>

sovmorgon

och det var inte meningen.... men det gör inget. nu sitter jag här och käkar frukost & kollar på talang på tv. har oxå deklarerat nyligen och nu taggar jag promenix med sassa, måste ju sätta igång igen =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (3)

dax att sova...

men först måste jag uttrycka min glädje. är så sjukt nöjd över min klänning som jag beställde från www.nelly.se.
jag har inte vart så här nöjd över ett klädesplagg på 10000 år. är så glad, nästan för glad och kääääääär. ska nämligen ha klänningen på min & sannas b-day party. tillsammans med högklackade skor, nersläppt lockigt hår & en fet ring sååååå... är outfiten färdig!

här är lite bilder från förra året som firades med vänner hemma hos mej & öltältet senare...











en annan sak jag måste dela med mig är att nu om exakt sex veckor är vi på G till USA. visumet fixade vi tillsammans idag vilket känns sjukt skönt. snart ska vi växla våra svenska coronas till US dollars.

nähä... är bara så glad idag. nu ska jag sova gott och imorgon tagga för morgonpromenad. är lite efter i planeringen pga halsjäveln. natti natti =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

happy

alltså jag måste berätta nåt kul... jag skickade ju cv igår. och typ 3 timmar senare ville dom att jag skulle jobba redan på kvällen. självklart sa jag och jobbade från 15-00.30 på ett lager på torsvik. det var verkligen snabba ryck! känns skitbra! 100000000 ggr bättre än det förra extrajobbet som heter comforta, asså va fan, ska jag behöva tigga varje vecka om jobb på comforta eller? det är ju dom som ska höra av sig, inte jag. nähä... i alla fall, det här nya extrajobbet känns ju skitbra!! yäääääää!!

nähä.... full rulle nu... ska städa, laga mat, handla, tvätta & fixa mej inför jobbet ikväll igen. ha de gott alla ni!
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

påskhelgen i bilder











Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

bra dag

lönen har kommit & direkt till usa, snart är det dax... sen klickade jag hem en klänning från nelly som jag ska ha på 25 årsfesten. och cv till extrajobbet är klart. bra dag, va =)

nähä... nu big brother...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

sjukling

nu sitter jag här och är sjuk på mina lediga dagar.... sjuk???? jag som aldrig blir sjuk. kanske blev det efter festligheterna över påskhelgen samt att jag jobbade som fan över påskhelgen. så jag avvaktade sen i söndags tills igår pga röda dagar. så säger ursäkta, den jävla sköterskan på vårdcentralen att jag ska avvakta tills idag. men hallå apa, jag sa ju nyss att jag hade avvaktat sen i söndags. alltså jag är så trött på det här med att avvakta allt, inte bara mig personligen utan även på jobbet.

fick remiss till ryhov och de sa att jag hade en början på en halsböld. massa penicillin & antibiotika fick jag på köpet. och en nykter valborg på det... kan det bli bättre hahaha... fan!

nu idag ska jag hinna ifatt alla bb-avsnitt som jag missat över påsk. sen käka, tvätta & skicka cv till ett annat extra-jobb som min underbara vän emma rekomenderat mig. wish me luck =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

värme och powerwalk

värme och powerwalk/löpning är ingen bra kombination. jag trodde inte det skulle vara såååå varmt ute nu. höll på och dö hemma, inte av att jag var trött, utan att jag råkade ha för mkt kläder på mig under powerwalken så jag svettades ihjäl. skönt att man hade emma, löprundan gick assnabbt för hon ringde mej och vi pratade nästan hela vägen, skönt med hörlurar då...

nu så är det duschen som gäller sen ska jag & emma till stora staden skillingaryd och ta en runda på systemet. sen en lunch i solen. det förtjänar vi, jag som har löpt en timma och en kvart och hon som har räknat matte hela förmiddagen.

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

nu börjar påsken...

påsk påsk påsk & för mig innebär det jobb jobb & jobb. det sköna idag var att jag fick lönen från mitt extra jobb. så skönt och läget var perfekt, innan påsk!

nu är jag iaf taggad till en runda. det är så farligt att jobba på hemtjänsten under dessa dagar, varenda vårdtagare bjuder på godis och inne i vår matsal, ja godis & choklad. jag kan ju inte köra med att jag bantar för jag får såna sneblickar annars hahaha. jag älskar godis men det är inte långt kvar till sommaren...



här var jag rund, klänningen döljer det hehe...

börjar jobba vid 15 så hinner inte med så mkt mer, funderar på att åka en snabbis in till systemet bara för att det är gott med cider. ikväll efter jobbet så skulle jag & några kompisar fira in påsken så bäst att fylla förrådet lite ;)

Postad i: < vardag > Kommentarer (1)

hallå... sommar?

hmmm... vart tog sommaren vägen? jag skulle ju fortsätta att steka idag men hallå?
jaja... får väl börja tagga för jobb nu då istället, börjar tidigt idag pga apt... men snart är det helg och som jag skrev förra veckan, bara jobb. men på skärtorsdag efter jobbet tar jag nog en eller två öl tillsammans med några vänner för att fira in påsken!


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

schteeeeek

en powerwalk på 1,5 h avklarad med maria & söta frejja. så götttttttttt att powerwalka i shorts & solglasögon. 
I love it!!!!!!!!!!!!!

nu så har vi laddat med baguetter, jordgubbar & kaffe för nu är det schtekkkk som gäller hela eftermiddagen.

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

underbara sooool

sommaren är här och självklart utnyttjar jag den till MAX!

så igår efter sjukgymnastiken så låg jag & maria och stekte i solen. sen fick vi för oss att grilla och hoppet var nästan borta när vi inte satte igång elden i kolen. men till slut så fixade vi det och fan va stolta vi var! och glaze är det nya 2011, eller hur maria ;)
kvällen bestod av långpromenix med sassa i den svala värmen hehe. så skönt!






dagens då... stekdate med maria idag igen... för igår fick vi faktiskt färg.
sen ikväll ska jag ha date med mina tjejer emma, sassa & sandra. lite planering av emmas nya lägenhet samt usa ;)

mys pys idag med mina vänner ♥
så pojkvänner & barntjat... släng er i väggen :P

Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

duktig eller?

har redan jobbat halva passet idag... igår var jag jävligt duktig för jag stack från festen vid halv 1. dessutom blev det inte många öl och det bästa av allt, ingen jävla jäger! och grillmaten dog jag för!
så skönt att vakna i morse utan att ha sovit max en timma pga efterfest eller med huvudvärk. okej, jag är lite seg och trött nu men det är inte så farligt...

nu på rasten ska jag sticka bort till min syrra för kevin & ante skulle visst hjälpa mig att byta däcken på min bitch. behöver bilen imorgon till ryhov... för 1000:de gången i år.



duktiga jag =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

tagga fest

efter en jobbtur till 15 och en joggingtur så TAGGAR jag FEST
med denna sköna bruden!


Postad i: < party > Kommentarer (0)

äntligen fredag

men ändå inte... för hela helgen består av jobb. min kära jobbhelg. kväll, imån 7-15 & delad tur på söndag. men våra helger går alltid snabbt, men denna är värre bara för att jag vet att jag ska jobba extra hela nästa helg. som sagt, goa pengar det är ju bara storhelg.

nu så ska jag nog ut en snabbrunda så jag får lite mer energi. skolan börjar ju kvart över 12 sen jobb till 22. på tal om skola, jag sökte högskolan igår. fan va stolt jag är, sist jag sökte var direkt efter gymnasiet men jag sa nej vid första gallringen pga jobb. det jag oroade mej för några dagar sen som jag skrev om, äsh, allt löser sig!det verkar som att mina snitt räcker väl om man jämför med förra året, så hoppas inte många söker till dessa utbildningar :P



image29
jag, idrottslärare??

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

soppa & BB

GGGAAAHHH va gott det är med mat nu. hade småbrått ikväll så jag värmde en viktväktarsoppa sån nudel/thai smak & smörgåsrån till, så himla gott. perfekt nu när BB börjar... på tal om BB. basshunter-jonas är ju med nu... vi festade med honom i magaluf i somras. inget att skryta om, var bara tvungen att nämna det...




Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

kära vååår

även fast det är mycket att tänka på så har jag mycket att se fram emot... som till exempel USA resan. kan fortfarande inte smälta att vi åker snart. har en hel del att fixa innan dess bland annat visumet, växlingen, resväskor m.m...

sen min & sannas B-Day Party, alla korten är skickade till som vi bjudit. kommer bli så jävla kul. bistro strand, våra egna dj, alla våra vänner & våra familjer tillsammans, sommar AAAHHHH!!!

och den 19 maj då... då ska vi plötsligt iväg på en kryssning med jobbet. man kan knappt tro att det är sant, jag menar, det händer ju aldrig nåt sånt på jobbet. hur spännande är en träff på frilufsgården och käka tårta då som alla andra år typ?
asså kryssningen kommer ju vara sjukt kul. jag är nog den yngsta som följer med för de yngre är hemma med sina ungar eller är gravida. men skitsamma, ska bli gött att öppna cidern på vägen upp till sthlm, käka god mat och prata om allt annat utom jobb med mina underbara kollegor. och sen får vi se vem som är dancingqueen på dansgolvet ;)








hittade massa bilder från tidigare kryssningar... alla magaluf kryssningarna & den roligaste av alla... självklart RIX FM kryssningen när min vän Sandra http://sandragee.blogspot.com precis blivit medlem av gruppen Baby Alice, men tyvärr har jag inga bilder i min data av den kryssningen.

dagens då... jobbar hela helgen så jag får göra allt nu. tvätten är igång, frukosten färdig, halv 2 möte med syon på fenix, 16 ryhov med knägruppen & efter det powerwalk med pauline... full rulle alltså!!!
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

grå & trist onsdag

typiskt att man är ledig då... vill ju ha vårsolen & massor av värme!!!

igår så jobbade jag på Boken, en dagverksamhet för dementa. alltid lika trevligt och fartfylld och eftersom dom lagar maten själva där, personalen alltså... så fick jag för första gången i mitt liv äta raggmunk. det var så sjukt gott... det kommer jag lätt göra hemma framöver, även fast det är lite onyttigt hehe (typ 10000 kg smör).

dagens då?

ska lämna tillbaka resterna av hm beställningen. ta upp saker upp till vinden som skräpar här. boka tvätttid. powerwalka med elise vid 1-2 tiden. planera högskolestudierna, man kan ju alltid söka eller hur?
och ikväll ska jag kolla på våran fotbollsmatch mot värnamo. sen BB så klart. bra dag =)



ohhh vill ha sol & värme till powerwalken idag

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

högskoleångest

ohhhhh va tiden går snabbt!! helt sjukt!!

men jag har lite beslutsångest... vet inte alls hur jag ska göra alltså, med att söka högskolan? ge upp allt och bara sätta sig på skolbänken? i 4 hela år! känns jobbigt att bara ge upp allt man kämpat för och betalat för egna pengar ur fickan. allt från bil, möbler allt!! jag har ett fint hem och det tycker nog alla som kommer och hälsar på, men detta har jag gjort med hjärtat. bilen är alldeles min egna för den är fullbetald.

och det som spökat mest av allt... USA resan! vi har endast haft 5 månader på oss att spara varav 2 av dessa levde jag på försäkrningskassapengar. det är jävligt kämpigt eftersom det händer så mkt saker nu till våren. jag vill inte börja högskolan med skulder och sälja bilen, möbler med mera för detta. samt mitt knä, en idrottslinje är ju inte det bästa för knät om inte rehabiliteringen är klar. om programmet hade startat till våren hade jag vart mer än redo, både pengamässigt och med mina känslor. vad tycker ni?


 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

paus

men inte med mening, utan jag har haft så mkt att göra. jag har inte glömt att blogga men nu så ska jag försöka att uppdatera bloggen, oftare!!

som sagt... det var ett tag sen jag skrev här. men under denna tid har jag hunnit med mycket jobb, fester, utgångar, afterwork, träningsläger, sjukgymnastik, inbjudningskorten, usa-planering, jogging med mera... 

så dagens??
börjar jobba kl 15, är sjukt trött nu. vet inte varför, men hade tänkt att jogga en runda men tror inte jag hinner. min lägenhet ser för jävlig ut nu och inte bra för mej eftersom jag är så pedant hahaha. nähä... får ta tag i det nu men först delar jag med mej bilder från afterworken & utgången i fredags... fan va vi hann med, allt från karlssons, john bauer, velvet & harrys/sliver.







Postad i: < party > Kommentarer (0)