>

funnit (fylle)korten...

från den spontana utgången för 2 veckor sen... jävla vilken biltur hem, egentligen vill jag inte lägga ut korten för så full som man såg ut men skitsamma hahaha... lite får man väl bjuda sig själv på ;)

hahahaha sån sjuk kväll... jaja... men i söndags asså juldagen, så klockren med förfest spelet! sen vidare  till tråkiga olles... och så blev jag första gången i mitt liv så hungrig medans jag va ute på krogen så jag stack själv och käkade, vilket ledde till att jag bland annat fick matkoma och stack hem... ALDRIG MERA MAT UTE!!!!

 

FY FAN!

 

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

bakis?

njaeee.... inte riktigt. men fan va jag ångrar mej! första gången i mitt liv jag tackar nej till en efterfest... blev för full igår och fick matkoma på det. fan fan fan!!!

nu är jag nästan uttråkad... men borde plugga egentligen. ohhh huvudet orkar inte tänka. får bli att åka skridskor med mina favoritungar idag. och sen blev jag bjuden till ett par kompisar som jag inte träffat på ett år minst, dom har vart ute och rest och nu bor de i vaggeryd igen. ska bli nice =)

nähä... ha de bra alla...

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ett år sen min korsbandsoperation...

jag opererade korsbandet i höger knät (det främre). kommer ihåg hur jävla nervös jag var, min första operation i mitt liv. och jag skulle bara göra det, så var det... det var inte kul att komma ifrån fotbollen, alltid gå runt och vara rädd för att knät skulle komma i oled, rädd för att få en jätteförkylning innan operationen... jag började till och med dricka blutsaft regelbundet, och c-vitaminer, andra förkylningstabletter, clementiner åt jag som aldrig förr ja... gjorde allt för att förebygga en förkylning. kvällen innan när jag duschade med äckeltvålen kändes allt bara nervöst... ligga sövd i narkos? tänk om jag aldrig vaknar? ohhh såna dumma tankar!!

sen så var det dax... äckelduschen igen på morgonen och raka vägen till jkpg utan frukost. det kändes tryggt i uppvaket, uppvaket som man så många ggr hört talas om förut från sitt ex... men det gick bra och lars-göran berättade precis om allt... men när jag skulle få "slangen" i handen fyyyyy fan, höll på att svimma. det var så obehagligt så jag höll på att dö, kändes det som... sen in i operationssalen 3,2,1... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

värst efteråt var sprutorna i magen förstås, fan va traumatiskt!!!!

 

och idag... mår toppen, men spelar dock ingen fotboll så, asså bara tränar men inga närkamper. men resten kan jag göra. är så glad att man kan klara av nästan allt i min utbildning, som är mycket fysisk. nu är det bara att se framåt... nu äntligen kanske jag kan börja spela matcher igen =) =) =)

nyårsafton förra året... taxiii =)

och på tal om nyår... vilken jävla deal jag, sassa & sandra slog vad om till nyår nu... fy fan asså!

vad har man gett sig in på??!!&&%%##

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

sjuk och frisk

i måndags kväll när jag jobbade så kände jag att halsen svullnade upp... jag bet ihop och jobbade på som vanligt... sen när jag vaknade på tisdagen, fy fan asså. halssvullnaden hade visserligen gått ner men hela min kropp var förstörd... och huvudet snurrade... förkylning som in i helvete men ändå inte... och idag, nu är jag frisk! helt sjukt! jag tror det beror på att man har det i sig att man inte hinner vara förkyld i skolan och nu när man äntligen slappnar av så pang... kom allt på en gång! därför består min kur hädanefter varje dag av blutsaft & c vitaminer ;)

nähä... nu ska jag och min galna syrra julshoppa i stan... och mysas, kanske smyga haha =)


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ÄNTLIGENNNNNNN

ÄNTLIGEEEEEEENNNNNNNNNNNNN är den luddigaste skrivuppgiften ever klar och inlämnad. fy fan vad det känns... jag fattar inte att jag pallat skriva 3 hela skrivuppgifter och hunnit att festa emellan där på en vecka. det märks att man är student, va?? =)

nu så äntligen har vi bara 1,5 skoldagar kvar, ett seminarium om vår luddiga uppgift på fredag och på måndag så ska vi tjejer i klassen agera danspartner till grabbarna som läst ett år längre än oss. då ska det dansas vals, foxtrot, bugg, shottis och polka. ska bli roligt =) =)

och sen loooooooooooov... nooooooooooooooooot... jobb direkt, jobb jobb jobb hela lovet nästan hemma i vaggeryd. (skönt att vissa har rest bort från landet så man slipper se dom under tiden =) )sen kommer mardrömsveckan, v 2. nä nu ska man vara positiv. imån blir det att träffa klassen på ens lediga dag och träna inför just mardrömsveckan. redskap, dans & bollspel!

nähä, dax att käka sen sova...  har knappt hunnit att käka sen fotbollsträningen idag =P

happy happy happy

Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

julmys med idas stora bak

dessa dagar har bara bestått av pluggggggggggg... skriva skriva skriva... men som ledde till något bra som resulterade i att jag fick VG på ena reflektionsskrivningen och G i rapporten (man kunde bara få g på det förstås...). är så jävla nöjd hittills... men nu fattas en till skrivuppgift, senast tills imån. blir att ge järnet då!!! =/

idag kopplade jag av med julmys med tjejerna i klassen... bakade det ena och det andra och misslyckades med det ena och det andra oxå... men huvudsaken var att vi hade kul och knäcken smakade bäst =P

 

gott va??!! =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fin-sittning & overallutgång

vilken helg asså!! studentlivet levererar här i växjö!!

i fredags gick vi på fin-sittning, vilket innebär att alla har fina kläder på sig då förstås, killarna i kostym och vi tjejer i cocktailklänningar. alla var såååå fina!! började med förfest hos daniel & gick vidare till stallarna och vår klass dissade stenhårt på parfoton så vi tog ett klassfoto istället. bordsplaceringarna var skitbra, så nöjd. alltid kul med nytt och snyggt folk ;)

god mat, roliga lekar där vår klass visar vilka som är bäst igen. vi vann "vem är sötast", "vem är uthålligast", "vem är uppblåstbarast" och jag vann "vem suger bäst". rykterna spred sig fort bland alla 60 personer på sittningen att daniel skulle ha mellanfest, som jag & linda kände oss skyldiga till =)
och så blev det... 50 pers i en liten tvåa på campus festade järnet innan vi alla drog till sivans. efterfest & statoil som vanligt sedan...


igår då... overallerna på och förfesten började. sivans igen och denna gång hann vi med 2 efterfester där dock ena fick ge upp pga securitas. gick vidare till nästa där vi började dansa bugg och vals? sen övade vi på huvudstående utomhus i kylan?

jaja... awesome helg vilket resulterar med liiiiiiiiiiiiiiiiiiite ångest över att inte fältstudierapporten är färdig. men som sagt, man jobbar väl bäst under press eller hur ;)

Postad i: < party > Kommentarer (0)