>

berit dåååå

kommer inte hem till växjö ikväll pga stormen. vågar inte köra nu när det är som värst... typiskt att missa en lektion pga det men men...

kvällen igår var AWESOME... först kaffe & bus hemma hos lollo. sen förfest hos linda och lite buzz på det. sen en pubrunda både på murphys och 8 glas... sen vidare till sliver och massa dans ;)

buss chauffören var efterbliven men annars var kvällen toppen... men tungt att vakna på morgonen för att jobba.


Postad i: < party > Kommentarer (0)

hem ljuva hem

man blir lite bortskämd här hemma hos päronen när man hälsar på och bor här... inget fel i det =)


igår så jobbade jag direkt efter skolan... men innan dess fick jag reda på att jag blev godkänd på den sista skrivuppgiften. jag är jävligt nöjd, men hade jag inte haft flytten den veckan hade jag haft mer tid förstås och kanske fått vg men nu är det som det är och jag är nöjd. inga fail hittills i skolan och det är huvudsaken =)

jobbet rullade på och det är härligt att byta syssla hehe... men dagens då??

vaken tidigt för att dra till ikea, tyvärr finns ingen ikea i växjö så får ta det här i jönkan istället. snabbt hem till fotbollsträningen sen och ikväll då?? murphys förmodligen, få se ;)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ledig typ

skulle ha haft min fältstudiedag idag men min handledare hade bara årskurs 1 & 2... ger inte mej så mkt så jag bytte dag!

idag har jag iaf julpyntat här i min lägenhet... mycket på schemat nästa vecka så lika bra att göra så mkt jag kan idag när jag e ledig. tvättat, pyntat, lagat mat, städat & pluggat.

men tills idag då... skippade att åka till vaggeryd förra helgen. utgång med klassen men det sög på stallarna... upp tidigt som fan för att heja på syrran som spelade växjösparken här i tipshallen. papi kom så vi hade sällskap under hela dagen. tyvärr gick de inte vidare men dom åkte vidare hem till mej för att kolla läget =)
sen blev det en väldigt spontan utgång med grabbarna i klassen. bra förfest med gin? & tagg. dansade som fan på sivans och som sagt... spontant är bäst!!!



och en annan kul sak... fixade simexaminationerna igår, livräddning. så jävla skönt!!! fick även VG =)

nähä... ska fortsätta här hemma nu...

Postad i: < party > Kommentarer (0)

bra dag!!

även fast det blev en utgång på sivans igår så orkade jag ta mig till skolan tack vare ida =)
förfest med pedals utskott?? jaja matilda, ögge, petrus och en till kille samt goa ida var det iaf. sen bort till sivans och boooom... nån idiot häller en öl över mig. jaja, festen fortsatte & kebaben smakade salt, fy fan!!

men men... massa dans i skolan idag... mycket bugg. fan va kul det är egentligen, tur att man fylledansat bugg på flera fester i vaggeryd... tack vare de så kan jag dansa bugg =)

sen har vi sysslat med redskap idag. med ringar och bommar? ohhh måste lära mig namnen på alla 1000 redskap. på ringarna skulle vi rotera, hänga upp och ner samt göra "svalan". och på räckerna skulle vi snurra runt på två olika sätt. kul men ont =P

jahopp... imån då... äntligen fredag!! och inte vilken fredag som helst... det är min första praktikdag på min vfu plats =) ska bli spännande =) och nervöst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen tar jag bilen till vaggeryd... igen.... nä dax för tacopaj. mums =)




Postad i: < skolan > Kommentarer (0)

på gång.......

va dumt av mej egentligen... det är ju nu jag ska vara på g med bloggen eftersom jag har flyttat och för att jag pluggar. ska försöka försöka försöka hinna =)

var såååååå taggad på en utgång ikväll, men tanken att vi går heldag imån och har vfu på fredag så är det nog rätt kört. ska man festa går man ju all in, eller hur ;)

just nu har vi en sååååååååååå kul kurs i skolan. musik och rörelse. vi dansar och dansar, som idag, vals och foxtrot. så himla kul asså... låter säkert assurt för er men jag  tror att hela vår klass kommer hamna i nån jävla folk park eller sigges loge framöver hahaha...

nähä... dax för plugg. en film som jag ska kolla samt börja med friluftslivuppgiften inför nästa vecka... jag vet en vecka innan men den läraren... ni vill inte lära känna honom =P

 

hahahaha.... blir nog utgång ikväll ändå =) go sivans!!!



Postad i: < skolan > Kommentarer (0)