng till operationssalen, efter ett toa besök. i operationssalen fick jag byta säng och jag frös som bara den. narkosläkaren var hur go som helst. och vi snackade om allt möjligt. han gav mig sömnmedel, men fan vad det gjorde ont. kändes ända upp till armen. då sänkte han dosen tills det var dax. 13.35 fick jag ha masken och sen plötsligt var jag borta. vaknade en röst: "det är färdigt nu, du kan vakna..." . kl var 16.30.


jag blev körd till uppvaket och tro det eller ej, fan vad jag var piggelin. sköterskorna var helt förvånade över att jag kunde repa mig så fort. de trodde jag skulle stanna kvar över natten pga kanylhändelsen tidigare. sen upptäckte jag att jag hade en till kanyl på vänstra handen och då sa jag till sköterskorna att vilken tur att jag fick den under operationen =) 

lars-göran kom till mig sen. han berättade att han var nöjd med operationen. men mina senor var väldigt tunna. då han fick göra dubbelt av det, och en grov tråd, men det skulle bli som vanligt sen igen. satte fast det nya korsbandet med metallbricka och en skruv. coolt va ;)

mina föräldrar kom och vi fikade tillsammans. sen var det sprutdax... hemma ska jag ta sprutor i magen i 14 dagar. sköterskan tänkte visa mig men jag ville göra själv. tog 10 minuter kanske hahahaha. men det gick! 



sen var det dax för toa besök. piggelin som jag var ställde jag mig upp och satte mig på toan. blev helt illamående och höll på att svimma. dom la mig fort på sängen igen och gav mig mediciner och lugnande. somnade i en halvtimma och sen försökte vi igen. och det gick fint!

påklädning, sprutor & mediciner hem. konstigt att de ville skicka mig hem med dexofen. nej nej... jag sa att jag vägrar ha ont så jag bad om tradulan. det är typ som morfin fast lindrigare. no problems och sköterskorna var så söta och tyckte att jag var duktig som kunde åka hem och må så bra =)

nu ska jag ska jag åka på återbesök... bloggar en gång till ikväll!

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

dag 1 - operationsdagen

är uppe med tuppen nu. försöker få i mig frukost eftersom jag fick äta till senast 5.30. idag är det operationsdag iaf... hade jättesvårt för att somna ingår kväll. för det första så stank jag sjukhus pga den jävla special duschkrämen/schampoot jag fick duscha med. och det andra nervositeten... allt bara snurrade i huvudet om allt och inget.

kl 11.30 ska jag infinna mig på ryhov för en operation på främre korsbandet. jag har väntat i ca 9 månader på detta. känns märkligt eftersom jag aldrig opererats i mitt liv tidigare. det värsta som hänt mig är en fraktur på lillfingret för ett år sen. lika bra att göra operationen så man slipper oron om att knät ska vika sig, så man kan spela fotboll igen... och göra massa annat med.

önska mig lycka till!
försöker blogga när jag är vid liv...



Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

korsbandsoperation next

nu fick jag tiden, 11.30 imån. iiiii kommer bli ashungrig ju. för operationen lär väl inte ske direkt heller. dropp då kanske?? ush läskigt.

jaja... nu har jag massor att göra. håller på med sista rehaben nu. sen lämna stereon hos sassas bröder. packa min väska till mina föräldrar. gå till apoteket. handla mat & laga middag. sen bara ta det lugnt ikväll :)

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

usa

nu äntligen har jag, emma & sassa bokat biljetterna till usa, 11/6 - 8/7. ingen återvändo... nu köööör vi. hello new york, orlando, miami, los angeles & san fransisco here we come =) =)



Postad i: < resor > Kommentarer (0)

från fotbollsplanen till korsbandsoperation

jag har spelat fotboll sen jag var liten... alltså i många år.
började spela i waggeryds ik (wik) i vaggeryd, där jag fortfarande bor.
när vi var små så spelade alla fotboll, eller nästan alla. det var ju det bästa som fanns.
när jag var 13 så började jag spela i a-laget, som anfallare förstås. men när åren gick så slutade den ena efter den andra. jag stampade och stampade i samma grop, div 4. vi var nära att ta steget uppåt men lyckades aldrig. när jag var 17 så bestämde jag mig för att ta steget uppåt, men det innebar att jag var tvungen att byta lag. det stod mellan huskvarna eller mariebo. men valet föll lätt på huskvarna. jag var så jävla nervös i början. ett nytt lag, ny tränare, en ny förening... allt var nytt.  

nu sex år senare är jag kvar i huskvarna, fast nu som back. div 3 är lagom nivå för mig. div 4 är för lätt och div 2 är för tufft. okej jag är ärlig i alla fall =)

skador? jo då, en fotskada för några år sen. en riktig jävla stukning på en match. det tog tid tills högerfoten blev "spelbar" igen. dock tejpas den fortfarande pga att den är sååå svag nu. men annars har jag haft en sån jävla tur, aldrig någon allvarlig skada nånsin. men i mars 2010, en träningsmatch på zinkensdamm mot landvetter. jag  glidtacklade bort en boll och det knäcktes nåt i knät.

och här börjar den låååånga resan från denna dag till att komma tillbaka till fotbollsplanen igen. så den 22 december ska jag göra en korsbandsoperation av lars-göran hassel. jag är sjukt nervös men mitt mål står jag fast vid, jag ska tillbaka till fotbollsplanen! 





om du som läser detta också är korsbandsopererad och bloggar om detta, kommentera gärna!!!

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

summering av helgen

aaa nu ska jag summera helgen som vart. i fredags så var det skolan som gällde, sista lektionen. gick bara igenom mina arbeten... sen julpyssel, men jag slapp. jag är och kommer aldrig nånsin tycka att pyssel är kul. fy fan.


sen i lördags... jobb heeeeela dagen. fast på tallis. gick himla fort och sen var det bara att tagga tagga tagga för utgång. min sista utgång på vääääääldigt länge.
syrran sany körde mig in till stan. emz och jag taggade med de roliga korten du ser nedanför, våran förfest hahaha.

sen var det sliver som gällde, mötte upp sara (vi spelade ihop i hff förut). började självklart kvällen med shots. bartendern blev nog rädd för oss hahaha. vi var i alla fall dancingqueens heeeela natten. träffade även på emmas 2 maskulina kusiner. dom hamnade i samma nivå som oss hahaha. vi dansade överallt. vi trängdes, vi släppte loss, vi hoppade, vi klev upp och dansade på podiet. så grym musik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nattbussen hem är en annan historia, eller hur sis ;) jaja, fick med mig sällskap hem bestående av susy & malin.sov till 12 sen mat hos mami & papi. jobb 17-22 sen. min sista jobbtur i år. var sjukt pratglad idag med alla gubbar och gummor. alla dom uppskattar när jag tjatar verkar det som hahahaha men inte mina kompisar typ :Pnu fortsätter filmen... day after tomorrow. otäck film, om man tror på "förvandlingarna".

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

sliver








Postad i: < party > Kommentarer (0)

bakis...

nooooo waaayyy!! som sagt... blir ju aldrig det!

sliver is the shit... fan va vi dansade igår. sjukt mycket att jag till och med har träningsvärk i vaderna. tack för en underbar kväll tjejer =)
Postad i: < party > Kommentarer (0)

så här festar man partypeople






















Postad i: < bilder > Kommentarer (3)

julmys alone

just nu önskar jag att jag hade en pojkvän som man kunde mysas med. nu när det är kallt ute, jag här själv med hemmagjorda julmackor en fredagkväll. till och med en killfilm på tv, gladiatorn. kan ju inte bli bättre??
men men... man kan ju inte få allt!

jag får nöja mig med mina julmackor (man tar vad man har i kylskåpet) efter en jobbkväll på ett nytt ställe, kastanjen på furugården. kolla in... mums...

Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

sorry

sorry sorry för mina fattiga inlägg. jag har kvällsvecka på jobbet. visst hinner på dagen, men det händer inte mycket i mitt liv innan det är dax att jobba.

igår hann jag i för sig att hälsa på min syrra michelle på lussefika. idag är det meningen att jag ska till gymmet och rehabträna. men orka?! hahaha... joooo jag måste!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

julkort

det är inget jag skickar... vi ungdomar är inte så traditionella. räcker med sms, eller hur hehe. men jullkort skickar jag endast till mina kontaktpersoner jag har i mitt jobb på hemtjänsten. har köpt glittriga julkort med tomtar på. hoppas dom blir glatt överraskade när julkorten dimpar ner i brevlådorna =)

(jag ska ju som sagt vara borta från jobbet ett bra tag...)
Postad i: < hemtjänsten > Kommentarer (0)

frukost

ohhh sååå lyxigt att slippa gå upp på morgonen. jobbar kväll ons, tors & fre. så har jag vart ledig igår & idag.

igår så hann jag med rätt mycket ändå, utan tvätten & julklapparna. ska in till stan idag och fixa allt så jag slipper sen. har absolut ingen julkänsla i år, men men, inget att göra åt. beror på många saker men mest på operationen.

var på fotbollsträningen igår och det blir inget samarbete med Mariebo i år. deras styrelse hade visst andra tankar, långt ifrån ett samarbete. och ska det vara så, då går det ju inte, eller hur?
självklart kommer det bli ett bra år ändå för hff =)

nu frukost & top model!!!

 
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

hjälp mig jag för för lat

ohh va jag är seg idag. alldeles för lat. men men... har ju trots allt jobbat hela helgen och dessutom hunnit festa där emellan. jag har sååååå mycket att göra egentligen men jag pallar inte... nu. 

men sen måste jag typ STÄDA, tvätta, laga mat, ta bort all snö från bilen, hämta golvlampan på mio, köpa julklappar, rehab-träna ikväll i tipshallen... ohhhh jag blir knäpp!!! hjälp mig!!!  

äsh, sätter på ett avsnitt till av kardashians show. har ni sett den?? rolig ju =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

julmys bilder

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

julmys

verkligen mysigt igår. och jättetrevligt. är så nöööjjjddd med min julklapp. en chokladfondue med choklad & marsmallows till. perfekt nu till vintern!!! tack sassa för julklappen ♥





Postad i: < party > Kommentarer (0)

jobb & kim

jooo jobb. jobbat ikväll och ska upp och jobba imån igen. kommer gå kanonish. det är ju som sagt inte långt kvar till min sjukskrivning, lika bra att njuta av arbetsdagarna nu. förresten... stötte på en jättefin räv på vägen idag. inte varje dag det hehe. så fin var den!

jaja... nu sååå dax att sova, efter ett avsnitt av kardashian show. kim måste ju va en av världens vackraste kvinnor, eller hur? hennes kropp är to die for =)

 

 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

en jultradition med tjejerna

på lördag är det julklappskväll hemma hos sanna. en tradition för mig & mina vänner är den årliga julklappskvällen. det innebär att en eller flera värdinnor bjuder tjejkompisar till en julklappskväll. på julklappskvällen så händer det lite olika saker, beroende på vem eller vilka som är värdinnan. vissa har det enkelt, andra har massor med lekar, andra bjuder på mat med mera... 

man ser alltid fram emot denna kväll för det är alltid kul. dom flesta ser alltid till att fixa ledighet i tid. att jobba, ha barn hemma, det ena eller det andra, sånt löser sig alltid om man fixar detta i tid. jag fick lite panik för jag hittade ingen vikarie för mig på söndag morgon... panik panik panik, till slut testade jag att fråga en tjej på facebook och hon sa ja direkt. snacka om tur =) 

kommer ihåg det året jag hade hand om julklappskvällen i min & D lägenhet. det är faktiskt stressigt att vara värdinna men det var så jävla kul. allt från maten, danserna, julklapparna, sexlekarna hahaha. ett minne för livet!

här är från sassas & elises julklappskväll förra året...



värdinnorna sassa & elise



vårat lag vann lekarna


mina julklappar



no comments hahaha


söta små flickor


och här är bilder från min julklappskväll för 2 år sen...




jag var värdinnan =)


sassa battlar någon hehe


knäckebröds-slagsmål


sexlekar


sexlekar igen


och igen...


och massa dans


och balett

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

knärehab

nähä plikten kallar. nu måste jag ner till gymmet och rehaba. måste köra hårt som fan nu inför operationen. bygga muskler runt knät. stötte även på min gamla tränare tomas i tipshallen igår. han sa samma sak... bygg på muskler på knät! 

nu såååå.... hej crosstrainer & knäböjen. here I come =)
Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

handboll & fotboll

handbolls-em på tv nyss... sverige vann! fan vilken rolig sport handboll är egentligen... speciellt när vi tjejer spelade i pålles änglar när vi var yngre. ändå förlorade vi jämt. men gemenskapen var föööör bra! jag ångrar inte för 5 öre att jag en dag fick för mig att börja spela handboll. där fick jag till och med mitt smeknamn jackie =)


nu sååå taggar jag för fotbollsträningen!!! eller jag önskar det i alla fall... ska in till tipshallen i jönköping och rehabträna. bättre än inget, eller hur =)

 


bästa laget hff

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

lussebullar

igår... asså igår hände det något som aldrig händer annars. jag bakade =) jag har sagt hur länge som helst att jag måste lära mig att baka... i för sig fick jag hjälp på traven igår. för dagspersonalen på Boken hade lämnat en färdigjäst deg till mig som jag skulle sköta, asså göra lussebullar av. jag är så stolt ;)









förresten kolla in top model på tv 3 nu. fan va underbart brasilien verkar vara.

Postad i: < recept > Kommentarer (0)

brand

det första man får läsa i de flestas status-inlägg på facebook är om branden som hände i natt, i hok. en liten håla utanför vaggeryd där jag bor. att tre ungdomar omkom och var ca 25 år. hallå??? 25??? livet har inte ens börjat och så slutar det så här. är livet orättvist eller vad???

jag sänder en tanke till de anhöriga, jobbarkompisar, grannar & vänner till dessa tre ungdomar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8237595.ab


Postad i: < vardag > Kommentarer (1)

shots ??

man kan nästan tro att det var från min shot fest i lördags HAHAHAHA


Postad i: < party > Kommentarer (0)

systern :P



snygga systrar va :P HAHA
jaja... sussie kallas hon för. singel: JA
kolla in hennes blogg: http://sussiaabys.blogg.se/

Postad i: < familj > Kommentarer (2)

världens bästa förfest / fest / efterfest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

tröttttttttttttttttttttt

jag har sovit hela dagen idag... efterfesten hos mej tog slut ca 8 på morgonen. har endast köpt en pizza emellan och sovit sovit sovit. nu ska jag lägga mej igen för jag jobbar imorgon... god natt!


Postad i: < party > Kommentarer (0)

idol-olle why??????

NNNNNEEEEEJJJJJJJJJ olleeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
han gick inte vidare... OHHHHHHHHHHHHHHHH! WHY WHY WHY???? jag är kräsen, jävligt kräsen. men han är bara föööööör snygg. vem ska jag spana in på nu??? ohhhh... hans bästa framträdande är så klart cold plays låt, fix you.  

nu såååå... känns det bättre i halsen. har förberett mig med 1000 vitaminer för att inte bli sjuk haha. sassa & sanna följde med mig till stan i eftermiddags. blev både matshopping & käk på dragon.
nähä... nu måste jag fortsätta med förberedelserna här hemma inför imån... PARTY PARTY!




shot shot

Postad i: < party > Kommentarer (1)

god morgon fredag

sitter här och har precis ätit frukost. knäckebröd med leverpastej & gurka, kaffe & ett glas c-vitamin. mums!! är på gång och pluggar nu, ska till skolan senare idag fast jag har ont i halsen.

sen sååååå, ska jag till jkpg. ska köpa lite till på systemet pga att det kommer fasiken mer folk till min fest imorgon än vad jag trodde. ska även passa på att storhandla när jag ändå är i stan. tänkte besöka nya willys på A6. denna ica i vaggeryd är ingen hit, några få varor i kassan blir snabbt 500 spänn plus!

jaja... ska fortsätta med plugget här... =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

dagens planering

- PLUGGA!!!!


- måla listerna (om min granne får tag på en stege hehe)


- fixa iordning tvätten


- sätta upp de nya gardinerna (som mami har sytt)


- PLUGGA igen hahaha


- städa lite till?


- hämta högtalarna hos familjen gustafsson


undra om jag glömt nåt? hmmm?

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lillördag

nu ska jag hem till sassa, med cykel i 20 minusgrader eftersom viiiiiiiiiiiiiiiii... ska dricka cider och chilla =)

Postad i: < party > Kommentarer (0)

redan?

onsdag redan. så sjukt. men nu så har vi i alla fall satt upp hyllorna och gardinstängerna efter tapetseringen. då var det gjort =)

vad bjuder onsdag på då?? hmm... vet inte. kanske en promenix. eller bara va hemma. dissar gymmet stenhårt, jag orkar helt enkelt inte. är det nåt fel på mig eller?

förresten, kings of leon ska till sverige i sommar... när vi är i usa!!!!! =( måste ändra datum... och ta reda på exakt vilken dag dom uppträder. men det enda sura är, dom uppträder på en festival. OMG jag som sa första och sista gången efter att ha varit på hultsfred. haahaha faaaaaaan, håller ju inte. hello peace & love. hello kings of leon.

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)