>

katastrof

i lördags natt hände något hemskt, något som vi människor inte kan styra över... naturens makter. nu pratar jag om jordbävningen som drabbade chile. 8.8 på richterskalan. denna jordbäving var mycket starkare än det som drabbade haiti för ca en månad sen, eftersom den var på 7,3 i richterskalan.
dessvärre så väntande man efter en tsunami, som skulle drabba fler länder i världen än bara chile. men som tur var så kunde man evakuera alla människor i tid.  

när jag läste tidningen igår på förmiddagen så stod det 76 döda i chile, nu idag har siffran stigit till 300. jag är glad och känner en stor lättnad för att min familj och släkt mår bra. att ingen skadat sig eller omkommit. det har vart svårt för mina föräldrar att ta telefonkontakt med dom, eftersom telefonledningarna bröts. men nu så vet vi att alla mår bra! tänker på er som förlorat någon familjemedlem... fortsätt att vara starka!
 

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

shopping

är precis hemkommen från stan... har vart där sen 9.30 i morse. skulle fixa bilen först sen var det lite shopping som gällde. men först åt jag och D frukost inne på ikea. och ingen liten frukost!!

sen hann jag shoppa loss lite inne på ikea. och sen var det ju meningen att jag skulle hitta en snygg outfit tills imorgon men nopp... D fick saker köpta istället hehe... 
 
nu så kommer det bästa... idag så har jag, D, hans bror och lollo bokat en resa till thailand =) =) =)
15 december och tre veckor framåt... så jävla härligt!! thailand... here we come!!!!!




Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

onsdag igen...

jag sitter här ensam nu hos D... han och hans pappa är i jkpg men jag börjar ju jobba om en timma. skulle inte ha hunnit!

igår så blev jag så arg på en sak som jag fick reda på. jag har nog aldrig varit så arg. jag kommer inte berätta vad det handlade om, men jag stör mig så otroligt mycket på en person. en person som försöker förstöra men kommer aldrig att lyckas. det kom jag och D överens om. att inte lägga ner nån energi på denna desperata person, eftersom det är mig han är tillsammans med och vi är lyckliga. (förmodligen kommer denna person aldrig acceptera detta pga det märkliga och desperata beteende). 

ja som sagt... ingen mer energi på detta. det är det inte värt. idag har jag iaf vart på besök hos barnmorskan och det gick jättebra. D följde med så klart. jag är alltid så nervös för dessa besök, men det finns ju ingen anledning till det eftersom det alltid går bra. nu så ska jag käka lite innan jobbet kallar...
Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

80-årskalas bilder










Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

80-årskalas fortsättning

nu är jag hemma igen från skåne... har precis lagat en god middag till mig, D och hans 2 bröder som är här på besök. det blev potatisgratäng, kotletter, bearnaisesås & grönsakssallad. MUMS!

helgen har vart härlig, synd bara att de gick så fort. 80-årskalaset va inte så farligt som man trodde, faktiskt mycket bättre. vi hamnade på en herrgård som hette margaretetorp? och rummet som jag & D fick va helt underbart!
middagen och firandet på kvällen va roligt men ändå mysigt samtidigt. ibland drömde jag mig bort lite och tänkte vilken tur alla här har som kan fira detta tillsammans i sverige (till skillnad mot en annan). 

men en cosmopolitan och ett x antal cider och öl senare på kvällen med D och hans släkt va trevligt. festen fortsatte sen in i hotellrummet med D då vi råkade få se sverige ta guld i os. helt oförväntat! men kul så klart!

hotellfrukost slår alla frukostar som finns i världen. det var så jävla gott. men bakis? nää, vadå bakis. det blir jag aldrig =) 
Postad i: < party > Kommentarer (0)

80-årskalas

god morgon!!

just nu befinner jag mig i skåne, rättare sagt båstad. jag och D är på besök hos hans pappa. sushi fick oxå komma iväg på lite semester. vi hade myskväll här igår med god mat, film, chips och självklart lite alkohol... känns skönt att vara levande igen sen kräksjukan.

idag så ska vi på 80-årskalas och fira D farfar. kommer bli kanon eftersom vi tydigen ska va på en herrgård och dessutom sova över där. jag har laddat upp en del med den nya x-cidern spring ;)



hoppas ni får en trevlig helg... de ska vi ha i alla fall! kram på er!

Postad i: < party > Kommentarer (0)

FÖRLÅT

jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte har bloggat på evigheter... jag skäms!!

men ena anledningen är att min internet på min laptop inte fungerar. den är död. och jag är förbannad på telia. 3 ggr har jag ringt och dom har sagt tre olika saker jag ska göra för att fixa min dator. men inget stämde! dom tror att dom kan men egentligen har dom inte nån aning. jävla telia!

andra anledningen är vinterkräksjuka... ja, jag blev drabbad. hela natten från söndag till måndag va jag döende. det var det värsta jag har varit med om! idag känner jag mig något piggare men aptiten till maten existerar inte...

okej... över till något positivt då. blev överraskad i veckan av världens bästa pojkvän. 3 fina röda rosor med en liten kärlekshälsning till. och nej, det var inte på alla hjärtans dag utan han gjorde detta helt spontant en dag.
tänk att en sån handling betyder så mycket för en. är glad för att jag har D  ♥

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

hamburgare

är proppmätt. har precis tryckt i mig två hamburgare. ibland så kommer man absolut inte på vad man ska laga för mat, men då kom D på hamburgare. det va ju längesen sist. och gott blev det!

idag skulle de ha vart min lediga dag. men så mycket ledigt blev det inte. kl 10 va det föreläsning i folkets hus, som handlade om läkemedel. väldigt intressant. speciellt om det läkaren sa att alvedon inte ger någon effekt alls. jaja tur att man är anti mot piller. har jag ont så lider jag hellre typ. tar nån tablett in i de sista typ...
sen efteråt va det dax för besiktning i min gamla lägenhet på torsbo. 500 spänn får jag betala pga sushi. onödigt men billigt!





ska snart åka in till stan. ska va med på spelarrådsmötet och sen träna fotboll i tipshallen igen =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)