>

fin-sittning & overallutgång

vilken helg asså!! studentlivet levererar här i växjö!!

i fredags gick vi på fin-sittning, vilket innebär att alla har fina kläder på sig då förstås, killarna i kostym och vi tjejer i cocktailklänningar. alla var såååå fina!! började med förfest hos daniel & gick vidare till stallarna och vår klass dissade stenhårt på parfoton så vi tog ett klassfoto istället. bordsplaceringarna var skitbra, så nöjd. alltid kul med nytt och snyggt folk ;)

god mat, roliga lekar där vår klass visar vilka som är bäst igen. vi vann "vem är sötast", "vem är uthålligast", "vem är uppblåstbarast" och jag vann "vem suger bäst". rykterna spred sig fort bland alla 60 personer på sittningen att daniel skulle ha mellanfest, som jag & linda kände oss skyldiga till =)
och så blev det... 50 pers i en liten tvåa på campus festade järnet innan vi alla drog till sivans. efterfest & statoil som vanligt sedan...


igår då... overallerna på och förfesten började. sivans igen och denna gång hann vi med 2 efterfester där dock ena fick ge upp pga securitas. gick vidare till nästa där vi började dansa bugg och vals? sen övade vi på huvudstående utomhus i kylan?

jaja... awesome helg vilket resulterar med liiiiiiiiiiiiiiiiiiite ångest över att inte fältstudierapporten är färdig. men som sagt, man jobbar väl bäst under press eller hur ;)

Postad i: < party > Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: