>

stressfredag

vilken dag... verkligen stressigt! packa packa och packa sen betalade räkningarna. på tal om jobbet, herregud va stressigt! man kan ju inte klona sig och jobba på två ställen samtidigt. försöker koppla av nu men det är svårt. speciellt när en granne ovanför spelar hög musik och jag börjar 7 imorgon. ohh!! jaja, orkar inte klaga. ska ändå flytta imorgon. så god natt alla ni... natti natti...

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

seg eller?

ja seg är vad man är. har inte vart hemma på hela dagen. min syster och jag åkte in till ikea och kollade in lite möbler. inför flytten. hon är bra på sånt syrran. fick massor av tips. det blir nog dessa saker (just nu i alla fall):







(detta set är inte från ikea)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

dejtingprogram ush

nu sitter jag hemma hos sassas mamma ingela. hon kollar på bonde och jag sitter här. bloggen är roligare än bonde programmet. folk är ju ändå med där för att bli kända. patetiskt! okej, paradise är inte bättre men mycket mer underhållande än bonde söker fru. förresten, kan man sluta sända såna "dejting-program"?? alltså man kan fan inte träffa sin livs kärlek genom ett tv-program där 20 människor står bakom kameran. manus kanske? vem vet? jag tror inte på sån kärlek, det är min åsikt i alla fall. så bort med bonde söker fru, ensam mamma söker, mammas pojkar, bachelor osv... släng er i väggen!  







Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

fotbollsfunderingar

nu idag så ska jag besöka arbetsterapeauten. har fortfarande inte lärt mig stavningen, hjälp!! sen efteråt blir det ett besök med.

och ikväll spelarmöte. synd att de lagt ner c-laget, läste det i www.hffdamfotboll.se . då blir det säkert mycket mer konkurrens om man vill spela i b-laget, för nu är det inte garanterat att man ens får spela någon match på helgen om man blir bänkad. det ska jag absolut inte satsa på men ändå. har ett sån lust att börja i wik igen eftersom flera av de "gamla" spelarna ska göra comeback. saknar de gamla tiderna. men det är stor skillnad mellan att spela med b-laget i trean och fyran som wik gör. det gick ju jättebra för mig höstas och hoppas den "formen" håller i sig om jag fortsätter i hff. vad tycker ni?? jag som vanligt, har beslutsångest...


en spagatbrytning


      
b-laget förra året        


 






Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

flyttkaos

nu är nästan hela lägenheten packad i kartonger. min underbara mamma hjälpte mig med packningen =)

på lördag smäller det. mindre kul är att det är min jobbhelg, men jag är tvungen. annars får jag ingen flytthjälp. slutar jobba 15 på lördag och en delad tur på söndag. kommer säkert va helt slut på söndag. nu har jag blivit av med spegeln och byrån i alla fall. känns konstigt att sälja dessa möbler, med tanke på att jag inte köpte dessa ensam från början. livet går ju vidare... eller?

                              
                                                                
                                                                   

 


ska ev. sälja senare 

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

inte långt kvar

hej alla ni (få) läsare =) hoppas allt är toppen med er! själv har man jobbat idag, en kortis 7-12. det är sällan det i vanliga fall hehe.

idag är mina planer att börja packa. för om exakt 6 dagar så flyttar jag. jag sa ju att tiden skulle gå fort. har lite funderingar på att sälja en del saker här hemma för att sedan köpa nytt. till exempel spegeln, den får absolut inte plats. byrån ska mina föräldrar köpa, eftersom det finns flera garderober i den nya lägenheten. bokhyllan blir till att sälja om det ska få plats med ett stort matbord i vardagsrummet. äntligen ska man börja inreda!
det blir nog ganska vitt i köket. sen björk i sovrummet. och ekfärgat och naturligt i vardagsrummet. vet fortfarande inte om jag ska köpa svarta skinnstolar till matbordet eller vitt. jag har ju en vit soffa men? ohh svårt!

annars har det inte hänt mycket i vardagen. var och hälsade på lollo och ungarna i lördags innan vi åkte till ryhov. sen spenderades hela kvällen där hos en. i söndags jobb och igår jobb. och bodypump förstås ;)

bjuder på lite bilder nu. men ha en bra dag alla ni...














Just det, jag glömde ju. i lördags efter mysbesöket så träffade jag mina pinglor sassa emma och sandra. jag och sandra var partysugna så självklart blev det lite party. första drinken skålade vi in 1.20 på natten =)




Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

god morron

lördag morgon... de va lite soligt ute nyss men nu e de molnigt igen. är så sjukt trött på det gråa. man e ju nästan trött hela tiden.

idag ska jag hälsa på lollo och världens sötaste ungar alexiz och leo. det blir nog mycket bus idag hehe. senare ska vi åka in till ryhov och hälsa på. nähä nu ska jag fixa iordning mig. kaffet väntar hos lollo. ha det bra alla ni!




tittut =)

Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

test test test

jag kopierade ett test som jag ändrade svaren på efter mig. jag hittade testet på en blogg, men inte vilken som helst utan det min underbara mallisvän ullas. www.ullaulla.blogg.se om ni vill veta =)



1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Har ingen bok i närheten... 


 2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Sushi =)


 3. Vad var det senaste du såg på tv?

Paradise Hotel


 4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Typ midnatt


 5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Tv:n... det är visst Scrubs.


 6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Först tog jag svinsprutan. Sen va jag på Tallis och jobbade kväll. På vägen hem lämnade jag tillbaka filmen Bruno i videobutiken.


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Facebook?


8. Vad har du på dig?

Myskläder


9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Hmm... jag kommer aldrig ihåg drömmar. Men det handlade nåt om att jag och D var på en konstig fest och jag hade gula glösögon på mig. Sen plötsligt låg vi på stranden och någon kastade sönder en flaska på D och jag blev förbannad och typ slog ner tjejen. Sen vaknade jag...


10. När skrattade du senast?

När jag pratade med D i mobilen ikväll


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

2 tavlor på buddha och inget mer... ska ju flytta =)


12. Har du sett något konstigt på sistone?

inget jag minns


13. Vilken var den senaste film du såg?

Bruno... sådär!


14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

möbler till min nya lägenhet. Flera resor till mig och min familj, vänner... Shoppat massor!! Men inte här, isf i london eller new york ;)


15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

jag tog sprutan idag, jag var anti mot den fram tills idag.


16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Fred så klart!


17. Tycker du om att dansa?

Ja, när jag är full.


18. George Bush?

ushhh... knäpp och galen!


19-20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

en angelina så klart, har alltid tyckt om det namnet. pojke hmm, svårt men en gabriel kanske =)


 21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

ja självklart


22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

öh inte en aning

Postad i: < allmänt > Kommentarer (3)

svinsprutan

svinsprutan... CHECK! det tog inte många minuter att vänta. sen när jag gick in i rummet så hann jag bara säga att jag har sprutfobi så sköterskan fick inte visa mig sprutan... men pang så vart de färdigt hehe. kvällen tillbringades på tallis och kvällen bara försvann, det går ju så fortatt jobba.

imån så är jag ledig. förhoppningsvis så är jag bra imån så jag inte blir sjuk efter sprutan. eftersom jag har tid hos arbetsterapeten?? imån och sen efteråt ska jag besöka min gosiga vän... håller tummarna för att inte få biverkningar...  


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

go morgon

har haft sovmorgon idag. förutom att jag blev väckt av D tidigt idag men jag somnade direkt efter. idag börjar jag jobba 16.15 på tallis. ska bli kul. innan dess tänkte jag ta en joggingtur på några km, smygstarta lite innan försäsongen börjar.

problemet nu är att jag velar fram och tillbaka om den där svin-sprutan. jag har alltid sagt nej nej nej pga flera olika orsaker. men nu när alla mina närmaste har tagit den, så vill jag ju också. det är bättre att ta en spruta må dåligt några dagar och sedan ha de goda samvetet att jag inte kan smitta någon av min familj, vänner eller pensionärerna på jobbet. jag vet att massmedia förstorar allt men ändå. en liten sanning finns det ju. jag som jobbar inom vården kunde ha tagit den för 3 veckor sen. och ikväll så är det spruttajm mellan kl 16-19. men jag jobbar ju då =( annars får jag ta det nästa vecka men den gruppen som är snäppet äldre...


Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

slutar snart

snart får jag gå hem från jobbet... är astrött! sovit för lite i natt... tänker för mycket på allt och alla... måste lägga av! slappna av! chilla! men jag oroar mig för mycket om mig, oss, framtiden, utbildningar, vänner, familj, jobbet, fotbollen allt... jag vill så mycket men jag orkar inte. vill annat. men ändå inte. ska hem nu och koppla bort tankarna genom en powernap. hoppas det hjälper innan bodypumpen ikväll...



Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

paradise hotel

vilken underhållning. sex direkt!! killen sa först: nej, dom kommer att se!! hon tjejen svarade: vilka då kommer att se??

störda men klockrent sagt. man märker hur intelligenta folk är som väljer att vara med i paradise hotel frivilligt.
i alla fall... underhållande för att va första programmet. kom precis på att emelie höll på att anmäla mig till paradise hotel precis när jag blitt singel. tack omtanken men nej tack hahaha.

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

blää söndag

helgen är över och det är söndag idag. vaknade 14.30, KATASTROF! nu har man missat halva dagen. skulle ju ha satt på väckarklockan igår ohh!! jaja gjort är gjort.

i fredags så festades det. asrolig förfest hos sassa. ni kanske la märke till det på facebook hahaha :P senare stack vi till martini och fortsatte festen, vilket va onödigt för det sög verkligen. sen blev det hemgång. ska aldrig mer dricka vin på fester, man blir ju helt seeeg. nästa gång är det sprit eller öl som gäller!!! 

igår så åkte jag och papi till jkpg och köpte lite möbler till mig. kom hem med en tv-bänk och en sänggavel. så skönt =) kvällen var det jobb på tallis som gällde. emliii jobbade med sen stack vi hem till henne och tjatade. hon är så gooo, bara så ni vet hehe. nu ska jag nog cykla hem och hälsa på familjen...  






Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

förfest hos sassa


erika & jag


crazyyy emma


skååååååål


systrarna gustavsson


leka?


facebook så klart ;)


fina evelina & jag


push up??


vi posar


gggrrr


jag förstör kortet tror jag haha



söta sassa & sejd


fotografen


höööh


snygg mobil ;)


pusssssssssssss


snus eller vad sandra


emma???


jag med sassas ögonlapp??

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

äntligen freeeedag

mmmmm va det doftar gott i lägenheten nu. snart är maten färdigt. fläskkarée?? med mycket sås, potatis & grönt. sitter och kollar på repriser av one tree hill nu. senare blir det att tagga för partyyy =)

min goa sassa har blivit en riktig partynisse nu så hon har ordnat förfest hos henne. sen utgång med tjejerna. men innan dess blir det käk, tvätta kläder och göra iordning sig för kvällen. 

ha en trevlig helg alla ni. det ska jag ha =)  
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

glad idag

sitter på jobbet nu. har precis ringt ett samtal om några möbler jag vill ha. en tv-bänk, en byrå och en sänggavel. allt i björk. tjejen har lagt undan det till mig eftersom hon jobbade idag. har hittat precis allt jag vill ha till vettiga priser. jag bara lääängtar tills jag kan göra iordning min lägenhet. har inte kännts som ett hem på torsbo pga flytten. 

efter jobbet tänkte jag träna lite. behöver bränna nu för kilona börjar smyga fram haha. sen efteråt blir det ännu ett sjukhusbesök =)  




idag är jag glad

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

onsdag kväll

har vart ledig i 2 hela dagar nu. ganska skönt att vara ledig mitt i veckan faktiskt. igår var jag och pappa i sävsjö för att min bitch skulle besiktas. nervös är man alltid men allt gick galant!

idag så besökte jag arbetsterapeten?? inne på ryhov. har ju glömt bort att berätta att min lillfinger som jag visade på foto här på bloggen... den va ju bruten. en fraktur! första gången i hela mitt liv får jag en fraktur. men jag var ju knäpp som gick med krokfingret i 3-4 veckor utan att veta om det. så nu får jag gå med en skena i 6 veckor. sjukgymnastik därefter. och en gång i veckan ska jag besöka arbetsterapeten?? för att tvätta och tejpa om fingret. (ursäkta stavningen) 

passade även på att besöka en speciellt person inne på ryhov. jag är så glad för dennes skull för att det har gått så bra. vi passade på att ta en "promenad" och va ute lite. sån skillnad sen jag va där sist i lördags. positivt =)

nu är det läggdax... jobbar 7 imorgon. natti natti!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

flyttdax snart

ja det börjar närma sig. men de blir ändå 1 december flytten blir för datumen innan passade inte mig pga jobbet
jag som hade hoppats men men... tänker inte stressa som jag gjorde sist! denna gången ska allt ske i lugn och ro. kollar ganska ofta på blocket efter något fynd men kommer ändå köpa lite nya möbler till lägenheten. det som behövs är bland annat:

- köksmöbler (blir nog vitt)
- soffbord (björk antagligen)
- tv-bänk (björk där med)
- ektorp fotölj (blekinge-vitt)
- ev. ny sänggavel (vill ha malm)

ja sen finns med massa mer jag vill ha men detta är viktigast just nu i alla fall. ska bli så jävla skönt att flytta från torsbo och locellus. förresten, fick reda på av en granne att folk som bor här på torsbo i samma etta som jag betalar sin lägenhet billigare än mig fast de har nyrenoverat. är inte det sjukt? 
jag blir sååå förbannad, varför ska jag betala mer än alla andra för? vem fan försöker dom lura? 
ska bli sååå skönt att slippa locellus, dessutom har dom fortfarande inte putsat fönstrerna här trots allt tjat. jaja nu ska jag inte bli alltför negativ. snart är man tillbaka till city =) 
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

halloween 2009


jag är en flygvärdinna ikväll


sassa är kvällens polis


emma är våran playboy


kristian har man inte sett på 100 år


fyllebild


sassa & emma


aggressivt


sassa & jag inne på olearys


ohh yeahhh


men klas???


get out of my face

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

datorjävel

jaa du såg det. ska först börja med att berätta att min kära dator har ju krånglat. hela skärmen även fast jag klickar upp internet så visas allt snett åt vänster. till och med musen gör så.

vad fan kan det bero på???


jag blir ju galen!!! om du känner nån som är duktig på datorer kan du säga till mig då?? det är sååå jobbigt att inte veta vad det beror på. jag har inte pillat på nånting. det bara blev så när jag startade datan för drygt en vecka sen. så snälla snälla hjälp mig!! =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

bodypump

nu ska jag iväg och träna bodypump med min syster susy. har inte vart och tränat på en hel vecka. har verkligen abstinensbesvär nu pga det hahaha... önska mig lycka till =)




lånad bild från www.aaby.blogg.se

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

FÖRLÅT!!!

jag vill verkligen be om ursäkt för den riktigt dåliga uppdateringen. jag skäms!! vill inte bara ursäkta mig med massa ursäkter så det räcker med att säga att den senaste veckan har vart jobbig för mig pga en händelse. därför har jag inte haft lust, ork eller tid att engagera mig med bloggen. det blir ju bara halvdant annars. men nu ska jag komma ifatt och åter igen... FÖRLÅT!!!
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)