>

ohh söndag

jaaa va skönt det är här hemma nu. har nästan avslutat min jobbhelg (fattas bara kvällen imån). slutade vid 3 idag och helgen har fått fort. jättefort!!!

mina tjejer är ute på kryssning just nu, antagligen på väg hemåt från riga. det var ju sååå längesen jag åkte på en sån partykryssning sist. ville oxå följa med i år men men... no money no funny =(
nästa gång så lovade jag att följa med!

jaja... idag efter jobbet så lagade jag köttfärslimpa, potatis, sås med mera... hur gott som helst. men så enkelt med. Ska dela med mej receptet...

- Sätt på ugnen på 175 grader.
- Blanda en påse "fransk löksoppa", 2 dl creme fraiche och ca 500 g blandfärs.
- Knåda ihop den ordentlig och forma blandningen till en limpa.
- Smörj en ugnsform med smör och lägg limpan där i.
- 40-50 minuter mitt i ugnen.


va surt... kroatien ligger under nu i handbolls-em finalen. ska kolla vidare nu... 5 minuter kvar!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

räkningar

japp! nu har jag betalat alla räkningar. dom kommer man aldrig ifrån. ni som bor hemma kan va glada för att ni skippar detta. men samtidigt är det skönt med egen lägenhet ändå, så det är värt det hehe.

tyvärr blev det strul med mina storhelgs-ob och helgs-ob från nov och dec månad så dom pengarna kommer inte förrän nästa månad. men men... bara bita ihop. då blir det en härlig lön sen med detta som är missat och dessutom min heltidslön. och så får jag inte glömma ringa försäkringskassan för att få ännu mer pengar för fingret.

jahopp... nu måste jag fortsätta fixa iordning här hemma. annars blir inget gjort =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

åter måndag

va veckorna rusar iväg... måndag igen lixom?! nååååå, vad har man för planer denna vecka... inte så mycket faktiskt.

jobbar alla dagar denna veckan förutom torsdag och fredag. och detta innebär att helgen bli lugn som bara den. men det bästa av allt är att den efterlängtade lönen kommer på onsdag. ÄNTLIGEN!!!
det märks att januari är den fattigaste månaden på hela året. men ändå är man lika fattig varje januari, varje år. konstigt,va?

det blir mycket träningar denna vecka. idag till exempel så sprang vi i 12 minus kyla. fan det borde väl finnas en gräns eller? jaja men det gick ändå. imorgon får vi äntligen träna i underbara tipshallen. det har man verkligen saknat i år.

jag och D pratade om husköp idag. om att det vore så skönt att ha ett hus. jag är inte så kräsen men han är... men vi måste va realistiska och veta att man inte kan vänta på att de vackraste husen ska bli till salu. men ett hus på landet, det hade inte vart dumt alls. inga närgångna grannar, säkert ett ganska billigt husköp, bara jag och D... det med att köra bil hela tiden, det vänjer man nog sig. hoppas hoppas hoppas nåt hus dyker upp till salu som vi båda blir förälskade i. 

Postad i: < allmänt > Kommentarer (2)

tänker

nu är man hemkommen från jönköping, är väldigt mätt just nu så det blir nog ingen mer mat idag haha.

just nu sitter jag här i min ensamhet medan D duschar... tänker på livet just nu och hur lycklig jag är nu. så här lycklig hade jag aldrig räknat med att vara för ett halvår sen då mitt liv var åt helvete.

jobbet flyter på som vanligt och det känns så himla bra med en ny chef och dessutom att jag fått heltid. äntligen efter allt tjat så fick jag det, vilket innebär ännu mer cash att slösa på hehe. eller spara på menar jag... spara gör jag för jag, D, hans bror, lollo och barnen ska åka till THAILAND i oktober. ska bli helt underbart att få åka på semester. speciellt med min D. bada, sola, luffa runt, snorkla, dyka, shoppa jaaa allt. va jag längtar!!!







fotbollen då, den bara flyter på. träning träning och träning och snart är det matcher igen. känner att jag börjar komma i form snart. kommer bli ett superbra år i år. jag är taggad! 

men det bästa av allt som gör mig mest lycklig idag är att allt är så bra mellan mig och D. att vi är tillsammans igen gör mig hel som människa igen. den bästa känslan av allt är att bli älskad tillbaka, av min D.

Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

sjukling

igår på jobbet sa jag till en kollega att jag är en sån person som aldrig bli sjuk... där fick jag! idag vaknade jag och var helt öm i hela kroppen, dötrött, huvudvärk, snor, halsont jaaa alltihop. varför???????????? jag hatar ju att va sjuk. men men... flyttstädet kunde jag tyvärr inte hoppa över idag. så jag tvingade mig själv att flyttstäda min gamla lägenhet på torsbo ändå. mina underbara föräldrar hjälpte till och vi blev klara på 2 timmar. sen dess har jag och min D legat hemma och vart sjuka båda två. tagit hand om varandra på bästa möjliga sätt.

imorgon hade jag helst av allt velat vara hemma och bli frisk. men har redan inplanerade planer. ska på nån sorts spelarutbildning med a-laget imorgon i scandic hotell. ska bli kul att varva träningarna med något teoretiskt.

men jag måste berätta att det bästa av allt är att jag har fått heltid på jobbet. helt underbart! fast det är fram till september månad, men antagligen får jag fortsätta med 100% efter det. det blir till att spara spara & spara, men till vad? det berättar jag en annan dag =)



så här pigg vill jag ju va

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

idag så...

nyvaken nu... men ska snart åka till stan med D, hans bror och lillen... ska bli trevligt! jaja dax att byta om...

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

mina ben är nästan döda

mina ben är döda... eller njae, nästan. har faktiskt vart med om värre träningar. till ex klevabacken. det är nog inget annat som slår dom intervallerna.
idag blev det i alla fall cirkelträning tillsammans med a-laget. sen efter det var det återigen tråkiga zinkenrundan igen. 3 varv utan att stanna. det låter lite men det var faktiskt jobbigt, mest på grund av snön och halkan.
men jag fixade det! längtar tills allt detta ger resultat sen till våren!




det blir ingen fotbollsträning imån pga snön, sååå vad ska man göra?? ska nog kanske besöka hälsoborgen. 2 månader sist jag tränade där och jag betalar fortfarande medlemsavgift :/

nähä... kvällen bjuder inte så mycket mer. D och hans bror sitter här helt fastklistrade framför tv:n och spelar tv-spel. jag sitter här och väntar på att paradise ska börja... om exakt 1 timma och 5 minuter. kan inte tiden gå lite fortare tack =)

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

vecka 3

ännu en ny vecka på detta året!

- jobb jobb jobb... tisdag, torsdag & fredag

- fotbollsträning, brottning, löpning jaaa försäsong heter det... måndag, tisdag, torsdag & fredag

- fria onsdag... hmmm... blir nog stan med min älskling D

- helgen? flyttstädning gaah


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

party hos maria

jaa igår så misslyckades jag med att lägga ut kort när jag va färdig med allt. så då får jag börja om fast dagen efter... så här såg jag iaf ut innan festen ;) 





sen så cyklade jag iväg till maria. hennes lägehet var jättefin. så där förfestade jag, emma, sassa, sanna, maria, linda & pauline. vi lekte lite lekar, gamla hederliga sanning och konsekvens. vi lyckades knacka dörr hos grannarna, ringa pojkvänner och säga att man var k*t, förföra varandra m.m... mycket skratt! senare så rörde vi oss till martini. tog en öl och drog vidare till nästa fest hos jocke. trevligt folk och massa dansande. längtar redan till nästa fest med tjejerna.




Postad i: < party > Kommentarer (0)

middag & bio

igår på kvällen blev det bättre... med mitt humör!
jag & D bestämde oss för att gå på bio och äta middag nånstans i stan. så vi hamnade på china palace i stan. mongolisk mat MUMS!

efter 3 rätters middagen så gick vi bort till bion. avatar hade vi bokat. fan va bra den filmen var! har aldrig vart särskilt förtjust i såna sorters filmer men denna var sjukt bra. tänk och vara en avatar och leva sådär som dom gör, i deras skog och miljö. ohh va härligt!







hela kvällen var toppen med mycket mys ♥

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

!!!???

idag är jag irriterad, arg och ledsen på allt. får man vara det ibland eller är jag dum i huvudet?
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

värme tack

okej, när det är vinter ska det vara snö och minusgrader. det har jag alltid tyckt. hatar slask och plusgrader mitt på vintern. men nu har det gått ett tag... det som skulle kunna rädda min kalla vardag vore en resa. en resa till värmen. VAR SOM HELST!! hade jag fyllt år nu hade jag självklart önskat mej det. men situationen är lite svår för resor nu men det kommer förhoppningsvis... saknar värme, stränder, solbrännan, en kall öl till maten, utflykter ja allt... ge mig en resa tack!
 












































Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

vaknade sent...igen

vaknade ännu en gång sent... för sent haha. jag börjar jobba kl 15 idag, så det blir nog inte mycket gjort innan dess. äsh skitsamma!

igår så var jag ledig heeela dagen igen. passade på att "pula" (plocka lite på vaggerydska) lite hemma i min lägenhet. planerade lite grann hur jag ska fortsätta inreda min lägenhet (som jag egentligen knappast är i). ska försöka få med mig D dit så lägenheten får användas lite.

på tal om inflyttningsfest... ja det måste ju bli av. jag vet att man brukar ha sådant så fort man flyttat in typ. men jag vill ju inte det, allt ska ju vara färdigt innan det får bli inflyttningsfest. men det ska bli av, jag lovar!!!  och fler fester därefter så klart ;)

just det, vaknade dessutom med världens träningsvärk. man är ju inte van att träna som sagt. och igår kväll hade vi fotbollsträning inomhus. liten "cupturnering" mellan tre lag. och inomhusfotboll är alltid kul =)

nähä nu är det dax för frukost...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

årets första träningsvärk

vaknade nyss... med träningsvärk!! igår så var jag ledig från jobbet... välbehövligt efter denna jobbhelg.

sen på kvällen stod träning på schemat. min första träning på väääldigt länge. jag skäms men men... nu är det igång igen. igår sprang vi den tråkiga zinkenrundan några gånger. konditionen va helt okej, det var inte det värsta igår. det värsta var den j**** kylan, 10 minus. den sista rundan vi sprang började det pipa i bröstet, har aldrig känt så i mitt liv. jag tror det beror på kylan. då gick jag några meter och sen gick det att springa igen som vanligt. hoppas det aldrig händer igen!

efter löpningen så hade vi brottning. det var riktigt kul faktiskt, jag kunde va med på alla övningar trots fingret.
och ikväll är det träning igen, fast fotboll inomhus...
Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

2-årskalas

idag fyller denna kille 2 hela år. passar på att fira lite nu på min rast från jobbet. tårtan ser smarrig ut MUMS =) 


 
Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

jobbhelg nr 1 i år

jahopp... jobbhelg igen. jobbade till 15 idag och sen imån en underbar delad tur hehe. så det händer inte så mycket utöver det i helgen. min plutt är sjuk idag. han ligger och sover nu så jag ska överaska honom med en god middag senare. det blir en wok som vi hittade ett recept på inne på ica. ska bli spännande =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ojjj panik

fick lite smått panik nu... fotbollsträningarna börjar ju NU PÅ TORSDAG!!!

jag var helt inställd på nästa måndag men hallå?? torsdag!! faaan, sist jag tränade det var första veckan i december, alltså överhuvudtaget. jag skäms!! hahaha... hur ska detta gå?? jo jag vet... åt helvete! :P

men kul ska det bli så klart... alla härliga löpningar runt tråkiga zinken, intervall löpningarna i klevabacken, brottning, fotbollsträningarna ute i minusgraderna... känslan av "blod, svett & tårar" när man ger allt vad man har så man nästan spyr. men känslan efteråt är ju sååå skön när man har fixat detta!


 

  
Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

äntligen paradise

jag missade det igår... faaan!

och tv6 play på hemsidan har tänkt helt fel... dom visar ALLA avsnitt ikväll kl 23. så om man har missat igår så måste man vänta... förr kunde man se avsnitten direkt efter. ohhhhh så irriterande!







jaja... förutom det så har vi ätit tacopaj och mousse (olika smaker) ikväll. så gotttttttttt =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

första måndagen i år...

och gissa vad jag gör nu?? joo lagar mat =)

har vart sugen på soppa hela dagen. så idag har jag tålamod att laga soppa, tar ju sån tid. gulashsoppa står det på menyn och lite pannkakor efter det... MUMS!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (2)

nyårsfirande

nyårsfirande... ja det blev det men ganska lugn en. först jobbade jag till 15.30 på tallis. efteråt handlade jag och lollo mat på hemköp, vi va nog ensamma i hela affären denna nyårsafton. träffade söta evelina i kassan. sen hem och piffa upp sig. på kvällen så var jag, D, hans bror, lollo & deras småpojkar och åt god mat/efterrätt och hade myspys. där emellan hann jag besöka mina tjejer eftersom sassa hade lite party party hemma hos sig. vid 12 slaget möttes vi alla utanför och korkade upp champagnen, tittade på fyrverkerierna, pussade varandra och välkommnade in det nya året... 2010.
























Postad i: < party > Kommentarer (0)

2010

det kommer va jobbigt att komma ihåg... år 2010. 10 år sen millenium. det är sjukt vad tiden går fort. och vad har hänt hela år 2009? det har vart ett ganska turbulent år, känslomässigt. jag har upplevt både glädje, kärlek och smärta.

vi firade vår årsdag på anna-gretas, vårt ställe. just den tidpunkten var jag den lyckligaste tjejen i världen. kände mig lyckligt lottad som hade hittat mitt livs kärlek. men plötsligt kom den dagen då allt tog slut. hela den sommaren var hemsk eftersom jag förändrades och var inte samma jacky. den smärtan jag bar gjorde ont, så ont. jag var ständigt ledsen, orolig, frustrerad ja allt möjligt. jag hade förlorat mitt livs kärlek och det innebar bland annat att vi separarade. jag flyttade till torsbo men det var inte länge man bodde där. flyttade ganska snabbt tillbaka till centrum igen. under sommaren så kom jag närmare mina vänner och min familj. jag umgicks väldigt mycket med dom och det började kännas bättre.

fotbollen gick också mycket bättre senare på året. hela våren så kämpade jag för att få starta som mittback men det kom alltid motgångar. när det väl gällde, den gången jag fick starta som mittback gjorde jag mitt livs match, enligt tränaren. så hela höstsäsongen gick kanon och jag kände glädjen inom fotbollen igen.

på jobbet har det inte hänt så mycket förändringar. det flöt på hela året som vanligt. trots alla besparingar och varslingar så är jag kvar och är glad för att idag ha ett jobb att gå till.

sedan hände olyckan för D. han hade änglavakt. jag spenderade många dagar på sjukhuset för att va hos honom. tiden gick och känslorna kom tillbaka och vi fann varandra igen. nu är jag den lyckliga tjejen igen med massor av drömmar och hopp. jag hoppas att 2010 blir ett händelserik år och att vi tar ett steg fram i förhållandet. eller två hehe. sen hoppas jag att jag utvecklas ännu mer i fotbollens värld eftersom det förmodligen blir mitt sista år i huskvarna (lovade D det). och jag då? jo jag måste lära mig att säga ifrån mer och sluta säga förlåt hela tiden. måste tuffa till mig och aldrig ta emot skit från nån. ever!


mitt nyårslöfte för 2010 är tro det eller ej men... att lära mig baka! jag har aldrig vart intresserad av det för jag har ofta gett upp. matlagning är roligt men inte bakning. men nu så... nu ska vi bli experter jag och D.

sen vågar jag inte lova något mer. bättre att ta det som det kommer. oftast glömmer man bort sina nyårslöften men detta ska vi fan hålla. först ska vi köpa allt vi behöver för att kunna baka sen så ;) ni får gärna dela med er olika recept på kakor eller bakelser. hade vart tacksamt!


gott nytt år!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

julhelgen

äntligen är det över... all stress! i år hade inte jag nån julkänsla alls... vet inte vad det berodde på men nu är det i alla fall över. och mysigt var det!

först jobbade jag på tallis till 15. sen hem direkt och byta om. julmat hos mina päron och systrar. MUMS! och alla blev nöjda med sina julklappar. jag fick bland annat en percolatur (kaffekokare), en dammsugare, en brödrost, en fin tavla, en fin ljushållare och en svart "gucci" väska (turkarna sa att det var äkta iaf höhö).
efter några mystimmar åkte jag vidare till nästa ställe, till D morbror. nästan hela hans släkt var där och jag kom precis när tomten va där. där var det myspys med D och den som va snällast i år var ju alexiz. massvis med julklappar fick han. tiden gick jättefort sen va det hemdax för att sova. skulle jobba 7 på juldagen.

och juldagen... hade världens otur den dagen. fick nackspärr på jobbet. FY FAN va det gjorde ont. när jag kom hem från jobbet gjorde jag allt för att värken skulle lindras. smorde in med zon, massage, värmekudde, panodil, sprutade duschstrålen med varmt vatten och sist ett varmt bad. men jag är envis och jag bara skulle ut på krogen! även fast jag hade ont! och så blev det. jag och ronya (D:s syster) stack till sassa och så åkte vi in tillsammans till olearys. bjuder på lite bilder från kvällen...

 

 











Postad i: < party > Kommentarer (0)