>

friluftsliv

nu har vi haft friluftsliv med våran idrottsklass... och igår, herregud, bara regn. regn regn regn och skyfall som fan! men vad gör det... vi fick fortsätta vidare.

dagen började med en vandring med våra vandrarryggsäckar. och på plats skulle vi sätta upp tältet och vi var uppdelade i 3 olika grupper. så dom här dagarna var väldigt intensiva... hann knapp gå och kissa haha... men jävligt lärorikt, speciellt när vi alla märkte hur lite kläder vi hade haft med oss för det var ju "småfuktigt" som sagt.

vi fick även prova på att paddla "kanadensare" (kanot)... asså såna lektioner hade vi aldrig haft under skolåren... då bara skickade lärarna iväg oss och där fick vi sköta om själva. nu fick vi llära oss allt från teknik till livräddning i vattnet... japp, livräddning i vattnet, vi fick träna på att livrädda varandra i sjön den 6 oktober i 14 grader kallt vatten =P det var en upplevelse, så de ni =P

nu är det fredag och jag ska bara chilla... har vart mycket festande de sista så nu blir det relax, lite jobb på tallis & plugg som vanligt... ha en mysig fredag =)

 



Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: