>

jävla korsband

idag har jag noll lust att skriva nåt positivt. det går inte. jag tänker inte låtsas va glad heller för det är jag inte. fan va livet suger ibland. jävla korsbandsskador, måste sånt finnas?

läkaren sa att om jag ska fortsätta spela fotboll så är det bästa att operera för han var för det. opereras jag inte riskerar jag få andra skador i till ex miniskern. då blir det ännu mer komplicerat att operera. tänk, 3-4 mån väntetid till operation och samtidigt mycket träning. sen operation. och sedan den lååånga vägen tillbaka 9-12 månaders rehabträning. är allt detta värt det???

vad tycker ni??? ni som läser detta... vad tycker ni som känner mig?? fotboll är ju mitt liv, eller nästan men en ganska stor del av det. jag är 24 år snart och älskar fotboll. ska jag ta den risken??

gahhhhhhhhhhhhhh............... god natt!
Postad i: < fotboll > Kommentarer (1)

sex and the city 2

igår så blev jag glad... superglad! tävlade om biljetter till smygpremiären av sex and the city 2 på facebook olearys egna sida... gissa vem som vann??? JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sex-and-the-city-2


men ett problem... bara en enda biljett. av en slump ringde jag min lillasyster och frågade om hon ville ha den... så sa hon att hon oxå hade tävlat på samma tävling. så hon kollade upp direkt om hon vunnit och det hade hon med! så vi bytte om och åkte in till olearys och hämtade biljetterna av ivan. TACK!!!

en cosmopolitan, plockbuffe, cider, goodiebag... sen filmen... asbra, ni måste se den!!














Postad i: < party > Kommentarer (0)

köttfärsröra

sååå idag är jag hemma med... orkar verkligen inte stressa upp med saker och ting efter jobbet. igår kom jag hem 20.30 och idag 16.30... det känns i kroppen att man är sjukt seg. men men... ibland får man väl va det!
stackars sushi... hon är sjuk. hon bara sover sover och kräks emellanåt. undra vad som är fel? gravid kanske :P

i alla fall... idag jag har och min babe hjälpts åt med middagen. lagade en jättegod och mättande köttfärsgryta där receptet utgår från viktväktarna. Eftersom jag tycker de är ganska enkelt och roligt att laga mat så var det här superlätt att laga...

-Stek köttfärs ca 300 g tillsammans med grovhackat gul paprika och röd paprika. Lägg även i en stor gul lök, skivad. Blanda i 2 msk tomatpuré och en dl köttbuljong (men koka 2 dl, spara resten). 2 tsk oregano, 2 tsk basilika, salt och peppar med. Låt allt puttra i 5-10 min.

-Samtidigt så kokar du upp 5 dl pasta ex makaroner eller snäckor. Sedan häller du i resten av buljongen i köttfärsröran och pastan. Förbered 5 st stora hackade oliver samt smulad fetaost 30 g. Detta serveras över köttfärsröran.

Voila!!! MUMS!!!



Postad i: < recept > Kommentarer (0)

söndag kväll

ojj va sent det är... tänkte hinna med ett blogginlägg innan jag somnar...

idag har jag faktiskt helt ärligt vart sjukt seg. tror de beror på gårdagen eftersom det var hålligång hela dagen. hade ingen röst kvar igår kväll men idag är den tillbaka. fick ett ryck och började städa D lägenhet. bättre det än att ligga och zappa och sova emellan. nähäää du!

sen vid 17 så var det fotbollsmatch som gällde. våran med (orkade inte va borta en heldag eftersom machen var mot torpa ais nånstans vid tranås) men idag kollade jag på waggeryd som mötte värnamo. vädret var perfekt med sol. inte stekande hett som igår men varmt var det. i alla fall... det var en bra match, en av de bättre jag sett i år från vaggeryds sida. sjukt spännande när det stod 1-3 där vaggeryd pressade på men det räckte inte. enkla misstag kan tyvärr leda till förlust.  

wolfman var kvällens film och så lagade jag & D till goda räksmörgåsar. men filmen... njaeee... inget vidare! god natt! måndag imorgon...
Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

en heldag i göteborg

 

 

  
  
  

 

mysig lunch på ett café i göteborg... universeum därefter men sist men inte minst... liseberg! bilder beskriver mer än ord...

Postad i: < resor > Kommentarer (0)

hem ljuva hem

sååå... är hemma hos mig med emelie. har jobbat på tallis ikväll och kvällen gick ovanligt fort. men imån blir det andra saker på g. för då ska jag & min älskling till gbg. ska bli sjukt kul men jag har faktiskt försökt hålla käften om det. men han avslöjade mig så klart... universeum först och sen liseberg! få se om man kanske hinner shoppa emellan... sånt hör ju till!

det som förvånade mig var att D sa att han vill åka den där trä bergochdal banan på liseberg. och jag ba: VAAAA???? har du inte åkt balder!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii. det är ju ett måste!!!





hoppas hoppas hoppas vädret är super imån. då blir dagen ännu bättre! =)

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

trötter

mina ögon går nästan i kors... är så sjukt trött. haft fullt upp heeela dagen.

dagen började med sjukgymnastik i ryhov med anne. gick igenom nya övningar för knät och det känns mycket tuffare nu. samtidigt mycket roligare med (tro det eller ej). men samtidigt känner man:

"hmmm, kommer jag vara samma jackie på fotbollsplanen efter skadan?? vågar jag ta den risken??"

fan va svårt sånt är. varför varför varför??? har i alla fall bestämt mig att inte gå ut för tidigt. vill kunna spela fotboll i 15-20 år till så bättre att vara försiktig. i alla fall...

efter sjukgymnastiken så drog jag iväg till a6 efter ett evigt letande av nya köksgardiner. fann det till slut inne på åhlens. passade även på att småshoppa lite på ikea. hittade ett snyggt soffbord men fann dessvärre ingen passande tv-bänk. har inte lust att lägga ut tusentals kronor på möbler till min lägenhet pga att jag & min älskling ändå ska flytta ihop senare, någon dag. vill bara få lägenheten gjort innan 5 juni. så man kan va nöjd och glad och lägga dom projekten åt sidan och sedan satsa på thailand.

nähä... nu är det dax för lite sömn. förresten, jag har självklart smakat på marabou polkachoklad ikväll. fan va nice!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

skridskooor


leliz julklapp från oss... skridskor =D


lollo fryyyser


gruppfoto


gruppbild 2


jag & leli spelar "ocky"


inget vidare med varken mitt ansiktsuttryck eller rögleflaggan


jaha... de va alla kort från skridskoåkningen i vintras. jag minns mest av att de va så j#&*a kallt ute. i alla fall... kom nyss hem från jobbet. kvavt som f#n ute men på nåt vis va det skönt ändå med värme. nu så kallar duschen på mig och sen sängen... ska på sjukgymnastik i stan imån på morgonen. lite shopping kanske man hinner med ;)

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

sena kalasbilder

fan va slött det är i våra bästa år... jag har väntat ett helt avsnitt på ett avslöjande. kom igen säg det då!!!

idag har jag inga planer förutom att jobba kl 15. städa lägenheten kanske, sen efter kalaset i lördags...


     


  
















längtar till lördag! ska bli så skönt att göra nåt annat än bara jobba och va hemma. ska överaska min älskling, även fast jag vet att han vet haha... det är inget särskilt tycker jag men han kräver inte guld och gröna skogar heller... (säger man så?!). bara komma att komma iväg och bara va med min D =)

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

tisdags tv

nu börjar dagen lida mot sitt slut. kollar nästan aldrig på tv hinner ju inte... men tisdagar är man klistrad! femman asså! ugly betty, DESPERATE HOUSEWIFES & cougar town!
egentligen ska man ha godispåsen framme med coca men men... de hanns inte med.

idag har jag vart på fotbollsträningen... jag kunde passa med högerfoten idag utan att få ont i knät. yääääää!!!! men men... det är inte världens nöje att rehaba. det är så tråkigt! även om jag inte kan spela i år så ska jag satsa nästa år!!!!!






vad gör jag? armar & ansiktet... puhh

nähä... dax att lägga sig snart... min plutt ligger redan och sover. natti natti!

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

jobbelijobb

hemkommen från jobbet... jobb jobb och jobb... det är bara jobb nu för tiden! och efter denna helgen så tänkte jag "fan va tiden går fort, det är snart sommar". det är helt sjukt, sommarn kommer väl gå ännu snabbare. tur att man har thailand att längta efter, så vintern blir kortare! här ser ni hur fullt upp det är med allt. jobb på vardagar och detta på helgerna framöver...



- v 20:
överaska D med en hemlig resa på lördag. söndag kolla på våran match.
 
- v 21: lördag jobb sen maskeradparty på kvällen. söndag sex and the city 2 med tjejerna.

- v 22: lördag födelsedags fest hemma hos mig + öltält i skillingaryd. söndag tårta med familj & vänner.

- v 23: jobbhelg!

- v 24: lördag maskeradparty 2. söndag jobb.

- v 25: midsommarhelg=jobbhelg

- v 26: denna helg börjar mina 2 veckors semester =)




skynda dig semester!!!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

överaskning

har inte jag världens underbaraste pojkvän?? kolla vad han gav mig idag efter jobbet =)







sushi nyfiken så klart


på framsidan av kortet stod det "Älskar dig"... sedan i kortet " Du förgyller fortfarande min vardag". man vet inte vad man ska säga... han är sååå underbar!!! älskar honom fööööör mycket =)

annars idag har det inte vart nån dag alls... bara sovit bort hela dagen. tog tag i kragen ett tag och lagade mat. sen sov jag igen. och sen tog jag tag i mig igen... ut och jogga! joggade några kilometer sen hamnade jag på susys fotbollsträning... fan va sugen man blir!! saknar fotbollen!!

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

storstädning igen...

jaaa fast denna gång hos min kära pojkvän. stackarn, han bara jobbar jobbar och jobbar och imorgon fyller han år. jag som är ledig fram till 15 kom ju på... att jag kunde städa för att va snäll =)







sååå full rulle här... måste fortsätta vidare... bye byeee

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

jag är på gång...

storstädning på gång här hemma hos mig!! och tro mig... de behövdes hehe. skönt att ha de överstökat, även fast man knappt aldrig är hemma. måste skynda mig med maten sen. jag börjar ju jobba 15 och älsklingen kommer hem snart...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

sushi

våran lilla lilla bebis är tillbaka. sushi =) =) =)

igår när jag va på fotbollsträningen så ringde telefonen... en kvinna hälsade att hon trodde att det var våran katt som var hos dom. så skickade hon ett mms och sååå var det sushi. efter träningen så åkte jag till djursjukhuset och köpte specialfoder pga att sushi var så mager. stackarn!!
nu så ska hon va hos mig hela tiden här, vart jag än går... ohh va jag har saknat henne!















Postad i: < vänner > Kommentarer (0)

tallis

idag har jag jobbat HELA dagen på Tallis... från morgon till kväll. puhhhh tänkte jag på morgonen, är ju inte van... men det gick =) roligt va de!!

kvällen blir lugn... väldigt lugn... D ska upp tidigt och jobba imorgon och jag ska iväg med laget och kolla på matchen mot vimmerby. ska bli nice!!

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

hawaii

gissa vad som väntar på mig i ugnen?? PIZZA =)

jag orkade verkligen inte stå i köket nu efter jobbet för att laga mat... jag & min älskling ska ändå till Ica Maxi och storhandla så fort han kommit hem från jobbet... kvällen bjuder på fredagsmys!

Se hela bilden

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

kick-off

såå. är hemma igen. cyklade för tidigt till jobbet. vi ska iväg på en kick-off och smarta jag trodde att det var vid 9. noppp, 10 var det!

mina planer idag... jo kick-off med jobbet till 16. sen in till stan och rehabträna på fotbollsträningen. är knät bättre så är jag nog med i nån övning.

på tal om fotboll... var ju på match i söndags. vi förlorade med 6-2. mot habo!
fan suck!! hela deras lag bestod ju av två spelare som utmärkte sig mest och låg bakom de flesta målen. jag vet att vi kan mycket bättre. tyckte vi va klena i närkamperna, lät dom spela fotboll. i närkamper ska man trycka på och aldrig förlora kampen. vara envis!!! förlorar man får man inte ge sig, ta tillbaka bollen.
jag ville ville ville in och fajtas, som sagt, så fort knät är någorlunda bättre då jävlar!

Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

heja heja hv blå


bara jag...


eliseee

slutspelsskägg

i regnet


riktiga fans


hv anländer


nu blire fest

Postad i: < bilder > Kommentarer (0)

%%%???!!!====///)))(#)")"

är så jävla arg... inte arg men jävligt irriterad på en kassörska. för fan om du ska jobba inom service och med människor kan du väl fan va vänlig mot dina kunder?? är det inte eran policy??

jag trivs väldigt bra på mitt jobb för att jag älskar att jobba med människor. ( och så hoppas jag att mina pensionärer tycker om mig med =) ) och för att utföra arbetet bra så ska man behandla dom andra som man själv vill bli behandlad. man ska va vänlig och ha ett leende på läpparna. okej, ibland har man dåliga dagar, men inte varje dag eller hur?

idag när jag stod vid kassan och skulle dra min vårdtagares kort så frågade kassörskan om det skulle betalas med kortet. ja sa jag. vad är det för kod frågade hon? jag vet inte sa jag och vårdtagaren kunde inte det heller. man måste kunna koden sa kassörskan. nej jag kan inte den för andra gången. sen säger kassörskan men det måste ni väl veta att man måste kunna koden. 

då kokade jag inom mig och svarade: under alla år jag jobbat inom hemtjänsten har jag aldrig behövt kunna en kod för ni har alla koder i pärmen bakom dig! men då ska jag väl tänka på detta nästa gång, för första gången! 
då sa kassörskan okej sa inte ens hej då. 

stackars vårdtagaren som var med mig. fan att man ska bli behandlad så här! alla andra kassörskor har aldrig ifrågasatt detta och har alltid vetat vad detta handlar om och slått upp koden på en gång. nej, detta är ingen vikarie jag pratar om! jag skiter i ifall du som läser detta känner personen för jag var bara tvungen att skriva detta pga irritation. kassörskans agerande var irriterande och man ska hjälpa sina kunder, inte ifrågasätta 3 ggr på ett otrevligt sätt! om du är trött på jobbet... BYT JOBB! sluta va bitter och ge dina kunder ett leende på läpparna så kunderna kommer tillbaka!   
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

seeeg

ohhh va seg man har vart idag. jag klev upp vid halv 11 (förutom vid 6 tillsammans med D men jag la mig igen sen). jag MÅSTE sätta igång och göra nån nytta... typ diska!

förresten... ska lägga upp bilderna snart. D har bättre bilder från bröllopet i sin mobil. så snart...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

marias bröllopsdag

idag vankas det bröllop. min kompis maria som jag umgicks med mycket i högstadieperioden ska gifta sig. hon är den första tjejen i "gänget" som gifter sig. kan inte fatta det... att tiden gått så fort. kommer att träffa en del från "gänget" idag, ska bli så kul! ni får se hur jag ser ut när jag är färdig... har knappt en timma på mig. iiiiiiiiiiiiii...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

www.skillingaryd.nu

Var är katten?
Inlagt fredag 30 april 2010
Vår honkatt Sushi försvann sent igår kväll från sitt hem och har inte setts sen dess. Hon försvann från stationsgatan i Vaggeryd. Sushi är ett år och ser ganska liten ut. Bilden är tagen för cirka två veckor sedan. Om ni har sett henne eller vet något, snälla kontakta oss. Vi saknar henne!
Jackie: 073-5551195
David: 076-1703666
Postad i: < vänner > Kommentarer (0)