>

göteborg morgon??

????????????

vilken kväll & natt & morgon. göteborg är farligt och sjukt roligt. är på hotellet nu... skulle visst va utcheckade för en halvtimma sen men, vi tjejer kan va lite sega. nu måste vi vänta på att våran chafför emma nyktrar till sig, annars kommer vi aldrig hem. men tack för igår tjejer, ni är underbara! ♥
Postad i: < resor > Kommentarer (0)

göteborg nästa

nu sitter jag, sanna, elise, sassa & emma på väg till göteborg. det kommer bli en galen helg!! nu börjar festen =)

Postad i: < resor > Kommentarer (0)

fredagsskräck

vilken klassiker som går på tv nu. scream. kommer ihåg när den gick på bio. fan va rädd man var... för masken osv. men idag, hmmm den senaste skräckfilmen jag tyckte var obehaglig var den senaste terror på elmstreet. ohhh det var inte lätt att somna sen efter att ha sett just den filmen.


imorgon... då ska jag och tjejerna till göteborg och roa oss. vi har bokat hotell precis på avenyn. dagen ska bestå av shopping shopping shopping och god mat. sen har sandra utflyttningsfest och senare drar festen vidare till city. är inte duktig på vart man ska ta vägen osv... jönköping kan man ju utantill men göteborg. jag vill dansa =)
så länge tjejerna är med så kommer allt vara på topp!!!
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

huvudvärk

okej, inga ursäkter för att komma undan spanskaprovet idag. jag lovar. men fan va jag har ont i huvudet och nacken. vad har hänt? kanske pluggat för mycket? eller suttit vid datorn för mycket?
jaja... skitsamma. idag har jag massor att göra. dagens planer är:


- göra spanskaprovet i skolan

- hämta tapeterna för femtielfte gången

- åka till systemet

- träna eller jogga runt sjön

- käka lunch

- lämna bilen för vinterdäcksbyte

- packa inför helgen

- umgås med tjejerna eller kolla på innebandymatch

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

mina köp från onsdags...

 

tunikan köpt på monki & väskan på bik bok i jönköping

Postad i: < shopping > Kommentarer (0)

plugggggggggg

jag vill sova... asså på riktigt. jag e sååååååååå trött. är inte van att sitta uppe sent för att plugga inför ett spanska-prov. men jag ska ha mvg imorgon och det innebär plugg plugg plugg tills det sitter i benmärgen.

svårt att hitta en sorts ro till plugg. här i min lägenhet kan jag få för mig en miljon saker att göra. samtidigt titta på tv. och äta. och duscha. och facebook. och bloggen. ja, det är svårt men jag fixar det!

förresten, istället för gymmet så körde jag ett zumba-pass ikväll. fan va kul det är! ända tills mitt knä knäcktes till i SISTA dansen. knä-jävel!!!
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

mamis födelsedag idag

sååå. färdigjobbat!!! nästa gång jag jobbar är onsdag nästa vecka. LYX ELLER VAD??? =D

nu ska jag iväg och fira min underbara mami som fyller år idag. så det blir lite tårta med familjen snart.


Postad i: < familj > Kommentarer (0)

effektiv träning

va effektiv jag var på gymmet idag. körde crosstrainer i en timma och samtidigt hade jag övningarna i spanskans imperfekt och preteritum framför mig. jag övade, övade och övade. wops, en timma gick och sen stack jag hem. expert på detta område nu hehe... satsar självklart på ett mvg på fredag!

nu har jag ätit tonfisksallad till lunch och snart åker jag till stan. till monkys smygpremiär med sanna och sassa.
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

uppdatering hehe

nu sååå ska jag dra iväg till gymmet. söta emelie ringde och frågade om jag kunde jobba till halv 4 på tallis för en stund sen. men oh, jag får dåligt samvete men samtidigt. jag ska ju gymma idag, jag måste plugga idag. jag måste vara redo halv 5 för att åka till stan. samt äta lunch där emellan. upptagen eller?? :P


en gammal bild från förra året och min sushi, miss uuu

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

dagens planering

- äta en onyttig frukost haha (mackor med jordgubbssylt på)

- GYMMET (vädret är för trist för en joggingtur)

-
betala räkningar


- hämta tapeterna på syntema


- plugga inför spanskaprovet


- SHOPPING =) =) Monki har premiär i jönköping ikväll!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

tonfiskmiddag

idag har jag vart duktig. blev en underbar löprunda runt sjön. ca 10 km om ni undrar. en gång till imorgon om vädret är likadant. passade oxå på att sola idag med!

senare på kvällen kom sassa & sanna och hälsade på. skvaller & mat. jag lagade en lätt middag till oss 3, tonfisksallad, ägg, broccoli/rödlök-röra med en klick lätt creme fraiche franska örter. Supergott!!!


Postad i: < hemma hos mig > Kommentarer (0)

soool

sooool ute idag igen! igår blev det ingen jogging för det blev plötsligt så mörkt. men idag då jävlar. tyvärr ska jag först på möte på jobbet, eftersom jag missade det igår. men vad gör det en timma...

nu äter jag lunch... kycklingfilè & broccolisallad. mums! senare idag ska jag försöka hinna att hämta tapeterna... sen träffa sassa. planera inför helgen som kommer bli galet kul... gissa vad???

jag & tjejerna (sassa, sanna, elise & emma) har bokat hotellrum i göteborg city. En hel helg fylld med shopping, god mat, utflyttningsfest, krogrundor & champagnefrukost =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

måndagar är underbara.. NOT

och så har det alltid varit... men ibland så kan det vara skönt att komma tillbaka till veckans rutiner ;)

vädret är helt underbart ute! sol sol soooool. jag ska strax byta om och kanske ta en joggingrunda. annars så blir det en sväng till gymmet. mina "kärlekshandtag" börjar bli synliga och en kompis sa att jag började få höfter hehe. dax för att röra sig från soffan och äta NYTTIG mat. inte pizza, godis och mackor med jordgubbssylt på!! =(


förresten, här är middagen som jag lagade i helgen till mig & sassa
grekiska biffar, klyftpotatis, tsasiki & sallad så klart!

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

grått & trist

inget vidare väder ute idag... hade det vart soligt hade jag definitivt sprungit ut på en runda. har gått upp som bara den denna veckan. så är det när man är lat och sötsugen jämt hahaha.

idag har jag hunnit med att jobba till 15... det gick fort som bara den idag. nu är jag nyduschad och ska träffa mina pinglor emma, sassa & erika snart. antingen drar vi till nya fenix en sväng eller så kör vi på lördags MYYYYYSSS!



Vad ska ni göra ikväll då?? Party eller?? =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fredagsöl

nu är det idoltittande med mina söta vänner sassa, erica & eve. ni måste ju hålla med, om att olle är för jävla snygg? helt sjuk. tro mej, jag är kräsen men han är fööör het.
känner fortfarande att jag stinker vitlök haha. jag lagade en riktig middag till mig & sassa. kortet kommer upp imån istället!

men nu är ölen öppen och ikväll är det lokala puben som gäller med dessa tjejer ;)

 

Postad i: < party > Kommentarer (0)

god morgon!

jag borde vara lycklig och hurra för att det är fredag. men (tyvärr) jobbar jag extra hela helgen. så det blir en lugn helg för min del. har även skola idag!

så här såg det ut utanför mina fönster idag...

 

nä nu ska jag till syrran och hälsa på... sen är det skola som gäller!
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

lyxfällan vanita OMG

OMG!!!

jag veeet att alla som är med på lyxfällan är mer eller mindre dumma, nochalanta, lata... men vanita i kvällens avsnitt tog rekordet!

- jag lever för det här lilla guldkortet, säger hon. skrattar och ler och berättar att hon använder lånade pengar från 4 banker och vill flytta från sverige för att uppfylla sina drömmar. samtidigt så lyckas inte tjejen ens att fylla i a-kasse lapparna och hon är ett år yngre än mig!!!!????#####&&&&&


för fin för vanliga jobb, klarar inte att leva svenssonliv blablabla massa ursäkter. hon ligger i skuld med 1000 tals kronor och passade även på att shoppa eftersom lyxfällan skulle komma, så skulle man se det från det ljusa sidan?????
5 månader i sthlm och hunnit att shoppa för nästan 50000 kr. samt betalar hyra, mat, stureplan ALLT för lånade pengar. Kan inte låta bli men i vilken värld lever hon i egentligen?? Bruden är blåst på riktigt, det har hon bevisat för hela sverige ikväll.


hon är söt som bara den men har inte många hästar i stallet...

Postad i: < allmänt > Kommentarer (3)

nytt jobb

jahopp... sitter här, slutade sent idag från jobbet. var på en ny avdelning som heter eken. det gick helt okej idag. alltid kul att prova på nåt nytt, även fast man inte känner så från början. det är alltid värmande när vårdtagare säger så fina ord till mig där, speciellt dom som känner mig sen tidigare.

dagens planer... jag vill och vill träna. men jag orkar inte stöta på en viss person inne på gymmet. jag orkar inte se dig i ögonen. men jag måste träna, vill ha värme och ljus så man kan ta en skön joggingrunda istället. det är så befriande!!


senare ikväll är det plugg som  gäller... måste läsa boken och dessutom plugga glosor. jag är och har alltid varit en dagen innan människa när det gäller skolan.

 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ensam

här ligger jag ensam... mörkt är det ute och snöat har det oxå hunnits med. men jag vill inte ha det så här... jag vill åka iväg till varmare länder, typ thailand. med min kärlek men kärlek kan innebära med min familj eller med mina vänner.

nu är jag lite deppig så jag menar egentligen med dig och våran thailandresa som vi hade bokat till december, men som inte blir av. jag hoppas och vill fortfarande innerst inne men det går inte. att inte åka till thailand med dig gör ingenting nu... det som gör mest ont nu är att vi inte är sams. jag är envis jag vet, men jag tänker inte ge mig. jag är värd 100000 gånger med ursäkter för det elaka ordet och med den attityden som tog hårt på mig. jag tänker på dig, på oss varje dag men jag tror på karma. det kommer tillbaka...


"man tror att den första kärleken i livet är den sista tills man inser att den sista kärleken är den första"

Postad i: < kärlek > Kommentarer (2)

tävling

IRONI!

nu pågår en tävling för er läsare, gäller er alla oavsett kön, ålder med mera...! nu är det bevisat, att man kan fixa till fina bröst utan att använda kniven. sillisar släng er i väggen... here comes real stuff:

1. Emma G
2. Sussie A
3. Sassa G



Guess who??? Skriv svaret och ditt namn i kommentarlistan. Vinnaren utser jag i veckan. Lycka till!!!  HAHA

Postad i: < kärlek > Kommentarer (1)

önskeschema

sitter på jobbet och har rast nu... ska lägga om mitt nya "önske-schema" strax.
de ni ;)



Postad i: < hemtjänsten > Kommentarer (0)

oktober fotboll...

mmm jag hade inte gått frivilligt iaf. men ikväll skulle en ny tränare komma, klart man är nyfiken. kolla på fotbollsträning, yää. hoppas rehabgruppen är där så man slipper frysa ihjäl ensam och samtidigt sörja för att man inte kan spela fotboll.

Postad i: < fotboll > Kommentarer (2)

vilken helg

vilken helg asså... kom nyss hem från en trevlig filmkväll hos koffe med han, johan & sassa. skräckfilmer is the shit. men annars har jag verkligen inte gjort nåt. eller joo festat med tjejerna, johan & koffe igår. förfest hos sassa sen utgång. sliver och harrys stod för kvällen. samt MAX * 2. men efterfest, naaaj ingen alls. vi blev besvikna!


         

förresten... mitt nya smeknamn är psykopat. bara så ni vet... resten är historia!

Postad i: < party > Kommentarer (0)

????!!!!&&&&#####

japp... så arg var jag igår. jag orkar inte med detta längre. allt är toppen ett tag men sen så förvandlas man till en ny kall idiot. en riktig jävla idiot!!!!!!

innan dess så hälsade jag på mina päron igår... jättetrevligt!! vi åt kebab & drack vin. idol på tv!
sen mötte jag pauline på martini. blev ett par öl. även det var jättetrevligt!! tyvärr så blir man förbannad att idioten bara går förbi och ignonerar mig... då blir jag arg!! och där började det......

Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

duktiga jag

idag har jag som sagt vart duktig. spanska lektionen gav mycket idag faktiskt. pirrar lite när hon säger prov. iiiiii längesen sist!! men jag ska fan få mvg I promise!!!!!!

sen efter lektionen så var det bara att ta på sig de sexiga löparbrallorna och ut i skogen runt sjön på en joggingrunda. samma resultattid jämt hallå... vill ju få bättre! hmmm men det kommer......

nu då??? det är fredag och jag vill ha fredagsmys. då saknar jag dig, du vet vem. men äsh en öl vore ju bättre. någon?????????????? =)


 

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

underbara fredag

fredag har alltid varit veckans favoritdag och kommer alltid att förbli. starten till en gale helg hehe.

i onsdag så var jag på fotbollsavslutning med underbara huskvarna ff. god fläskfilè men mindre god efterrätt. vinet var bäst haha. lite priser utdelades men man kände sig lite off pga skadan. det tråkiga är att våran pelle lägger skorna på hyllan efter 5 år. 5 hela år. vem blir våran tränare nu? eller om jag ens skriver på?



igår så var det promenix som gällde med mina töser sanna och sassa. vi tog varvet runt sjön och planerade lite inför helgen.



nu ska jag till skolan =)

Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

fotbollsavslutning

nu drar jag på fotbollsavslutning på velvet i jönköping. har beställt fläskfilé =) och så blir det ett par glas vin hihi...
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

idag

så ska jag åka till stan. shopping på gång, men denna gång åker jag in själv. jag orkar inte visa hänsyn till nån annan. jag vill bara va själv titta på det jag vill!

kl 15 ska jag fixa mina hemska naglar. har tappat alldeles för många. tesan kommer säkert undra vad fan jag gör hahaha.

efter allt så ska jag nog dra mig till gymmet och träna. I love it... träna alltså!!

sen efter det är hemligt =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

10 sanningar om mej

1. Jag tänker på fotbollen mer eller mindre varje dag...
2. Jag älskar att shoppa, vilket jag avskydde förr.
3. Jag är singel (men ändå inte...)
4. Jag älskar mina få vänner jag har (bättre få än 100 falska & ytliga så kallade vänner)
5. Jag är beroende av mackor med ost och jordgubbssylt på.
6. Jag vill ha Jessica Albas kropp!!!
7. Jag smyglyssnar på rock ;)
8. Jag har gått ner ca 8 kg på 15 månader men absolut INTE med flit.
9. Jag är livrädd för min knäoperation, tror att jag aldrig vaknar igen.
10. Nu för tiden älskar jag att dra ut på krogen =)


Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

kanske uttråkad?

färdigjobbat!!! har en kväll imorgon med... sen ledig som jag hoppas innebär shopping =)
helgen har varit lugnt, förutom jobbet. har lärt mej ett nytt ord med, på norska. guleböj? vet ni vad det är? herregud, säg banan istället!!

klockan är bara 15.50... jag vill göra nåt men ändå inte. vill träna, men vadå? vill kolla på innebandy men orka stressa? vill gå på bio, men med vem? vill sova men ändå va pigg?
fan va omständigt!




förresten... såna här söta minkar har dom jävla djurrättsaktivisterna (som de kallar sig) släppt ut utanför vaggeryd där jag bor. vilket öde... ingen mat, ingen uppfattning om att vara fri... helt enkelt dö.

Postad i: < allmänt > Kommentarer (2)

fotbollsdag

en heldag i göteborg idag. (fan jag missade spanskan)

tillsammans med våran huskvarna lasse och sandra, hanna, alexandra, eve, jag så åkte vi till göteborg alltså kopparbergs/göteborg fc damlag i fotboll. ett besök för att se hur verksamheten fungerar.


sedan en god lunch inne på ullevi. tillsammans med landslagsspelaren hedvig lindahl samt ex landslagsspelaren jane törnberg. och en annan "förebild" i detta lag linda. när jag pratar om förebild så är hon sååå framåt, har också en korsbandsskada och en gammal med. allt har gått sååå bra för henne och man ser ett ljus för en själv med. måste nämna att både jane och hedvig också har opererat korsbandet, för ca 10 år sedan och titta... dom spelar i elitnivå idag utan problem. DET FINNS HOPP =) =) =)

nähä... ikväll är jag fyllechaffis. man måste ju ge tillbaka eller hur?!

ha en mysig fredag.
Postad i: < fotboll > Kommentarer (0)

magaluf bartenderskola

mina rutiner förr efter jobbet var snabbt laga mat, göra ärenden, städa, fotbollsträningar AAAAAHHHH stress stress och stress. men nu så älskar jag att bara komma hem, äta nåt lätt efter jobbet, typ fil & musli. sätta på datan och läsa bloggar (och även skriva blogg). ha tv:n på samtidigt och zappa mellan vänner, beverly hills, top model, that 70 show, projekt runway med mera...
och SEN ladda upp för träning! ikväll ska jag & tjejerna simma, basta och sola. igår tog vi en lååång powerwalk runt taglarp. så jävla härligt med frisk luft, flås & skvaller hehehe. sen bjöd elise på kålsoppa MUMMMMMSSSS!!!

desperate housewifes... säger bara äntligen. en av mina favoritprogram, blir ju bara bättre och bättre. efteråt så zappade jag till bartenderskola. dom är på kos. dom får cykla till skolan, starta direkt med massa prov dagen efter, ingen alkohol på skoltid, polisförhör av lärarna om man försovit sig. ja vad ska man säga?? skratta eller gråta?? det verkar ju HEMSKT!!!

kommer ihåg när jag åkte till magaluf på bartenderutbildning. grupp 2 2006. det var i slutet av april och början av maj. best time ever!!! våran grupp var så sjukt underbara, blandat av svenskar och norskar. och DRAMA hahaha. 2 veckors utbildning och bara fest. grabbarna grus original var det som gällde då. dom andra skandinaviska ställerna hade precis öppnat, så vi festade med med alla workers på den tiden. då mådde alla bra. alla var taggade. sjukt kul asså! bilderna får väl tala för sig själva...

 
















Postad i: < resor > Kommentarer (1)

idag så...

gick jag tidigare hem från jobbet... gaaaah va skönt!!!

nu så ska jag bara ta de lugnt... har precis käkat. sen så ska jag pyssla lite här hemma och i eftermiddag väntas en powerwalk med mina stjärnor, sassa & elise. förresten, igår joggade jag runt hjortsjön. så jävla skönt, 55 min tog rundan. målet är i alla fall typ 45 min. men då får jag nästan jogga direkt och skita i uppvärmningen. hmmm??


vet ni vad jag saknar?? alla rutiner. då menar jag fotbollen. man har träning dessa dagar blabla. ingen party dagen innan match. jag mår mycket bättre med dessa rutiner. nu måste jag ha självdiciplin. och tro mig, de e fan inte lätt.

förra året började jag lite smått med innebandy. det var ju askul... tills jag bröt lillfingret. tyvärr kan jag inte börja på innebandy nu heller pga knäjäveln. men snaaaaaaaaaaaaaaaaart... så ska knäjävlen opereras!!! =) =)
Postad i: < vardag > Kommentarer (0)

ångest?

-Du är dum i huvudet... sök hjälp!!!

japp... så sa jag och fan va jag har ångest. jag hatar bråk. jag mår så dåligt av det. men varför måste jag bli utnyttjad på det svagaste sättet som finns?? är det mitt fel?? jag vill inte att det ska va så... jag vill alltid att allt ska vara bra. varför kan inte allt vara bra för?? spola tillbaka tiden till när jag var som lyckligast!


min 22-årsdag vid hovs halla


nää nu lägger jag av... behövde rensa huvudet lite. idag är det måndag i alla fall vilket innebär en ny vecka. en fin en, solen skiner och det regnar inte ute wwwiihhhooo. powerwalk nästa!!

sen en annan sak med... antagligen ska jag opereras den 23 december. dagen innan jul. hellre det än att vänta ännu längre. och detta innebär ingen thailand alls! =(

Postad i: < kärlek > Kommentarer (0)

vilken kväll... natt... och morgon?

ja ni läste det... vi festade från 18 på kvällen till 06 på morgonen. jessicas 25-årsfest i skillingaryd först... väldigt trevligt!! lekar, jelloshots osv... sen krogen nästa. olearys, minnet var inte på topp men det var jävligt kul iaf! sen allsång i nattbussen för att vidare efterfesta hos sassa... där så tömde vi spritförrådet in i det sista. lite bugg med och spotify is the shit! 


säxi ;)



 

Postad i: < party > Kommentarer (0)

...........

vi gillar efterfest... klockan är 04.25. nu köööööööööööör viiiiiiiiiii =) =)
Postad i: < allmänt > Kommentarer (0)

äntligen fredag yäää

fredag fredag... äntligen är det helg!!!

dagens planer är först fixa naglarna. sen köpa present till jessica som fyller 25 och har fest imån. eftermiddan är det shopping som gäller med sassa. ikväll är det fredagsmyyyyyyyyyyys ♥

träning då... det får jag vänta med. jag & sassa har vart ovanligt träningsflitiga denna vecka. massvis med powerwalks och säkert årets sista inlinesåkning.

     
Postad i: < vänner > Kommentarer (0)