>

åter måndag

va veckorna rusar iväg... måndag igen lixom?! nååååå, vad har man för planer denna vecka... inte så mycket faktiskt.

jobbar alla dagar denna veckan förutom torsdag och fredag. och detta innebär att helgen bli lugn som bara den. men det bästa av allt är att den efterlängtade lönen kommer på onsdag. ÄNTLIGEN!!!
det märks att januari är den fattigaste månaden på hela året. men ändå är man lika fattig varje januari, varje år. konstigt,va?

det blir mycket träningar denna vecka. idag till exempel så sprang vi i 12 minus kyla. fan det borde väl finnas en gräns eller? jaja men det gick ändå. imorgon får vi äntligen träna i underbara tipshallen. det har man verkligen saknat i år.

jag och D pratade om husköp idag. om att det vore så skönt att ha ett hus. jag är inte så kräsen men han är... men vi måste va realistiska och veta att man inte kan vänta på att de vackraste husen ska bli till salu. men ett hus på landet, det hade inte vart dumt alls. inga närgångna grannar, säkert ett ganska billigt husköp, bara jag och D... det med att köra bil hela tiden, det vänjer man nog sig. hoppas hoppas hoppas nåt hus dyker upp till salu som vi båda blir förälskade i. 

Postad i: < allmänt > Kommentarer (2)

Kommentarer
Postat av: Heddii

åh,planer på att köpa hus?låter seriöst=) så glad för din skull att ni hittat tillbaks till varann!=)

2010-01-27 @ 18:15:54
URL: http://heddii.blogg.se/
Postat av: jacky

aaa det har vi. inte lägenhet igen iaf. aaa tack så mkt gumman. hur går det med din kärlek? kram!

2010-01-27 @ 18:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: