>

soliga tisdag

fan vilken härlig dag. jobbade till 13... sen direkt hem till mami & papi och deras trädgård för STEK. nu så är jag hemma... tänkte åka och kolla på våran match mot ormaryd men jag kan inte låta bli att dra till skillingaryd för att kolla på damderbyt mellan dom och vaggeryd. tror jag ska cykla till skillingaryd, det får bli min motion för idag =)

hittade lite bilder på när vi spelade mot vaggeryd för läääängesen...


 

 
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

shoppingggg

hahaha jag vet jag är mobbad. gick på stan idag för första gången på väääääääääldigt länge. men så är det när man ska spara cash till usa. kom hem med massa småsaker & alla saker inför årets fest på fredag.

jag & sanna var på bistro och kollade på lokalen. fan va grymt. vi bara läääääääängtar ihjäl oss. outfiten är färdig & jag är nöjd som fan. vi ska ju vara kvällens drottningar ;)

haha chefen va soft, han sa att han kände sig tvungen att vara på festen pga alla bönder från vaggeryd hahaha, samt att han trodde det typ var 18-årsfest, tack tack =) =)



dax att börja tagga haha

Postad i: < party > Kommentarer (0)

blandade känslor

helgen har vart knasig... blandade känslor. allt från förvirring, glädje, förhoppningar till oro, ledsamhet & lite hat... (hat är ett starkt ord för mig, ett ord jag knappt använder)

efter denna helgen har jag öppnat mer och mer mina ögon & min frustration blir bara värre och värre. jag kände att allt gick så bra för mig, så jävla bra, tills punkten kändes i helgen. blandade känslor helt enkelt, jag ska släppa, så nu måste jag hitta tillbaka till målet igen, det jag strävade efter innan kontakten i helgen. snart åker jag till usa, kanske högskola till hösten... dax att gå vidare utan dig. man ska känna sig trygg, må bra i själen samt hjärtat & kunna vara sig själv till 100 % med sina vänner. men nu finns vi inte längre. men JAG finns & ärligt talat, jag mår mycket bättre utan dig i mitt liv...



USHHHHHHHHHHHHHH vilket tråkigt inlägg. men jag ville bara tala från hjärtat. får bli ett roligare inlägg imån för nu måste jag sova. god natt alla ni!

Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

fredagsmys, not :P

sitter hemma här själv för en gångs skull... surt men ändå skönt. ibland saknar jag "fredags-mysen". som att ligga hemma och dega med sin pojkvän, käka massviss med godis och kolla på film efter film efter film... men men... så tänker jag nu bara för att jag ligger här hemma själv.

jobbar imån & sen står jag i kiosken på herrarnas match. men men... sånt måste göras. kvällen party party men vart? hmmm?

förresten... jag fick MVG på spanska steg 4. wwiihhoo. fatta va götttttttttttttttttttttt! kul att ha klarat av ett mål som jag satte när jag började läsa kursen.

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lite foton under joggingturen

kom nyss hem från en runda runt hjortsjön igen... så himla skönt. bara ha lurarna i öronen & jogga helt ensam. mår så bra av det & det bästa av allt är när man kommer innanför dörren. då känner man att man har gjort sitt pass... passade på att ta kort denna gång. checka in ;)


 

 

fick ett sms för nån dag sen som har snurrat i mitt huvud sen dess... när jag sa att "säg aldrig mer att du saknar mej mer...", så gör du det ändå. lägg av, du gjorde ett val. så kan det gå när man inte kan hålla sig till en och samma person utan går till andra. det är INTE min förlust i alla fall.

nu ska jag duscha, käka & dra till jobbet igen... ha de bra idag alla =) =)

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

25 maj

"When karma comes back to punch you in the face, I wanna be there.. Just in case it needs help"

 
så jävla bra asså... var tvungen att kopiera den här statusen på fejjan och lägga in den här =)

nähä... idag då... snart ska jag iväg och jobba igen fast på extrajobbet den här gången. både idag & imån. sitter & käkar lax nu, så gottttttttttttttt. var 1000 år sen sist. men måste hinna med banken innan jag drar, ska fixa det sista med kontot...

en annan rolig sak med... i morse sprang jag en runda på en mil, runt sjön. och knät pallade (och konditionen haha). fatta va det går framåt eller. wwiihhoo I`m soooooo happy!!!


 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

jobb igen...

jag börjar bli van hehe... jobbar alla dagar nu, inte en enda dag ledig typ, ända fram till 3 juni. ni tycker väl att jag inte e klok, men tro mej... jag jobbar hellre ihjäl mig nu innan semestern för det kommer att löna sig till slut. som idag till exempel, fick lönepappret från extra jobbet och fan va glad jag är =)

idag har jag hunnit att powerwalka runt sjön med elise idag. massa skvaller som vanligt... nu käkat & snart dax för personalmöte innan jobb på tallis. tvätten är igång i källaren med. full rulle, but I love it ;)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fotbollsglädje

nu börjar det blir halvstressigt... var uppe tidigt idag. sjukgymnastik 8 på morgonen i ryhov hos anne. allt gick toppen och nu så... ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN fick jag det bekräftat. jag får börja med fotbollen igen =) =) =) =)
okej då... nu ska jag inte överdriva... nu får jag äntligen röra en fotboll. jag får typ ställa upp koner och köra lite själv och samt passa passningar med någon. men absolut INGEN närkontakt, det var huvudsaken. fatta va glad jag är, att äntligen, efter 5 månader och 1 dag sen korsbandsoperationen få kunna röra en fotboll igen. vilken befrielse!



                                       senaste lagkortet på hff dam, som togs av torben


jahopp... vad mera nu då?
har faktiskt suttit och fört över låtar till våran dj på festen, som hon ska spela. ska bli så sjukt kul. maten är beställd från pallas & gästlistan är färdig. på tal om gästlistan hahahha jag & sanna kom på att shittttttttttt, vilken korvfest hahaha. vart e alla våra tjejkompisar egentligen??

nähä... nu ska jag hem och fixa i ordning allt och mig inför jobbet ikväll på hemtjänsten.
Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

ohhhh vilken lördag

blev helt annat än vad jag hade tänkt mej... jobbade fram till halv 10 och sen.... FEST!

och inte vilken fest som helst... den nyktra jacky festade. jag tror jag var mer taggad än dom andra hahaha tack tack red bull... började med förfest med sasha, svenish & hans pj. sen for vi ända till chappen, premiär. OMG VA FOLK! har aldrig sett så mkt folk där fiiiiiiiiiiii fan. vi hann bara va där en timma där vi shakade, dansade & möööös. sen raka vägen tillbaka till vaggeryd & afterparty. men duktiga jag drog hemåt framåt halv 3 för jobbet på torsvik väntade.... 7 på morgonen.

TACK FÖR EN SJUK ROLIG KVÄLL!

här har jag lite bilder från jobbet idag... lite lättroad i skyliften :P

 
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

inget särskilt...

har bara dagens att dela med mej...

- promenix nu innan frukost, blev en lååååång sovmorgon

- lite snabbstäd hemma

- laga maaaaat =)

- jobb 15-21.30

- sen fest :P hahaha maybe ;)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

fredaggg and I Love It

äntligen fredag... wwiihhoo... får se vad kvällen har att bjuda på. mitt knä är toppen & jag mår toppen. solen skiner och snart ska jag till skolan & spanskan. först tänkte jag dra till jobbet, asså på hemtjänsten och kolla så dom har gjort rätt med min lön. katastrof hela detta året så nu har jag fått nog!

sen då... ska träffa mina pinglor sassa & sanna för en powerwalk. sen hoppas jag på fest =)

glöm fortfarande inte, sista dan idag att anmäla sig till B-Day Party! (gäller er som e bjudna då)


älskar de här garvet, det är mitt riktiga JAG =)

resten av helgen... jobb på boken imån kväll & extra jobb på torsvik på söndag. goa pengar wwiihhoo... nähä, dax att göra i ordning mej, ha de bra alla ni! puss & kram!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

en vanlig kväll efter jobbet...

blev inte så vanligt till slut... när jag körde nerför norra avfarten i vaggeryd så såg jag en bil brinna upp på pendelparkeringen. först tänkte shit, tänk om nån finns i bilen. men sen samtidigt, bilen var ju faktiskt övertänd. ringde sos så kom brandkåren efter 5 minuter... detta var typ halv 1 i natt. filmade lite... men det funkade visst inte att lägga in här... bara en fjuttig bild bara...


jaja... i alla fall... torsdag idag, tiden går så himla fort. hade vela göra en miljon saker egentligen men mest av allt, TRÄNA! okej... knät är bra nu igen tack & lov. men ska ändå avvakta med att anstränga det till söndag i alla fall... tensen här nedanför har jag använt flitigt...





idag skulle jag suttit på bussen på väg till stockholm. till kryssningen. men som tyvärr blev inställd, fan... hade sett fram emot det. lutar åt käk på piren imorgon istället med kollegorna.

dagens då... jobb igen på extrajobbet. förresten, TACK TACK TACK SUSY http://sussiaabys.blogg.se/ för att du fixade min blogg. visst är den snygg ;)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

tiden rusar...

som faaaan!

jag vill göra så många saker nu... typ verkligen träna träna träna. okej, jag ska vara glad att knät är mycket bättre. jag får ont om jag går längre sträckor bara, men det är bättre än för några dagar sen. satsar på nästa vecka iaf ;)

såååå... när man inte kan röra på sig, vad gör man då? hahahaha... har vart så sjukt uttråkad bara. hade vädret vart fint hade man fixat brännan. men men... det är inte långt till resan. där kommer vi i alla fall få garanterat med sol. svårt att veta hur mkt man ska packa bara eftersom vi ska shoppa som fan där.

jag har 5 kusiner där och moster, morbror... svårt att veta vad man ska ha med sig som souvenirer. får ju inte väga mycket eftersom det är sista stoppet hos dom. jag tror att dom skiter i ifall dom får en jävla dalahäst eller nåt sånt... tänkte faktiskt ha med massa polkagrisar härifrån. såna stänger, för sånt finns ju absolut inte där. man blir glad av dom och samtidigt väger de ingenting. nååå??

och på tal om B-Day-Party... glöm inte nu att anmäla er. det är senast den 20 maj, asså om 2 dagar =)



denna snygga brud & jag... glöm inte anmälan till B-Day-Partyt!!!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

tens??

ledig idag & knät är mycket bättre idag. igår var jag nästan gråtfärdig från att ha gått från parkeringen på ryhov ända till sjukgymnastiken. jag fick med mej TENS hem och använder det 3 ggr om dagen. men ändå känns det som att det har blivit ännu bättre... här nere ser du en video om du undrar vad tens är ;)



            


tyvärr blir det ingen kryssning, dels för att vi inte hade timvikarier & för att sjukgymnasten avrådde mej från att anstränga knät. och vad gör man på en kryssningsbåt?
så nu ska jag jobba på extrajobbet imån & på torsdag, tur att man mestadels får sitta ner på jobbet. semesterdagen jag hade tagit på torsdag får jag la skita i, finns ju redan en vikarie för mej så finns inte mycket att göra åt. får ju ändå betalt... 

jahopp... dagens då... ledig då, frågade mami om hon kunde hjälpa mej och putsa förnstrerna, okej inte världens vackraste väder ute men lika bra att få det gjort. sen pumpa däcken på bilen. och sist... småpacka resväskan till USA =)  



Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

grillfest hos svenish den 14 maj















Postad i: < bilder > Kommentarer (4)

ont ont ont

jag vet inte vart jag ska ta vägen eller göra... min knäsmärta dödar mig, jag vette fan vad som har hänt. jag har så ont att jag vill börja gråta så fort jag går. jag har svårt för att käka tabletter men är nog tvungen nu, åkte hem till mina päron behövde lite tröst. fick ett plåster, sån voltaren. får se om det lindrar lite iaf.

ringde jouren på ryhov. men vilken sjukvård asså???

sköterskan visste ingenting, absolut ingenting. hon ville att jag skulle ha remiss från vårdcentralen imån. hallå eller? jag har aldrig gått till vårdcentralen för knät nån gång för dom kan ingenting där. sen tyckte hon att jag skulle ta alvedon. hallå igen eller? tror hon att en fjuttig alvedon hjälper eller... vilken tur att jag har tradulan hemma sen i vintras, hatar det men jag är illa tvungen.

ohhhh va negativ jag låter. men ni anar inte hur jävla ont jag har. det är som att nån klämmer sönder knät samtidigt som det ger illsmärta. jag blir stum så fort jag går för en backe eller i trappor. biter mej i läppen. hoppas hoppas hoppas de går över snart...

Postad i: < korsbandsoperation > Kommentarer (0)

partey

vilket hålligång det var igår... först grillparty hos svenish i hok. han & hans polare med 5 tjejer. kunde inte bli annat än crayyyyyyyyyyyy... tyvärr löd inte mitt knä mej så jag hade så fruktansvärt ont i det. tror det var mördarklackarna från i fredags som sabbade knät. måste gå över nu!!!

jaja... sen efter grillmat (förresten, svenish är mästerkocken i grillat, fy fan va gott), och ett X antal shotar & massa galen dans så drog vi till en 30-årsfest som var rätt så död. mitt knä sa ifrån totalt så jag drog hem istället... nu så är jag ASHUNGRIG, väntar på systrarna gundstedt som plötsligt hamnade i skillingaryd igår. vill ju ha pizza nuuuuuuuuuuuuuuu!!!

förresten fan va nice att sverige kom på tredje plats igår. sjukt roligt! grattis =) =)




Postad i: < party > Kommentarer (0)

bakis........

NOT!!!!!! hahahaha, som vanligt.

idag vaknade jag upp på bortaplan. med 2 stycken dessutom. vad fan hände igår egentligen??? :P

först AW, sen grillfest, trevligt som fan. sen harrys/sliver i mördande klackar. men jag överlevde kvällen. det som jag saknade var efterfest, vi är ju såååå vana att efterfesta. vad är det med folk här ifrån stan? ger man upp efter krogen? nåt annat roligt jag fick höra igår med... en eller två jobbarkompisar hade sagt till emma att han tyckte att jag & sandra (som är från vaggeryd) klängde och stötte för mkt. MEN HALLÅ??? jag vet precis vad jag gör och där hade han fel, vi kan inte rå för att vi är sociala och trevliga mot folk. inte mitt fel att vissa är tråkiga och bara sitter där och kommenterar.

dagens då... INLINES!!! och grillegrill hos svenish... bra helg =) =)




obs... det var emma & sandra jag följde med hem, tro inget annat för jag är inte lika låg som vissa personer...

Postad i: < party > Kommentarer (0)

hallå eller

klockan är 1 och jag ligger här i min sköna säng. vart en intensiv dag... jobbade ju på hemtjänsten till 13, sen hem och byta om, käka, packa, hämta mina klackisar hos skomakarn (tack susy), tanka som faaaan (fick ju bensinstopp igår hahaha), sen jobba... gick snabbt idag och så fuskade jag med en kebabtallrik med ris på rasten. MUMS!


det enda jobbiga var sista timman för jag blev så trött... men då kom en kille som skulle jobba natt. han och jag tjatade lite och han berättade om sin resa, hela sydamerika i 6 månader. fy fan vilken upplevelse. jag bara LÄNGTAR till usa nu... sen på vägen hem höll jag nästan på att få tårar när nån jävla kärleksballad kom på radion men tårarna vände och jag blev genast bra igen haha... ibland är jag störd, jag vet. hänt så mycket nu det sista, känslomässigt. jag kommer inte våga dricka cider imån på festen, vem fan vet hur jag reagerar när jag bär på så mycket ilska, hat, besvikelse & pyttelite sorg? äshhh... skitsamma =)


jag & sandra på gymmet i onsdags haha


nähäääää... nu ska jag kolla på bb bara för att. även om alla är DÖTRÅKIGA i huset nu.
natti natti alla läsare.

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lättnad

hahaha... här e blogginlägget jag skulle ha fixat igår men det började plötsligt blixtra & åska som fan så jag stängde av datan... men här e gårdagens inlägg:

puuuuuuuhhhhhhh... sitter hemma nu. vart mycket idag, jobb till 16. sen besök hos syrran. sen gymmet med mina goingar sandra & sassa. sen tjat & skvaller med dom. och sist hjälpte lollo mej med några tjänster som jag är sååååååååååå tacksam för. TACK TACK TACK =)

idag då...
nu sitter jag här hemma och är lättad. är så lättad att ibland så undrar jag varför jag inte gjort allt detta tidigare, klippa banden och gå vidare. kärleken kan göra en blind, jävligt blind. synd att man var tvungen att bli superknäckt för att inse att jag skulle sluta älska ETT SVIN... 
men men, nu har jag iaf jobbat som vanligt till 13 och nu snart beger jag mej till andra extra jobbet. imån e jag ledig wwiihhoo =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lite bättre...

idag känns det lite bättre på grund av att jag känner mer avsky och äcklad över situationen. det han gjorde är både lågt och billigt. igår tillät jag mig vara ledsen. idag är det slut på det, en ny dag och dax att se framåt utan svinet i min framtid.

idag så blir det solning på schemat och sen fotbollsträning. meeeeeeeeeeen, jag kanske skulle jobba på extrajobbet, de skulle höra av sig. hoppas men ändå hoppas inte. mest för att tänka på annat och bara jobba och det med inte är att det är skönt med en ledig solig dag =)



en sån här snygging hade jag inte tackat nej till hahahaha =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

jävla svin!!!

jag skiter ifall jag blottar mig här. men jag måste... jag är så sjukt besviken och ledsen så det inte är klokt. jag har blivit så totallurad av någon jag älskar mest. att bli krossad på det fulaste sätet som finns går inte att beskriva i ord... jag vet inte ännu hur jag ska reagera eller bete mej. tårarna bara rinner och rinner och jag kan inte förstå hur man kan vara så elak? att bli förödmjukad? att sitta hemma och vänta och tro att han har det trevligt med sin familj på släktträffen... släktträff innebar en sorts "otrohet". och det mest låga av allt är att bjuda hem denna tjej hem till sig direkt... typ nu idag bara! jag har inte ens hunnit och smälta detta. kan man ha känslor för någon och sedan bjuda hem någon annan ny? 3 år... 3 hela år... vad betydde detta egentligen? vad betydde det när du sa att du har känslor för mig? SAMMA VECKA MED!

vilken tur att jag är en bättre människa än så här. detta är hans riktiga sida. hans riktiga JAG som jag inte känner. idag tillåter jag mig själv att vara ledsen, även fast dessa tårar inte är värda ett skit för dig. jag är stark och kom inte tillbaka och säg att du saknar mig. du har förstört OSS på det mest värsta sättet man kan göra. jag tror på karma och onda människor kommer få sitt medan goda människor kommer få det gott!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (4)

vilken dag!!!

och va jag har haft överskottsenergi hela dagen idag. fråga mej inte varför, har hunnit med så mkt och är inte ens trött än. är tvungen att berätta om min dag nu för er hehe...

jobbelijobb till 12. sen skola, samma gamla vanliga tänkte jag. men nej, NATIONELLA PROV!!!! OMG!!!!!
jag trodde jag skulle dö... flashbacks, har inte gjort såna här prov sen gymnasiet för 100 år sen typ. först hörförståelse sen läsförståelse. jag gjorde mitt nästan bästa, nu gäller det tänkte jag. och innan jag gick från lektionen så sa ulla att jag fick mvg på hörförståelsen, wwwwiiieeee =) =)

sen då?? vad ska jag göra??

jooo... lämnade in min punkterade cykel på verkstan. är ju beroende av min cykel på jobbet. sen drog jag till min kära familj och hälsade på. och sen fick jag ett ryck, jag måste till fotbollsträningen, vädret var ju helt underbart ute. fick även min nya overall som är så jävla het. och här är jag mindre het haha...



sen så stack jag tillbaka till min kära familj. grillning och tjat. och dessutom så hittade min familj något ovanligt i förrådet. ett stor fet kista. helt sjukt... på lapparna stod det new york samt adressen och 1914.

antikrundan nästa kanske? eller vad tror ni mina anonyma läsare? kommentera please...
checka in kistan, kanske döljer sig ett lik inuti hihi.


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

vadå ledig?

vadå ledig? jag är aldrig ledig på mina lediga dagar. har hunnit att kolla ifatt bb iaf, det enda som inte var jobbigt. sen så... fixat & trixat med jobbet samt extrajobbet. min almenacka är fullproppad. fy fan!
sen... så städade jag undan all skit fårn göteborgsresan... kläder överallt, panik!!!!!!!!!!

sen så planera maten... oftast tar jag vad jag har hemma. men eftersom jag var ledig idag så körde jag på en mexikansk korvgryta, har inte ätit än, måste ju träna först. men innan dess blev jag baksugen så nu finns det 24 st snickerskakor i mitt kylskåp =)

nu så taggar jag löpning med D. skulle ju till fotbollen idag men fotograferingen blev inställd, känner att jag inte hinner med att åka in och träna annars... måste plugga spanska med... nähä, nu drar jag, hej då!


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

workaholic

jag har jobbat, jobbat & jobbat... no life! har även jobbat på extrajobbet, blev skickad till habo igår... en bra bit att köra men så skönt jobb. så kul att få beröm därifrån idag =) 

det är inte så kännt att få beröm från kommunen... vi ska bara göra allt och förbjuda saker och ting och aldrig få beröm för vårat slit! dom enda som berömmer en på jobbet är mina söta små gubbar & gummor, ett tack är guldvärt samt lite choklad på det hihi. men aldrig från ledningen så snacka om skilllnad på jobb och jobb!

idag är jag ledig, de ville att jag skulle till habo igen men jag jobbar hela helgen redan. måste hinna ifatt saker här hemma med. tråkiga vardagssysslor som tvätt, städ, plugg, hinna ifatt bb, sen ta kort med fotbollslaget, träna & besöka min lillasyster som är nyopererad.



ett kort jag blev taggad på sen festen i lördags i gbg, soft stil att festa i eller hahaha

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

kära göteborg

spontantrip??? JAAA!

i lördags var jag & sassa ute på en powerwalk. D & Sven var i halmstad och ville att vi skulle komma till helsingborg och festa med dom. men nää, lockade inte oss särskilt mkt... så tänkte vi på nadja & sandra i göteborg. vi ville till göteborg och så blev det. jag, sassa & emma tog bilen in medan D & Sven tog tåget från halmstad dit. party party heeeela natten lång i goa göteborg.



dagen efter då... jag blir aldrig bakis som ni kanske vet. vi bodde granne med liseberg och jag visste att den nya attraktionen athmosfere? fanns där. JAG SKA ÅKA! så fick jag med mej D, sassa & sven till liseberg. spökbaren is the shit, där satt vi från förmiddan och ända till kvällen. och där emellan åkte jag & sven athmosfere?. vilket jävla sug i magen asså!





Postad i: < resor > Kommentarer (1)