>

flytt

nu flyttar jag från vaggeryd till växjö... chaooooooooooooooo =) =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ups =)

okej, jag skolkar. men och? skolan är frivillig. hade bara en idrottslektion på typ en timma. orka slösa halva dagen för att åka till växjö för det... men snart så behöver jag inte skolka för den anledningen. jag flyttar ju snart, om 6 dagar =) =) =)

ska bli sååååååååååååååååååå skönt att flytta men samtidigt kommer jag sakna de spontana, som typ ställa upp och jobba extra samt träffa familjen & vännerna spontant. nu får jag skapa mej ett nytt liv i en ny stad. men jag ser fram emot det... slippa se och springa genvägar för att slippa se psykot till ex. nu kan man bara va och må bra!!

idag då?? ohhhhhhhhhhh fullt upp i skolan. först en skrivuppgift till fredag och en dugga på torsdag. bara att sätta igång, men nu har jag vart duktig hittills och skrivit halva skrivuppgiften redan...

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

helgen är snart över.......

varför går helgerna så fort??

i fredags... direkt från växjö baaaaam till jönköping. vi hade fotbollsavslutning med laget. käkade gott på nån restaurang casa nånting? asgott iaf!! lite prisutdelningar och inte för att va negativ men fan va det kändes att man inte gjort nån nytta i år... igen... jävla korsband!! jaja, nu är jag på väg iaf men inte i hff. blir ett nytt lag i växjö eller i en comeback i vaggeryd... få se vad som händer =)

sen efter blev det fest, lugnt för min del men det var askul!! allt från dans till strippdanser och jaaa det var galet =)

jobb igår och idag bara plugg... en joggingrunda i det fina vädret med så man piggnar till!!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

vilken jävla fest asså

hej och hå vilken galen fest det blev i fredags!!! alla tiders!!!

lekarna var populära... klädlinan var hetast ;) bongzillan var farligast... och dom andra bara garvade man åt =)
mycket alldeles för mycket dricka men alla hade kul och det är huvudsaken... tack alla som kom på min utflyttningsfest, kommer sakna alla dom festerna =(

 

såååå lite bilder, finns fler på min fb. och lördagen ska vi inte prata om... FY FAN va jag var bakis, har inte vart så bakis på lääääääääääänge. kl 20 så gick bakfyllan över eftersom elise kom och hälsade på mig. då satte jag igång med städet efter festen här hemma hahaha... jahopp, denna veckan har det vart låååååååååånga dagar i skolan. har bland annat gjort ett litteraturseminarium, jag kände att det gick bra för mig. vore konstigt om jag inte blev godkänd!!

nähä... läsa lite nu då inför imorgon... plugg plugg plugg...

Postad i: < party > Kommentarer (0)

FREDAGGGGGG

äntligen veckans bästa dag.... fredag =) =)

nu så är de dax för frukost... sen städning, träning & massa läsning inför seminariumet... sen tagga massa fest för ikväll är det jag som har festen hemma hos mej =) en galen utflyttningsfest så klart!!

Postad i: < party > Kommentarer (0)

vilken onödig morgon

aaaaaaaa så jävla onödigt. bara för att det blir några minusgrader ute så ska tåghelveten gå sönder. men efter ett tag så funkar tågen i värnamo igen... "ska den ända till växjö?" frågar jag konduktören. jaaa säger hon. okej 20 minuter senare är ju rätt lugnt och hoppar på... nääää då är slutstationen i alvesta!! i jävla alvesta!! ingen idé att åka till växjö för en lektion på knapp en halvtimma sen om jag hade åkt... vände och åkte hem istället! ohhhhhhhhhhhh så onödigt!!!!

men det positiva idag är att jag hann hälsa på min storasyrra & hennes man... lite tjat och kaffe satt fint =)

dax att tagga jobb och fixa lite här hemma för imorgon smäller det =) =) =)


(plugget inför litteraturseminariet lägger jag lite åt sidan nu...)

Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

simmning nästa...

ska möta upp sassa snart så ska vi simma... får se vad som skvallras idag hehe =P


är nästan klar med skrivuppgiften, har verkligen suttit med detta hela dagen idag. det med referenser är ett sånt jävla arbete!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ledig dag =)

äntligen är jag ledig en hel dag i veckan... jag valde att inte jobba extra pga min  skrivuppgift. jag ska fan hinna med den idag!! vet på ett ungefär hur jag ska skriva den ;)

sov ända till 11 idag... fan va skönt!!!!!!!! har inte sovit så här länge på evigheter... piggade upp morgonen med att köpa spotify unlimited.... (premium ger inget om jag har en stenåldersmobil)... laddar ner musik för fullt för det är ju trots allt utflyttningsfest hemma hos mej på fredag med dom bästa =) =)


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ohhhh simningen är fixad

efter en hel del träning så fixade jag livräddningsbana 2, den vi ska examineras i som jag tycker är svårast. jag är sååååååå jävla lycklig för jag trodde aldrig jag skulle fixa det!!! =) =)

1,50 min max. då ska vi simma 25 m med livboj, sedan dyka ner och hämta "bertil" på 3-4 meters djup, sedan ta "bertil" eller en klasskompis och simma med den 25 meter i livbojen.

nu råkar bassängen här vara lite annorlunda mot den i växjö. här är det 25 meter i sträck, där bara häften så det snor nog lite tid när man ska vända sig. sen är djupet 3,8 m där och här 3 m. här fixade jag det på 1,37 min så det blir bara och träna. har ju typ en månad kvar...

assåååå så jävla nice =) =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

tankar som snurrar

mmm mycket som snurrar i huvudet. många händelser som hänt det senaste... allt från skolarbeterna, till fotbollen, till min flytt, tjafset med mitt ex som jag inte känner igen längre, en manipulerad främling nu för tiden...

på tal om det, nu är jag det "svarta fåret" men det döljer sig en mörk sanning under ytan. man är ju två om saken, inte bara en. visst, jag har förlorat min bästa vän men just nu bryr jag mig faktiskt inte även fast jag skriver det här i bloggen för efter det låga FEGA telefonsamtalet den lördagkvällen, fan va jag ångrar att jag inte gick till nattbussen, fan fan fan! det hade vart mitt riktiga JAG i så fall, sträckt på ryggen och bara skrattat åt dom för jag är en positiv människa som går framåt och vet sanningen. och sanningen, till slut kommer det visa sig att han är "svarta fåret" och inte jag. karma kanske det heter ;)

idag har jag i alla fall pluggat (som vanligt). är färdig med en skrivuppgift, ska börja på med nästa nu... sen åkte jag till vapenvallen, min tur att stå i den iskalla kiosken och med några kilon till hahaha... bullar, korv, choklad =)


puss på dig!

Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

friluftsliv

nu har vi haft friluftsliv med våran idrottsklass... och igår, herregud, bara regn. regn regn regn och skyfall som fan! men vad gör det... vi fick fortsätta vidare.

dagen började med en vandring med våra vandrarryggsäckar. och på plats skulle vi sätta upp tältet och vi var uppdelade i 3 olika grupper. så dom här dagarna var väldigt intensiva... hann knapp gå och kissa haha... men jävligt lärorikt, speciellt när vi alla märkte hur lite kläder vi hade haft med oss för det var ju "småfuktigt" som sagt.

vi fick även prova på att paddla "kanadensare" (kanot)... asså såna lektioner hade vi aldrig haft under skolåren... då bara skickade lärarna iväg oss och där fick vi sköta om själva. nu fick vi llära oss allt från teknik till livräddning i vattnet... japp, livräddning i vattnet, vi fick träna på att livrädda varandra i sjön den 6 oktober i 14 grader kallt vatten =P det var en upplevelse, så de ni =P

nu är det fredag och jag ska bara chilla... har vart mycket festande de sista så nu blir det relax, lite jobb på tallis & plugg som vanligt... ha en mysig fredag =)

 



Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)