>

barnvakt åt mina favvisar

igår hade jag en rolig dag. först jobbade jag på en korttidsavdelning till 13.30... sen raka vägen hem till lollo där marie mötte mej. jag skulle vara barnvakt eftersom lollo var på sjukhuset & skulle föda. leo var hemma medan alexiz var på dagis. självklart tog jag vagnen och jag med leo gick iväg till dagiset för att plocka upp alexiz. alexiz blir alltid så glad dom få gångerna jag kommer och hämtar honom på dagis, han plockar alltid fram alla sina kläder och säger till sina dagiskompisar glatt att "jacky är här!!"

sen gick vi en långpromenad så klart, jag skulle aldrig ha klarat av att bara vara inne. vi hämtade sanna & hon bjöd på barnen på chips. så surt sen för det började småregna så vi gick hemåt. jag & sanna fixade resten av korten till festen och så kom maria & helen. de skulle ta hand om barnen den enda timman jag & sanna åkte iväg till skillingaryd för att lämna korten. det var fan inte lätt att hitta i skillingaryd hahaha. hoppas dom hamnade rätt nu då =) 





tidigare på dagen frågade jag alexiz vad han ville äte. chips eller pizza, sa han. chips näää, men pizza okej. plockade upp en hederlig betman & vi 3 satt i köket och åt och kladdade pizza... bad sen?? JaAAaa!!!
och det där badandet är inte det lugnaste... plask, skum, skratt & mina kläder dyngsura typ.







jag hade lätt varit världens bästa mamma om jag hade haft barn. så mycket som jag brukar engagera mig och eftersom jag är så aktiv själv så hade jag nog tröttnat ut mina barn hahahaha.

ett tag förr i tiden ville jag ha barn men ska man ha barn så måste killen finnas där always och det funkar ju inte när beteenden & personligheten skiftar vilt. då är ju förhållandet dömt & att vara en ensamstående mamma är inget jag är ute efter, även om jag vet att det kan hända. därför har jag kopplat bort barntankarna & tar vara på mina ungdomsår nu så får man se vad som händer i framtiden =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

FÄÄÄST

nu måste ni väl ha fått era inbjudan hem eller... jag & sanna har kämpat, skrikit, slagits, skrattat & gråtit åt dessa kort :P

vet inte om ni längtar men vi längtar som FAN till denna fest. kommer vara fett kul. ni som är bjudna, ni kommer väl?? =)


  
Postad i: < party > Kommentarer (0)

överaskning...

söndag med alldeles för lite sömn... jävla sommartid och min dåliga diciplin på att jag MÅSTE hem i tid om jag fuskfestar fast jag jobbar dan efter. men det var lugnt igår ändå... fan va vi garvade åt några youtube klipp, kommer fan inte ihåg vad snubben heter men han typ lagade olika svenska maträtter på ett jävligt aggressivt sätt så man garvade ihjäl!! köttbullarna var helt klart bäst!!

nu taggar jag... är astrött men ska inte sova. slöseri med tid. ska åka till a6 och byta tillbaka en jumpsuit som syrran köpte till mig igår. ska kolla efter en annan istället. kommer bli så jävla snyggt att ha på sig dom när vi ska festa i miami i sommar ;)

sen ska jag och sanna fixa en överaskning... jag kommer att avslöja det i veckan. så fortsättning följer...



Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

jobb jobb... och lite vänner...

men nu har jag slutat... är hos mina föräldrar nu, har käkat lite. mammas hemlagade fisk & kokta grönsaker, måste ju vara nyttig hehehe... nu taggar jag powerwalk i det vackra vårvädret, ska ut med elise och hennes mojje. sen ikväll... blir nog lugnt med. igår jobbade jag på det andra jobbet till 22 typ och sen skjutsade jag några fyllon till harrys typ sassa & sanna...
imån börjar jag 7 igen... vill vill och vill göra något men samtidigt måste jag tänka på jobbet. vuxen? JA =(


jag vill inte vara mesig eller så men jag saknar faktiskt myskvällarna... bara kramas, kolla på serier & äta onyttigt med någon man tycker om. nu för tiden får mina tjejer offra sig, men det går lika bra det med, för dom kommer alltid att finnas där =)


































Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

spontan shopping

och det som jag skulle undvika pga usaresan. jaja, jag tycker ändå att jag har varit duktig och klarat mig väldigt bra trots att jag levt själv på försäkringspengar. det är skillnad att vara gift eller bo sambo, för då får man hjälp. så nu förtjänar jag att unna mig lite... väldigt lite!

jag är ingen modefreak. köper det nödvändigaste ofta så därför blev det enkla köp denna gång med =)







 beställde även en svart jumpsuit... perfekt att ha på sig på sommren till vardags.
och sen hatten på stranden i miami ;)



så snygg... party party =)


                                   
                      de svarta tightsen & svarta + rosa shorts till joggingen...
                                                 snart är det dax!

                         


och en söööt pyjamas till resan. ska ju trots allt stå ut med

sassa & emma under hela usa-resan :P


nähä... nu måste jag plugga lite. sen är jag fullt upptagen hela dagen. ska till skolan vid 12 och sen vid 14 ska jag börja jobba på det andra jobbet. slutar lagom till big brother och sen upp och hoppa imorgon för då börjar jag 7 på mitt ordinarie jobb. jag vet... tufft, men va fan. skönt att ha fullt upp...

drömde mycket i natt, okej, jag ljuger inte men jag tänker och känner saknaden varje dag. men ett förlåt i dagens läge räcker inte med ord... knappt heller med handlingar eller det som var överaskande betydelsefull som tänktes göras för ca två år sen... inget av detta läker såren. söker ingen sympati men huvudsaken är att jag mår bra nu, eller hur =)  

Postad i: < shopping > Kommentarer (0)

härliga vårdag

solen sken och självklart ska man ju promenixa. jag är ju inte på gymmet om solen skiner ute så klart. så mia, jag & freja tog hela vaggeryd idag...




sen har jag hunnit med två tårtor ska strax göra den tredje. det blir bara bättre och bättre haha. vid 14 möte med chefen och resten och samtidigt ska jag vara redo för att ta hand om mina favvisar alexiz & leo ifall lollos bebis vill ut. mycket att hålla reda på =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

stresssss

fick ett recept av lollo så jag gjorde en tårta idag till papis födelsedag imån. men det roliga var ju att på slutet av receptet så stod det servera direkt hahaha. fan den får stå i kylskåpet så gör jag 2 till imån. hoppas resten av familjen tycker om dom hehehe... jaja, jag anstänger mig iaf =)

blev lite halvstressad idag... kris på jobbet och snälla jag ställer upp så jag börjar 15 istället för 17. men det bästa av allt, jag fick ta ledigt imån. så imån ska jag göra färdigt resten av tårtorna och plugga som fan. lite jobbigt att veta att jag börjar jobba snart, är lite seg i benen. elise & jag powerwalkade i 1,5 timmar i förmiddags...



hittade en bild sen i lördags. så här "snygg"

var jag när vi skulle beställa pizza hahaha

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

vååår


























Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

sjukgymnastik nästa

god morgon! sovit gott i natt?

själv laddar jag med frukost nu, ska snart ge mig iväg till sjukgymnastiken. jag har längtat som bara den på grund av att anne sa till mig förra gången att vi skulle börja jogga idag. och jogga är något jag verkligen har saknat. när jag inte kunde spela fotboll förra säsongen så började jag jogga istället, dels för att hålla igång konditionen & hålla kroppen i form hehe. imorgon är det exakt tre månader sen jag opererade korsbandet & idag första gången jag får jogga =) =)

annars då med knät... det har gått jättebra. dom gångerna det värker i knät så har jag väl antagligen överansträngt knät för mycket men då lyssnar jag alltid på min kropp och vilar istället.

varannan vecka besöker jag anne och vi går igenom mina knäövningar samt lägger på nya. dom flesta övningarna innehåller vikter idag. och de andra veckorna går jag på cirkelträning med knägruppen. fungerar jättebra hittills, skulle bara kännas "naket" om jag skulle hoppa över en vecka men jag har vart duktig och gått på varenda bokad tid.

nähä... nu måste jag byta om och dra. ha de bra alla ni!

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

just de

jag glömde ju berätta det roligaste som hände igår...

jag & sassa hoppade på nattbussen. sen åkte bussen och vi sa till vaggeryd. bankeryd sa chaffisen? nej, vaggeryd sa vi. då säger chaffisen att bussen är på väg till norrahammar. vi får panik och säger vaaAAAaaaa? då blev chaffisen arg och skrek: skrik inte!!!! UPPSS och han släppte av oss vid munksjöbron... vi sprang hela vägen tillbaka för att komma med den rätta nattbussen hem till vaggeryd. FY FAN!
Postad i: < party > Kommentarer (1)

OMG

vilken kväll igår... spontant eller vad????

först inflyttningsfest hos mike, sen utgång på sliver & efterfest hos koffe. sen däckade jag & sassa på vägen hem. så kuuul igår men fööör pinsamt. jag var alldeles för pratglad och pratade med folk för mycket, onödigt mycket. men galnast ikväll var koffe. han kastar cider här och där, snor min jäger och tömmer den, sen snackar han för mycket om det ena och andra och PANG han däckar. vilken show!

nähä... nu väntar vi på att nån jävla pizzeria ska öppna. vi har bett dom 1000 ggr att öppna tidigare men nopp... 12 fy fan!


Postad i: < party > Kommentarer (2)

workaholic

nu har jag provjobbat två dagar i rad på det nya jobbet. och det har gått kanonish men man är inte van vid de tempot, men det gick =) nu hoppas jag att jag får extrajobba där. skönt med ett nytt jobb & tjäna lite extra cash. nu när jag har all tid i världen så varför inte... men när man jobba sådär ensam, fan va man tänker då... på allt och inget och ibland på detta...

a person that truly loves you will never let you go,
no matter how hard the situation is

nu ska jag vila lite och tagga inför mitt ordinarie jobb kl 17. härlig fredag eller not haha :P


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

keeping up with the kardashians

vaknade sent idag igen... passade på för imorgon & på fredag börjar jag 6 på morgonen på det nya jobbet. hoppas hoppas hoppas det kommer gå bra, så jag får fortsätta jobba där...
idag så är jag lite låst... vattnet är fortfarande avstängt och jag är så desperat på att få duscha. får ta det efter promenixen med elise sen. så sjukt underbart vårväder ute, så istället för fika så blir det promenix för oss två =)

nähä... nu ska jag fortsätta kolla på keeping up with the kardashians, kourtney & kim take new york. i USA är ju detta sjukt stort, alla vem familjen är. förstår mig inte på sverige, ni visar för mycket SKITPROGRAM på tv men inte detta? jo säsong 1 på kanal 5 på fredagkvällar, lyckat NOT!

släng bort alla jävla csi serier som visas i repriser jämt, alla jävla matprogram (inte halv 8 hos mig) och alla värdelösa dokusåpor som man vill spy på (förutom big brother). då hade jag vart lite mer nöjd, inte helt ;)




håller inte ni med, att det bara går skräp på tv nu??

det bästa som går på tv nu är ju självklart desperate housewifes som hade premiär igår, vilken lycka!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

usa närmar sig

nu så har vi gått framåt med våran usa resa... förutom resan tur & retur då. ikväll har vi bokat hotellet i new york & inrikesflygen från new york till miami & flyg från miami till los angeles. och nu på lördag så bokar vi hotellen i miami & hollywood i los angeles. fan vilken dröm alltså!!! äntligen!!! =) =)


förutom detta så fick jag ett suuuuuug efter att baka. jag hann baka tre olika saker idag. först kladdkaka med kokostosca, sen morotskaka & sist annanaspaj... jag vet inte vad jag ska göra med allt hahaha. inte äta upp i alla fall :P

imorgon ska de stänga av vattnet fram till 13... så typiskt när man är ledig till 17. får la dra mig till duschen nu & om knät är bättre imorgon så är det gymmet som gäller. sov gott alla ni...
Postad i: < resor > Kommentarer (0)

helgens sena summering

sent och sent? jag fick skäll av min emlii för att jag suger på att blogga. hahaha, okej visst lite rätt har hon men sanningen är att jag har faktiskt haft FULLT upp. men idag är jag ledig så nu bloggar jag...

i lördags åkte jag in till jkpg och min goa emma. mycket skvaller samtidigt som vi powerwalkade i jönköping... vill och ju göra detta oftare men tyvärr, jag bor här och hon där...

 






sen så åkte jag till zinken och kollade på våran fotbollsmatch mot halmia och vi vann med 4-1. många som är skadade nu säger ofta... ohhhh jag vill oxå spela!! eller ohhh va jag saknar att spela!! men dessa tankar har jag typ raderat bort från hjärnan, för annars skulle jag ha blivit galen. jag klippte "banden" förra sommaren och idag tänker jag istället på min rehabilitering. jag saknar inte fotbollen, jag tänker i nuet och tar det den dagen jag verkligen kan börja spela igen. vilket kommer dröja men det kommer...

sen kvällen då... lite vin & skvaller med goa mia hemma hos dom. hela grabbgänget & jag med mia. hårdrockskväll så det gick knappt att prata, sen vidare till martini där vi shootade & shootade och körde på med en del partytricks som här nere.... sen efterfest så klart hos deras granne så hela kvällen var jättelyckad!




jobb dagen efter på tallis och även igår... men idag då??
jag är ledig wwiihhoo... känner av knät lite så jag vilar. sen ska jag baka morotskaka & städa lite. för ikväll kommer emma, sassa & sanna på besök så vi ska boka hotellen till USA resan, allt börjar närma sig!

och en annan trevlig sak med... jag ska inte skvallra men ni märker det snart, ni som känner mig =) =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

fridayyy

full rulle idag då men det blir en bra dag. mycket att göra & mindre tid att tänka & fundera. nähä, dax att förbereda sig...

- Skola till 15.00

- Systemet direkt efter. Konstigt nog men jag är vinsugen!

- Gymmet/beach 2011. Och knärehab så klart!

- Jobb på Tallis 18.30-21.30

- Mys Pys med Sassa & Sanna. Planera USA oxå!



Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

vår?

vadå vår? den glädjen var kortvarig... nu har vintern gjort comeback. inget att hurra för!




nu så ska jag byta om till jobbet... tänkte fixa mitt timecare-schema som ska gälla ända till oktober och jag har inte ens börjat!!! hej då!!!

Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

jobbigt läge

veckan har gått fort... men idag tycker det är lite jobbigt att vänta till kl 17 för att börja jobba. tvätten är igång i tvättstugan & jag har ätit frukost. tyvärr måste jag hämta resten av kläderna hemma hos D nu, önskar att jag slapp det... sen träning idag så klart. blir hälsoborgen men det är inte långt kvar tills jag kan jogga ute igen, fast okej idag hade det ändå inte lockat för vintern har gjort comeback igen.

jag funderar & undrar vad fan jag ska göra i helgen då, nu när jag är ledig?
har absolut ingen lust att festa efter förra helgens händelse. hellre utan alkohol & fest nu när läget är som det är än att låtsas må superbra med hjälp av fest & alkohol. ska träffa sassa & sanna på fredag kväll för att planera usa-trippen i sommar. lördagen blir träning & sen kolla på våran fotbollsmatch på eftermiddagen. kvällen får jag la se... hoppas att jag får jobba på söndag iaf, så man slipper tänka bara jobba!



vill ha semester & usa nu!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

beväpnad rån på min gata!!!

inte varje dag det är bankrån i lilla vaggeryd... jag skulle gå ut från porten och träna på hälsoborgen. så är hela området avspärrat & massa journalister går runt med sina kameror och mikrofoner. så närmar sig en journalist och jag fattar ingenting.

- Vad har hänt? frågar jag

- Ett beväpnat bankrån!

- Var det allvarligt då? frågar jag

- Det var tre maskerade rånare med k-pist & yxor som rånade banken.

- Oj då!


så ville journalisten börja filma in intervjun men neeeeej, sa jag. vill inte vara med. vad ska jag säga lixom? blandade känslor inom mig. så jag stack till gymmet... tog bilder från min mobil efter träningen.




förresten... längst fram, det är min bitch hihi :P

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

happyyyyyyyy

har vart hos anne idag... allt gick toppen. vi körde cirkelträning och nu får jag gå på ALLA övningar. och det bästa av allt... nästa gång vi har tid om en och en halv vecka, så ska jag börja JOGGA =) =) =)

22 december opererades knät och nu i mars ska jag äntligen få jogga och bränna bort sjukskrivningskilona wwiihhoo!! kommer nog ha världens bästa kondis när jag är tillbaka på fotbollsplanen igen.

nähäää... nu ska jag duscha & jobb!
Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

jag är på g

med allt typ... idag har jag vart ledig från jobbet. sov över hos syrran, inte lika spännande att sova ensam... sen var det att söka jobb på schemat som gällde, näää jag vill inte byta jobb utan jag vill ha ett extra jobb. vill prova på annat och ringde det ena stället efter det andra. fick till slut provjobba på ett ställe här i vaggeryd nästa vecka. så jävla nice... ser fram emot det som fan =) =)

sen har jag även hunnit att tvätta min bitch, bilen. den var så smutsig så jag skämdes... men nu så ska jag tagga för träning ikväll. tänkte dra till gymmet på dagen men jobbintervjun var viktigare. har inte vart på fotbollsräningen på evigheter så det kanske är dax ikväll!



min nya profilbild på facebook... HAPPY =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fy fan alltså

igår kväll fick jag reda på något jävligt tragiskt. jag som hade kopplat bort detta på nåt vis och släppt oron, eftersom jag var lycklig. allt var bra. allt var underbart en början på nåt nytt, men i min värld tydligen. tydligen känner jag inte dig tillräckligt, personlighetsförändringar är fan inte normalt. att ena dagen ska vara underbart osv... men sedan till nästa från en klarblå himmel PANG, jag kan inte vara med dig mer?

känslor är något jag inte kunnat styra helt. att vara med en sådan här person och må dåligt gång på gång är inte hälsosamt (karma). men hur lätt är det när denna också har känslor och kontaktar mig? livet går vidare och jag tänker inte hålla tyst om detta, för detta är sanningen. jag tänker inte bli bitter, men när det gäller dig, för fan sök hjälp för detta beteende är inte normalt nånstans. det var allt för mig för det är inte ens värt att nämna ditt namn i min blogg i fortsättningen. eller i mitt liv längre!


"Begreppet Personlighetsförändring:


Då en människa ändras i sin personlighet kan vi antingen uppleva att en del eller att vissa delar av dennes personlighet är förändrade, eller att personen är så förändrad att vi alls inte känner igen den människa vi tidigare kände.

Hjärnans högre funktioner kan sammanfaemotionellt och/eller konativt förändrad. Den emotionella förändringen avspeglar sig i hur människan förhåller sig känslomässigt.ttas under de tre rubrikerna emotion, konation och kognition. Då vi talar om personlighetsförändring menar vi vanligen att människan i fråga är emotionellt och/eller konativt förändrad. Den emotionella förändringen avspeglar sig i hur människan förhåller sig känslomässigt"
http://www.silent.se/personlighet/
Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

förlovning? hööh

längesen man satt själv här hemma på tv-soffan en fredag. tjejerna är ute och dansar, en annan är på dejt, D och några till är i skåne och festar... men jag valde att jobba. hiss eller diss?

hiss faktiskt... jag har festat så mkt nästan varje helg under min sjukskrivning. men ändå så lockar det inom mej att va med tjejerna på dansgolvet på sliver eller varit med på överaskningsfesten i skåne med min D ikväll. men men... det är faktiskt skönt ibland att säga nej och jobba istället!



har nyss kollat på bb... vilken jävla förlovning!!!

hallå, är det ingen som förlovar sig traditionellt längre eller? varför håller man inte traditionen längre med att man gifter sig inom ett år? alla ska ha så jävla bråttom till allt idag!!!

va fan, ta det lugnt. det är inte så att killen/tjejen tröttnar eller sticker för att man varken förlovar sig eller skaffar barn inom vadå en vecka TYP. jag har alltid trott på att man ska lära känna varandra tillräckligt väl innan man gör sådana här stora beslut i livet, sen spelar det ingen roll om det handlar om ett år eller 10 år... ha kul med varandra är jävligt viktigt och ta tiden till att lära känna varandra på riktigt!

sååå... rodney & sanna, släng er i väggen. en vecka inlåsta i huset och förlova sig? DISS!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fredags-stress istället för myyys

fredags-stressen består av skola & jobb. och i morse hade jag besök av en kvinna som jobbar i hyresgästföreningen, pga att våran hyresvärd är pengakåt och världens sämsta hyresvärd!

själv är jag inte alls sugen på skolan idag... är inte särskilt taggad, men men... närvaro räknas ju oxå i betyget. blir inte bättre av att veta att hela helgen kommer bestå av jobb jobb & jobb. ska jobba delade turer både lördag & söndag. men ändå känns det så jävla gott att vara tillbaka, få rutin i vardagen. synd att jag inte hinner med träning i helgen... får skita i pizza, alkohol, godis & cola helt enkelt. måste fortfarande peppa beach 2011 & på snart 2 veckor har jag gått ner nästan 2 kg. tack vare viktväktarmat & träning!





igår var jag på rehabträning med knä-gruppen. äntligen kan jag vara med på alla stationer utom 2 st. fan va det går framåt!!! helt sjukt!!!
bara att fortsätta... nu är jag mer peppad än nånsin. snart så kan jag säkert börja jogga igen, satsar på början av april. nu ska jag fortsätta äta min frukost, knäckebröd med leverpastej & kaffe =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (1)

tisdagskväll

och snart är det onsdag... en speciell onsdag för imorgon börjar jag jobba för första gången sen 19 december! helt sjukt va tiden har gått fort, annars brukar sjukskrivningar vara alldeles för långsamma. okej, jag börjar jobba en månad tidigare men va fan, jag mår bra och högerknät med!

ikväll så körde jag på inne på hälsoborgen igen... crosstrainer & det andra vanliga. peppa peppa, hoppas resultaten kommer snart. sen blev det myskväll med tjejerna hos våran elise. hemmagjord glass & black swan... SOM SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG! inte glassen den var kanonish men filmen... visst, jag förstår att hon natalie portman vann oscar för den rollen, hon har ju tränat balett i ett år för rollen, vilken besvikelse om hon hade förlorat!


Postad i: < vardag > Kommentarer (2)

träningsvärk?

nästan i alla fall... kunde ju ha vart värre. igår kväll körde jag crosstrainer i en timma så klart, vill inte köra mindre för det ger det inte mycket för varken konditionen eller viktnedgången för mig. en halvtimma är bara en uppvärmning för mig och så ska jag palla 90 minuter på fotbollsplanen utan att flåsa :P sen körde jag igenom min knärehab & mage/rumpa övningar. (inom mig så peppar jag mig själv med beach & usa 2011)





ikväll blir det gymmet igen... är lite halvt sugen på att börja simma en gång i veckan igen, men måste fråga sjukgymnasten anne först. jag tror att jag skulle kunna det, men som sagt, anne är bossen!

nu ska jag käka frukost & kolla på de missade avsnitten av big brother...

vad tycker ni förresten?
 
vem är eran favorit nu då?


jag vet inte vad jag tycker än... ska kolla på dessa avsnitt först =) 

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)