>

glaaaaaaaddd

mitt korsband är inte av!!!!!!!!!!!!!! fatta, det är inte av!!!!! fy faaaan vilken lättnad. berättar mer imorgon... god natt!!! ska sova såååå gott i natt =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

stress dag!!

nyss hemkommen från jobbet... gick väldigt smidigt idag, var faktiskt en rolig jobbdag =)

har även hunnit prova nya jobbkläder som vi får av kommunen... blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men bättre än inget! nu så är det sjukgymnastik som gäller... det måste gå fort idag. min goa kompis elise kommer hem till mig sen och då korkar vi upp ;)

buss in till stan och sen fira hv-hjältarna! =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ullared

idag har jag och min kollega viktoria besökt gekås i ullared. det blev en hel del shopping, men det nödvändigaste.. =)



hjärtan


ljusstakarna INTE LJUSEN INUTI



lampan (och en nästan sån till, fast till hallen)



denna enkla till sovrummet



ville ha en svart egentligen, denna var för vit men men...



en ny jobbjacka


nya jobbarskor från Scorette



dessa snyggingar köpte jag på Nilsson förra veckan. Älskar Converse!!


Sååå det var inte riktigt allt... blev saker hem med, och lite fler klädesplagg, kläder till maskeradfesterna, presenter till min älskling... Rolig dag idag, men nu blir det mindre kul... måste betala räkningarna!

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

måndag morron

mmm nästan nyvaken. precis ätit frukost. funderar på vad jag ska göra innan jobbet kl 15?? hmm... kanske en joggingtur (nu när jag äntligen får), börja med lunchen, slappa??? vi får se vad som händer sen...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

HV 71 !!!!!!!

såååå jävla gott!!!! SM-GULD!!!!!!!!!!!!! Fan va bra hv är. sjukt spännande match igår... dessvärre jobbade jag men inga problem att ha radion på ;)
missade guld-festen igår... skulle börja 7 idag så var tvungen att hoppa över festen. men lugnt, på onsdag blir det fest igen hehe...

idag har jag i alla fall jobbat, till 17 egentligen men fick gå tidigare. så skönt. synd bara att man missar våran seriepremiär match. matchen spelas i ormaryd typ nu, men jag skulle aldrig ha hunnit dit. får bli nästa gång istället! tänkte dra till idrottsplatsen sen och kolla på waggeryd när de spelar sin premiärmatch. ska bli spännande!
nu är det duschen som gäller och sen hem och pussa min babe =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

härliga fredag

idag har man vart flitig... jobbade till 14, sen direkt till gymmet. hann med ganska mycket ändå, både styrketräning och min rehab. på tal om rehab,ska nog börja va med på fotbollen en gång i veckan iaf,men bara göra rehab.de är ju nåt iaf =)

måste duscha nu... ska in till systemet innan de stänger och sen äta mat!! börjar bli ashungrig!! min älskling undrar nog vart jag är hehe... nähä, får öka nu! ha en trevlig fredagsmys idag =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

saknar fotbollen...

sååå hemma igen. kollar på hv matchen så klart. trodde de skulle gå åt helvete när det plötsligt stod 3-0 till stockholmarna. men nu så... spännande igen! 3-3.

idag har jag och D vart inne på ryhov en sväng... sen en till sväng fast inne på ikea... fika, sen mat... till slut åkte jag själv till fotbollsträningen och hälsade på. fan va man saknar det asså!! jag vill spela fotboll, vill vara i form, vill tagga till seriepremiären... ja jag vill allt!!!!



b-laget 2009... saknar fotbollen (även fast att hälften slutat eller är skadade)

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

sovmorgon

ännu en ny dag, fast idag är jag ledig. sovmorgon var längesen sist... skönt!

igår var det fullt upp, hann absolut inte blogga. jobb, sjukgymnastik, barnvakt både alexiz & leo, hem med alexiz, laga mat, åka till skillingaryd kolla på fotbollsmatch (sprang mest efter alexiz :P), sen lämna honom hemma och till slut hv matchen.

därför var det skönt med lite extra sömn... va sjukt trött och ännu värre blev det när hv förlorade. fan! men men ny match ikväll... måste bli vinst asså!
i alla fall... idag ska jag & D till ryhov och sen va lite i stan... ska åka och hämta honom på jobbet snart... hej så länge!


jag och min plutt

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

trötter

snacka om att jag e trööööötttttttt idag. jobbade till 16, en sväng förbi mami, hem & plocka lite... sen somnade jag! neeej, sånt har inte jag tid med. så jag stack hem till min lägenhet och här sitter jag.

nu så mina nära och kära vänner... jag ska ha födelsedagsparty! lördagen den 5 juni! in my crib!

man kan säga att det blir som en inflyttningsfest men samtidigt som en födelsedagsfest... 6 juni var visst en söndag så lördag passar bättre. ska smida lite planer inför festen... men jag lovar, ingen maskerad! det räcker med dom jag ska gå till i vår =)


Postad i: < party > Kommentarer (0)

puhh vilken promenix

puhhhh... kom hem för en stund sen. vi gick en låååååångrunda. var ute i ca 1,5 h. men det var inte så lätt... för sötisen ville gå sin egen väg och jag drog och drog kände mig så dum. men han lydde kanske halva vägen... sen när vi stod utanför dörren så satte diesel sig så fick han sin godisbit =)

nu funderar jag på att duscha... fortfarande paus i hv-matchen. joo jag hinner nog om jag hoppar in i duschen NU!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

hundvakt

mmm javisst. idag är jag hundvakt åt denna lilla söta krabaten...




japp, diesel... tror han stavas så. idag så är våra planer en långpromenad. motion är aldrig fel. men först måste jag laga mat. jag är ashungrig, eftersom jag & D åkte in till jkpg direkt efter jobbet. det kommer fler hundbilder sen... ;)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

saturday night

nu är jag tillbaka från gymmet... det märktes verkligen att det va söndag. helt tomt!
men det gör inget... fick göra mina övningar ifred. det gick sådär, var tvungen att testa mig fram om vilka vikter jag ska ha. men man kommer väl in i det rätt snart om jag har självdiciplin och går dit nu då varannan dag =)

här bjuder jag på lite festbilder sen igår... roligt?? JAA! =)














Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

söndag...

mmm söndag idag. dagen efter fest. men det blir inte så lugnt idag... har redan hunnit att städa (tillsammans med D) hans lägenhet, plockat här hemma och snart ska jag till hälsoborgen och gymma. gymma bort alla öl jag drack igår. berättar mer sen om gårdagen... med bilder ;)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

ändrade planer

nu leder hv med 3-1. fan va gött!!! men det är fortfarande en period som fattas... kollar på både matchen och försöker göra mig i ordning inför kvällen.

på tal om kvällen... blev helt ändrade planer. först var det sthlm som gällde för mig och D. men det blev inte av så då var det meningen att jag skulle bowla med några vänner som fyller år. men pengakassan säger nej nej, det är långt kvar till lönen. så jag hoppar det =(
då blir det grillfest på hemmaplan istället. öl, grill och gott sällskap. billigt och bra! synd att vädret suger... saknar sommaren och festerna...





fan va jag hatar att va pank... ibland är det tufft men det brukar lösa sig.
nähä... måste fortsätta göra i ordning mej och få tag på sassa. sassa om du läser... SVARA I TELEONEN!!!
Postad i: < party > Kommentarer (0)

WWIIIIEEEE

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen har jag fått kallelsen till magnetröntgen. 24 april redan. fan va härligt!!!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

vår idag igen

e sjukt trött men samtidigt supereffektiv. jobbade till 14... hem till min D och börja städa,bädda,tvätta,laga mat... bara på en timma! :p

vill ju hinna med att träna med... men vädret är ju super ute, orka va inne på gymmet då. 



vår i london -08


ska nog ta en långpromenad ändå. har ju inte ont i knät så jag kan la testa. men ikväll är det iaf spikat, jag ska kolla på en damderby i fotboll mellan vaggeryd och skillingaryd. har aldrig vart med om detta själv när jag en gång i tiden spelade i vaggeryd. så det ska bli spännande!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

en vanlig onsdag...

sitter och kollar på 2012 filmen nu. passar på att blogga samtidigt, har vart fullt upp hela dagen.

jobbade idag... det va sååå skönt väder idag. ett riktigt cykelväder. sen hade jag tid hos sjukgymnasten... vrida, vända, gå, jogga osv... men det gick bra! ska tillbaka nästa vecka och få ännu mer avancerade övningar... jag ska fan lyckas!

resten av dagen har jag umgåtts med min underbara mamma. vi gick och handlade, fikade och va uppe i min lägenhet.



sist av allt så lagade jag en jättego ugnstekt falukorv och min plutt fixade potatismoset. han är en hejjare på det!

ska fortsätta att kolla på filmen...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

tränings-schema

sitter och njuter nu av en god thaisoppa och två goa smörgåsar. mums!

har vart på hälsoborgen och gått igenom ett schema som jag ska följa i ett par månader. vill ju som sagt inte att kilona ska öka nu pga att jag inte kan spela fotboll. så schemat bestod av styrketräning för överkroppen. mest rygg, mage, triceps & biceps. men det va lite blandade övningar. samt konditionträning på cykel.

nu börjar man bli lite mer taggad. men mest taggad kommer jag nog bli efter alla öl och all grillmat i sommar.





då kommer jag satsa på "beach 10/11 thailand" ;) nu börjar desperate housewifes... yesss!!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

hälsoborgen

ligger här på soffan och är trött. vart en lång dag på jobbet idag men vill sova nu lite. bara lite... men tyvärr, ska till hälsoborgen om en halvtimma. ska gå igenom ett träningsprogram som jag ska köra ett tag, bara för att jag inte kan spela fotboll. risken är ju att jag blir lat och det leder till att kilona smyger sig på istället... det får inte hända!!!

men mest av allt vill jag gå tillbaka till det normala i min vardag... spela fotboll. men men, får väl lära mig att tycka om gymmet ett tag. imorgon ska jag till sjukgymnasten. hoppas jag får nya övningar.

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

vååår

tiden går ju sååå fort. idag är det vår ute, solen skiner fortfarande ute. och jag vet, jag vet jag vet det var alldeles för längesen jag skrev sist. nu är iaf mitt internet är igång igen, tog verkligen tag i detta eftersom inte internet på min laptop har fungerat sen februari typ. känns mycket bättre att blogga från min laptop än från min pojkväns dator. han som är supernyfiken på vad jag skriver... blir bara nervös och så blir det tomt i huvudet...

jaja... kommer inte ihåg allt jag gjort sen jag skrev sist. hmm.. har fått det lite mer iordning här hemma. jag & en jobbarkompis ska förmodligen till ullared till nästa löning. då ska jag shoppa loss. som till exempel mattor, tavlor, lampor, småprylar... sen sååå kan festen börja ;)

jag och min kärlek har också hunnit att fira 2 år ("pausen" räknas inte). alltså 2 hela år, det är helt sjukt. och fortfarande är jag som nyförälskad när jag är med min D. längtar tills vi åker iväg till thailand, kan inte tiden gå lite fortare?? =)

nu har det vart mycket positivt... så nu måste jag lätta hjärtat lite om mitt knä. faaaaaaaaaaannnnnn!!!!
så, känns bättre. fortsätter att rehabträna och vänta på det efterlängtade brevet hem med remissen till magnetröntgen. jag måste veta vad felet är för jag saknar fotbollen så jag dör. typ. men peppa peppa!!


mina två älsklingar ♥



Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)