>

skön vecka

skön vecka utan omexaminationer och massa ledig tid... har hunnit att plugga anatomi & kommit igång med träningen... skönt att komma igång regelbundet på gymmet, mkt tack vare linda. roligare när båda vill lika mycket!
det sura är att jag har en infektion i kroppen, en förkylning som inte vill bryta ut. halsen är astorr oxå... jobbigt jobbigt!!

idag fick jag reda på nåt superkuuuuuuuuuuul. fixade VG i kontextarbetet, simningen & boll-dans-redskapsgymnastik examinationen. G+ i skridskor men skitsamma, fick VG sammanlagt ändå =) =) =)


därför blev det extra roligt att lira volleyboll med vår goa klass i eftermiddags, mindre roligt med sverige som ligger under mot danmark. de har ju inget att vinna men ändå, lite måste väl sverige ge eller??!! i ett EM!!!

Postad i: < skolan > Kommentarer (1)

ush då...

inte kul att vakna med halsont... e helt slut i kroppen och huvudet är tungt... nu så är det dax igen då för jackys förkylningskurer =/

en föreläsning idag om ... ja för mycket. intressant men FÖÖÖÖÖÖR många begrepp. få se hur det går med det egna pluggandet sen då. skön vecka iaf... eftersom jag inte behöver göra någon omexamination alls så är veckan soft... idag så har jag hunnit att veckohandla, lagat käk och tvättat. fotbollen hoppar jag över... lärt mig att lyssna på min kropp ;)

men imån då... hahahaha... jag ska spinna med linda kl 8 på morgonen innan föreläsningen! fy fan vad man ger då, hoppas man håller det här träningstempot till sommaren då!!

dax att plugga och sen kolla på handboll.... chaooooooo!!!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

vilken underbar nykter helg!!!

vilken helg det blev till slut!!!

jag stannade kvar i växjö och det ångrar jag inte... i lördags tog jag cykeln och cyklade till stan, så skönt att ta sig på cykel till stan, inte alls van vid det efter att ha bott i vaggeryd så länge. fyndade som fan på intersport som skulle läggas ner... köpte ett helt nytt skidset (jacka & termobyxor), underställ, lager 2 tröjor, nya fotbollsskor, ett par tights till gymmet, en rosa gymtröja & ett par rosa skidglasögon. jag sparade så mycket cash på allt detta så nu ser jag nästan fram emot skidveckan i mars med klassen =) =)

sen blev det tacco kväll med ida, carolina, simon & andreas hemma hos mej!! med handboll på tv så klart!! eftersom det var spontant så blev det kul... förutom handbollsmatchen, vad fan håller sverige på med????????????????????

sen förfest hos våran partyprisse johan men där satt jag med mitt vatten, nyktert ja!! och bio sedan med emelee, ida & carolina... "the girl with the dragon tatoo"... den svenska versionen är bättre fast denna var bra... sen spontan utgång på sivans, asså allvar, sjukt kul. 90 tals musik & schlager på dansgolvet där nere. fullt med folk och ännu roligare att skratta åt alla som var fulla. hur är man själv egentligen när man har druckit hahahaha??!! efterfest så klart... klassen gav upp ALLDELES för tidigt men jag & emelee som var nyktra körde all in nyktert!



rolig helg som avslutades med ett gympass med linda... är helt slut i kroppen och ska käka mat nu...



Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

helg sköna helg

äntligen är det helg!!! men inte en helg som var förväntad... skulle ju ha åkt till vaggeryd men bara för att jag inte blev bokad på jobb så stannade jag. asså jag ska ringa chefen på måndag och fråga om jag kan få fasta helger, alltså mina helger... jag pallar inte chansa jämt så nu missade jag paulines examensfest bara för det. men dom hade kul ändå kan jag tänka mej =)

igår så stack jag & johan kollade på hv matchen här på vida arena... tyvärr blev det förlust ända in till straffarna... askul att stå i klacken, kommer LÄTT att göras om!! hes idag men skitsamma =)

dagens då... lördag hmmmmm... blir nog att passa på att cykla till stan och kolla efter skidkläder... intersport skulle visst upphöra, så då passar jag på! sen ska jag nog träna förstås, på gymmet... och plugga med!! ska fan kunna varenda jävla del av kroppen som vi lärt oss hittills fram tills måndag... fick ju bara G på tentan för att jag missade totalt på rörelser i vattnet... allt annat var VG, helt övertygat, mest poäng i klassen både i redskapsgymnastik och boll men faaaaaaaaaaan vattnet förstörde allt... HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag får VG i slutbetyget där ändå!!!!


 

 

 



Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

vet ni vad...

jag kan spela fotboll igen =D =D =D wwwiiiiieeee!!!!

har nu vart på två fotbollsträningar eftersom vi har startat upp igen... och denna gången stod jag inte på kanten och tittade på när det skulle spelas match utan jag var även med. vilken underbar känsla... nu är man på gång igen med det man nästan älskar mest av allt =) =)

sorry för den dåliga uppdateringen... har börjat på en ny kurs nu i skolan... naturvetenskapligt perspektiv på idrott och hälsa... ja ni hör???? SJUKT SVÅRT men väldigt intressant!

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

vilken helg!!!

en helg med bara fest och firande... firande för att man klarat sig igenom examinationsveckan och det trygga att vara tillbaka på campus och festa med klassen! i fredags hade vi en skön förfest med allt från barnvagnsrace till att vi inte ens kom in på stallarna och detta sörje vi genom att trakassera en klasskompis utanför balkongen =/ detta har man fått höra efteråt hahaha... jaja...

tagga tagga till pumpöppningen på sivans i lördags. bra förfest med klassen & andra goingar... men kön på sivans var inget att leka med... den VÄRSTA jag har vart med om i hela mitt liv. allvarligt, man fick boxa sig fram både med armbågar och knytnävar, men till slut efter 1,5 h lyckades man komma in =) men kvällen var inte slut där... jag & carolina lyckades ändå gå på efterfest efter ett besök på vårt kära statoil! kl 10 vandrade vi hemåt för att sova hahaha.


idag då... fullt össsssssss... först ett besök på gymmet, sen lirade volleyboll med klassen för att sedan tvätta!! och packa för att sedan dra till fotbollsträningen... nu e jag hemma... lägenheten är fortfarande upp och ner vänd men jag orkar inte. nu ska jag ligga på soffan och kolla på idrottsgalan!

Postad i: < party > Kommentarer (1)

snart så....

är veckan slut!! hela examinationsvecka!! som man har kämpat, både teoretiskt och praktiskt!! lagt ner hur många timmar som helst för att bli bäst i den egna färdigheten och gjort mitt bästa i allt teoretiskt... men tentan har vart det STORA frågetecknet hela tiden. ingen i klassen har riktigt vetat vad man ska ha läst på egentligen... när tentan kom visst, jag svarade på nästan allt men vissa frågor asså... det vet jag att jag hade fel på! fan fan fan att man läste på fel grejer =( =( =( men men... jag e inte orolig... tror faktiskt att jag klarar mej ändå!!

igår så va de simprovet... först bröstsim och sen ryggcrawl. övergick till egen ledning av en simlektion som vi blev lottade om att leda. jag fick flytning och glidning för årskurs 7... gick smidigt och blev godkänd i allt =)

idag förutom tentan då... så hade vi examination i skridskor... gick mycket bättre än vad jag trodde, var så jävla feg i början men nu släppte jag loss. skitsamma om jag skulle ramla, jag brukar ju faktiskt åka inlines på somrarna så jag hade de tankesättet, åk likadant... sen återstår det och se vad man fick för betyg =P


nähä... tråkigt pluggsnack... jag vet... men snart såååå, helgen blir spännande!! dax att reflektera simlektionen från igår................

Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

yessssssssssssssssssssss

jag klarade rörelser på redskaps-examinationen igår!!!!! wwwwwwiiiiiiihhhhhoooooooo =) =)

först skulle jag visa min egna färdighet i matta... alltså matta... jag utmanade mej själv som fan och lyckades göra en huvudstående perfekt!! sen en hjulning men det är lätt ;)
räck utmanade jag mig själv rejält!!!! jag valde överkast och klarade den perfekt med!! sen en genomhukning men det är enkelt de med ;)
hopp så ännu en gång så utmanade jag mej själv... hoppade bock!! till och med läraren blev impad för hon visste hur feg jag var innan lovet. och så sidhopp med, lyckades där med!
ringar så fixade jag två enkla rörelser... valde svalboet och stuphängande.
även trampetten var enkel, det är det enklaste men lätt det roligaste =)

men på allt detta så blev vi lottade till en rörelse var på allt... där skulle vi beskriva mottagning och även utföra rörelsen själv för att visa. gick super där med, förutom att det är så himla svårt att förklara perfekt i ord!



sen igår kom ida hem, hon går igenom samma helvete jag gick igenom för ett år sen, korsbandsoperationen. sen fikade vi hemma hos amanda tsm med andra goa tjejer. pajen var sjukt god =)

nähäääääää.... nu är jag vaken tidigt?? ska plugga inför simningen idag och lite inför tentan imån...


Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

jag klarade det =) =)

wwwwwwwwiiiiihhhhhhoooooooooo... klarade dansexaminationerna galant igår!! nu kan man kalla sig för expert i bugg, shottis, polka, foxtrot, funkdans samt kunna leda en danslektion... jag ledde rörelsedansen "sånt e livet". gick asbra, förutom en experts påpekan att inte klappa när byterna sker utan tala i ord...



men var helt sluuuuuuuuuuuutttttttt när jag kom hem igår. blev soffläge hela kvällen samt lite rörelse på redskaps-läsning... har ju rörelse på redskap examination idag... måste sätta igång att plugga plugga plugga nu...

men ville bara säga detta =)
Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

vilken helg asså!!!

låååååååååååångt ifrån vanligt. ingen fest, ingen alkohol, inga tidiga tider att passa... så skönt!!!!!! va själv!!!! träffa klassen har vart lagom.... =)

helgen har mest bestått av plugg och träning inför dans-redskap-boll examinationerna. och nu har jag kört på min ledardans som är en sorts rörelsedans med väldigt lätta steg, låten är "Sånt är livet" med Anita Lindblom. få se hur det igår imån... imån asså... puhhhhhhhhhhhhh mördarveckan i skolan. imån kommer dan bestå av dansexaminationerna som består av foxtrot, bugg, schottis, polka och en funklåt. sen ledarlåten då förstås =)

wish me luck... nu ska jag tentaplugga... och skicka in mina skrivuppgifter som jag har gjort nu under "lovet"...
Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

aktiv eller vad??

mmm idag har det vart en aktiv dag... stor skillnad mot de 2 senaste dagarna då jag bara suttit inne och pluggat. började dan idag med en joggingrunda runt trummen... ingen lång runda men fan vilken dålig kondis jag har!! fy fan asså!! =/

sen in i härliga olympen... vårt andra hem... där tränade våran klass på olika saker inför de praktiska examinationerna... jag mest på hoppa bock, göra överkast på räck, basketen, fingerslagen i volleyboll och huvudstående... jag klarade allt =)

och sen blev det en runda till max med några goingar i klassen... gratis glass för den delen ;)
och sen vidare till vida arena för att åka skridskor, med halva växjös barnbefolkning =(

nu är jag hemma kollar på gladiatorerna... ska försöka reda ut den danska boken och lägga mej tidigt ikväll!

ha de bra alla läsare denna lördagkväll!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

kära fredag...

även fast de e fredag så känns det inte som det... mest för att det bara är plugg och träning som gäller. och för att jag ska ha vita helger framöver... helst en månad (som tyvärr kommer att brytas på tentafesten). jag älskar att gå ut och dansa, vara social, träffa folk, umgås och även om man ses hemma så slinker det ju ner ett glas vin eller ett glas öl, för sällskapets skull. huvudsaken är väl att jag måste lära mej att acceptera att man inte kan supa varje helg som jag har gjort... även om det handlar om ett glas eller 20 stycken så måste jag gilla det vita läget!



idag har det inte hänt så mkt annars... vart så otrolig lat idag, tvingade mej själv att sticka till ica maxi och storhandla... så nu har jag äntligen mat här hemma, blir massa taccos ikväll =)

vaknade i för sig sent idag för att jag va uppe och kolla på hockeyn i natt eller i morse rättare sagt, jag vaknade till när jag såg sverige äntligen göra mål... fy fan vilket mål... helt underbart snyggt!!!

http://svtplay.se/v/2669287/ishockey/hojdpunkter_fran_jvm-finalen


kolla in målet här =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

nyårsgalej











va alltid positiv & va även självisk ibland, gör det du vill,  inte bara ge för alla andra!
gör saker som du mår bra av och va dig själv hela vägen...
att va sig själv kommer man långt med... passar det inte för andra, så låt det vara deras problem då!
"behandla andra som du själv vill bli behandlad", njaee... funkar inte längre idag.
du är du så glöm inte att ta hand om dig själv!

puss & kram... god fortsättning på 2012!!!



Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

back in växjö

äntligen hemma igen... på nåt sätt är det så jävla skönt att komma tillbaka till bubblan. men samtidigt kommer jag sakna min familj och mina vänner, alla roliga timmar på gymmet hemma i vaggeryd... men framförallt, alla roliga fester med de bästa!!

nu så kommer jag vara hemma i min lilla studentlägenhet och bara plugga häcken av mej. måste dock förbi och handla käk emellan med. tuffa veckor väntar men jag ska fixa det oavsett vad!!!

förresten... för att avbryta det tråkiga pluggsnacket... var hos anne (min sjukgymnast på ryhov) igår och nu är "färdigbehandlad" och får nu spela fotboll igen, närkontakt i spelet igen wwiihhoo... är såååå glad för detta!!!!! äntligen lixom!!!! =) =)




Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

nytt år och nya möjligheter...

det gamla vanliga... så säger man jämt, visst bra och va positiv. men år 2011 var inte ett så dumt år heller ;)

klart att vissa stunder har varit riktigt jobbiga, speciellt att förlora 2 vänner som stod mig nära. den ena för att ibland så räcker det, man kan inte ta emot hur mkt skit hur länge som helst, ibland får man nog och får överväga vad som ger och inte ger i en vänskap, vad man mår bra av och inte bra av... då blev det som det blev!
det andra är ännu värre, toffel kan man kalla det... lyssna på sin nuvarande och bryta kontakten mellan oss pga det. det fick mej att inse vilka idioter som finns bland oss som aldrig kommer att förändras och som fick mig att inse om att varför ska man utsätta sig själv för smärta genom att bara ge och ge hela tiden, nu behövs det ju inte mer! karman ger igen istället!

många positiva händelser har hänt 2011... ganska livsavgörande. till exempel att jag är student nu.
vem fan kunde tro det??

även att jag flyttat från vaggeryd till växjö, vem fan kunde tro det med?? jag blev ingen evighets vaggerydsbo iaf =)

och efter knäoperationen... gått framåt som bara den... ett avbrott i somras men som gick över.
även min livs resa... USA!!! vilken värld, en värld jag förälskade mig i. 2012 lutar definitivt mot en resa tillbaka!

nya vänner, en ny underbar klass och ett helt nytt fotbollslag... jag kan inte ha det bättre för tillfället iaf =)




nu måste jag fortsätta med plugget... handstående progression =P

GOD FORTSÄTTNING!!!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)